SundhedSund kost

Hasselnødder - fordele og ulemper ved forskellige situationer

Hasselnødder, også kaldet hasselnød - er frugten af Corylus maxima, ret almindelig plante af familien Birch. Siden oldtiden, valnød værdsat for sin energiindhold. I den moderne kulinariske kunst er det til stede som et selvstændigt produkt og som en komponent i konfektureprodukter.

Fordele ved hasselnød er dens brogede kemiske sammensætning. This B-vitaminer (herunder folinsyre), C, PP, E, fedtsyrer (glycerol, palmitinsyre, stearinsyre, oliesyre) og mineraler (kobber, magnesium, calcium, fluorid, mangan, kalium, zink, natrium og jern). Hasselnød indeholder en høj procentdel af fedt, så det er en meget nærende produkt. Men kulhydrater i sin sammensætning er meget lille, så at, som en solid og nærende, er denne møtrik ikke bidrage til vægtøgning. Af denne grund er det tilladt at bruge i patienter med diabetes mellitus.

Nødder hasselnødder - fordel på mange måder. De går ind i kroppen fjerne giftstoffer og bremse dannelsen af fede indskud. Særlig værdifuld komponent til stede i deres sammensætning er paclitaxel - stof besidder potente antitumor- og antimutagenic virkning. Derfor er en lille mængde af hasselnød er regelmæssigt til stede i kosten vil forsikre mod kræft. Også denne mad er med til at normalisere blodet, hvilket øger styrken af knogler og tænder, og styrker nervesystemet. Det vil være en god hjælp hasselnødder og anæmi og problemer med kapillærer.

Folinsyre er til stede i valnødder, er meget nødvendigt for en kvindelig krop i planlægningsperioden af graviditet og strømning. Men i dette tilfælde, bør du være forsigtig, fordi det er en meget vanskelig produkt med en ekstremt rig kemisk sammensætning, som i øvrigt er ganske allergifremkaldende.

Hasselnød har længe været betragtet "smart møtrik", en positiv effekt på tilstanden og funktion af hjernen. Det er ønskeligt at anvende skolebørn, studerende og voksne, hvis arbejde er forbundet med mental aktivitet. Uvurderlig indflydelse af produktet på kroppen, svækket af sygdom eller hypovitaminose afmagret. Gavnlige er dens indvirkning på ældre mennesker.

Besiddelse og andre medicinske egenskaber, hasselnød benefit mange områder af kroppen. Dog kan mange plantelægemidler har lige så positive og negative virkninger på menneskers sundhed.

Tvetydig virkning på organismen og produktet af en sådan kompleks struktur som hasselnødder. Fordele og skadelige virkninger af denne møtrik i harmoni og åbenbar afhængigt af forskellige faktorer. Chief blandt dem er den menneskelige sundhed, var ved hjælp af hasselnødder. Ved tilstedeværelse af alvorlig sygdom har brug for at finde ud af, fra den læge, hvis der er nogen kontraindikationer for maden. De, der lider af allergi, tarmsygdomme, leverdysfunktion, har væsentligt begrænse brugen af hasselnød. Gavnlige og skadelige virkninger også afhænger af mængden spist, der ikke bør overstige den daglige normen (50 gram). Ellers kan der opstå problemer med fordøjelsen og andre negative effekter.

Hertil kommer, en møtrik, selv kortvarigt lagres uden hud mister meget af sine medicinske egenskaber. Derfor skal vi huske en simpel regel - kun købe brune hasselnødder. Gavnlige og skadelige virkninger i høj grad afhænge af opbevaringstiden for valnød. Seks måneder senere var han selv i skallen begynder at miste sine egenskaber, så i slutningen af foråret til at bruge det upraktisk. Men om vinteren, i en mangel på vitaminer, er det muligt at opretholde sundhed, at inkludere i kosten af en nærende, højt kalorieindhold og og værdifuldt produkt i alle henseender som hasselnødder. Gavnlige og skadelige virkninger i dette tilfælde er bestemt af, hvor godt brugt denne møtrik. Hvis du overholde foranstaltningen og følge nogle enkle regler, vil det have på kroppen den mest gavnlige effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.