ForretningLille virksomhed

Business-idé - produktion af bil markiser


En win-win muligheder for deres virksomhed er produktion af varer til biler eller lastbiler. For eksempel kan en iværksætter starte produktion af telte lavet af PVC.


Etablere markedsføring af sådanne produkter er let nok. Forretningsmand stand til at organisere samarbejdet med bilforhandlere, der vil tilbyde sine kunder en beskyttende telte. Hvis det ønskes, kan en iværksætter åbne din egen online butik, der vil gøre det muligt at sælge store mængder varer.

Men for at finde købere, er du nødt til at tage en ansvarlig tilgang til spørgsmålet om produktets kvalitet. Entrepreneur skal ikke kun styrer processen, men også overveje den fremtidige udformning af markiser. Moderne bilister kan ikke tiltrække den samme type af tilbud. Det er derfor, du har brug for at producere telte, der er tilgængelige varierer i omkostninger i forbindelse med de oprindelige ydre kendetegn.

Til realisering af dette projekt vil kræve en imponerende kapitalinvesteringer i en mængde ikke mindre end 5 millioner rubler. Disse midler er nødvendige for at købe produktionsområde lokaler ikke mindre end 600 kvadratmeter. Det skal nødvendigvis være god ventilation, fordi butikken opvarmning af udgangsmaterialet, der skal fremstilles, som omfatter frigivelse af skadelige stoffer.

Ikke mindre bekostelig del af organisationen af denne forretning er køb af et sæt af nødvendige udstyr til at køre produktionen af markiser. Iværksætteren skal købe en ovn til opvarmning af råmaterialet, pressen, en kraftfuld motorsav, kraner, transportsystemer osv I alt for køb af de udgifter til udstyr vil være et minimum på 2,3 millioner rubler.

vil ansætte mindst 60 mennesker er nødvendig for opretholdelsen anlæg til produktion af bil markiser (forudsat at selskabet vil arbejde i 4 skift). Hvert skift er at være en elektriker, elektronik, setter, distributører, arbejder offline, master, personalet kontrollerer kvaliteten af produkterne. Desuden bør arbejdsgiveren ansætte et job i salget af færdige produkter og indgåelse af kontrakter med købere.

Rentabiliteten af en sådan virksomhed er bestemt af produktionskapaciteten i det indkøbte udstyr. Hvis virksomheden vil blive udstedt mindst 40 telte i timen, kunne den månedlige indkomst fra salg af produkter nemt nå 1 million rubler.

Den eneste ulempe ved denne forretning kan betragtes som en høj tærskel post. Dog kan dette problem løses meget enkelt - nok forretningsmand til at finde investorer, der er villige til at investere i et sådant projekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.