SundhedSund kost

Nyttige egenskaber af muslinger til vores krop

Muslinger i dag kan du smage ikke kun i restauranten, men også at lave mad derhjemme. For nylig utilgængelige for den gennemsnitlige person i udlandet parabol er nu tilgængelig i næsten alle supermarked. En anden ting, hvis snak om de friske muslinger muslinger, dækket af skaller. Trods den friske eller frosne form af denne delikatesse, de gavnlige egenskaber af muslinger opbevaret perfekt.

Hvad er fordelene?

Denne indre delikatesse - en rigtig guldgrube af vitaminer til vores krop. Muslinger er meget rig på jod, forskellige B-vitaminer, vitamin E, omfatter calcium, magnesium og jern. Nyttige muslinger, såvel som andre skaldyr, for dem, der har problemer med skjoldbruskkirtlen, da indtagelse af jod i kroppen stimulerer arbejdet i dette organ.

Disse skaldyr er en stærk antioxidant. Grønne muslinger kan fjerne toksiner, radionuklider, forebygge forekomsten af kræft. Vitamin B12, tilgængelige i tilstrækkelige mængder, og nyttige organ omega-3 fortrænger kolesterol plaques fra blodet bidrage til forebyggelse og behandling af alvorlige kardiovaskulære sygdomme (gigt, atherosklerose, hjerteanfald, etc.). Derfor, folk, der lider af hjerte lidelser og blodkar, anbefales regelmæssig indtagelse af disse bløddyr.

Men disse gavnlige egenskaber af muslinger er ikke begrænset. Det er bevist, at de er rige på vitamin A og E. Anvendelse dette hav gave, du giver et sundt udseende til håret og negle plade. Gourmet skaldyr bidrager til foryngelse af huden på grund af essentielle fedtsyrer.

Sådan vælger muslinger muslinger?

Muslinger lever i det dybe hav, er de knyttet til sten, brosten. Deres skaller sorte og blå nuancer er altid lukket, og kun når varmebehandlingen de åbner, udsender en karakteristisk aroma.

Hvordan vælger du dette produkt i butikken? De kommer i frisk og frossen form. I den friske form naturligvis de bedre, fordi alle de gavnlige egenskaber af muslinger lagret. Hvis du ser fisk og skaldyr i skaller, købe dem uden tvivl. Dette er en velsignelse for din organisme. De skal kontrolleres ved hjælp af lugten fra muslingeskaller skal komme lugt, men ikke muggen eller med en antydning af rådne. Muslinger lever kun et par dage, så de bør være forberedt på en lang tid uden at tænke, ellers vil de ikke længere er egnet til brug, og vil blive endnu gift for kroppen. Frys friske muslinger kan ikke anbefales, samt holde i køleskabet i lang tid.

Afrimning det købte produkt, og fange sin smag: hvis noget skubber dig i lugten, er det bedre at smide muslingerne, spare nogen, fordi efter deres indtagelse kan være alvorlige fordøjelsesbesvær arbejde.

Hvordan forbereder denne delikatesse?

Denne lækre produkt er med succes blevet brugt i madlavningen. Hvis alt sagkyndigt forberedt, de gavnlige egenskaber af muslinger velbevaret.

Så bliver de kogt i vand. I deres skaller de åbner under påvirkning af varme. Og kun når klapperne skiltes, er det muligt at bedømme parathed af retter.

Den nemmeste måde at forberede - det er muslinger i hvidløg sauce. Det er nødvendigt at Hak løg, hvidløg, alt stegt i vegetabilsk olie, tilsæt de allerede kogte muslinger, salt, drys med citronsaft og krydderier. Muslinger udsender en behagelig aroma og er klar til brug.

Muslinger kan leveres til bordet som en separat skål, og som en komponent pilaf, risotto, fiskesuppe og andre retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.