SundhedSund kost

Reducer daglige kalorie! Pickles indføre i kosten!

Pickles ... Ikke for ingenting blev opfundet af dem til at bestanden op til vinteren! Kun på denne måde kan bruges til at holde gavn for friske grøntsager om vinteren. Over tid, med fremkomsten af moderne teknologi, blev behovet for det væk, men smagen, elsket af det russiske folk, især de saltede agurker, ikke er forsvundet nogen steder. De anvendes til fremstilling af mange retter, og nogle gange simpelthen uerstattelige. Tag "vinter salat," en nytår uden ham? En kogte kartofler uden agurk? På grund af deres reducerede daglige kaloriefattige. Pickles er altid tilgængelige i vores menu!

Det ser ud til, og hvad nytter kan forblive i pickles efter diverse behandling? Hvor mange kalorier i en lage? Er de egnet til menuen kosten? Alle disse spørgsmål er ikke om noget bevidst om deres sundhedsmæssige mennesker. Lad os prøve at besvare dem.

Sagen er slags

De mest anvendelige små agurker er i dåse formular. De bevarer flere vitaminer, de er nemmere at marinere. Men de er dyrere (asier, pickles) større frugt.

Som Marina

Bejdsning agurker er taget af samme størrelse, så alle kan marineret højre. Saltlage bejdsning agurker fremstillet ud fra eddike, salt og krydderier. Banken lå hvidløg, peberrod (rødder, blade) og dild. Jo mere eddike, de mindre nyttige stoffer lagret i pickles. Jo flere ingredienser, jo højere kalorieindhold indhold. Pickles stadig har ringe eller ingen energi værdi.

I tjeneste ernæringseksperter

Den vigtigste opgave for en sund kost - mætningen af kroppen med nyttige stoffer, og den nødvendige mængde energi. De syltede agurker bibeholdt 40% af vitaminer og sporstoffer. Denne caroten og kalium og phosphor, og fiber. Hver af disse stoffer er gavnligt for kroppen. Men eddike ... Det er ikke værd at spise syltede agurker, hvis du har problemer med maven (mavekatar, mavesår). Det er bedre at spise frisk - både nyttigt og tilfredsstillende, og lavt kalorieindhold.

I agurk næsten nul kalorier. Syltede agurker i en 300 grams krukker har en energiværdi på 35 kcal. Dette er en fuldstændig ikke-nærende produkt, men ikke til at sige, at han kunne undertvinge appetit, tværtimod, eddike irriterer maven væg og ønsker at spise noget andet. Men i kombination med andre ingredienser, vil du modtage en ikke-nærende og sunde måltider, en fuld mave og en slank figur. Og ved den måde, ryddet af toksiner og kolesterol tarmen.

Hvad at lave mad fra pickles

Fra pickles fremstillet fremragende snack, de andre retter (fx kød ruller fyldte pickles), salater.

Sådan vælger

Blandt det store udvalg af syltede agurker i de moderne butikker mozhnorasteryatsya. Ja, de er alle forskellige smag, og du kan prøve alle (med krydderier og sukker, sennep og hvidløg, sort peber og laurbærblad, med peberrod og paprika, med forskellige urter). Men kun, at de er af høj kvalitet. Må ikke mudret saltlage, emballering integritet, af samme størrelse agurker, let duft af krydderier - alle, der adskiller et kvalitetsprodukt fra korrupte. Samt fravær af konserveringsmidler (ved ikke, hvordan de vil påvirke resten i saltede agurker næringsstoffer).

Hvad bestemmer kalorieindholdet?

Og lidt mere om kalorieindholdet. Agurk, hvori styrken af 100 gram, giver ikke mere end 15 kalorier. Det samme 100 gram agurk syltede vejer lidt mere, men dens energi værdi vil afhænge af sammensætningen af marinaden. For eksempel vil sennep og rød peber i marinaden tilføje kalorier.

Hvis du ønsker at tabe sig på bekostning af agurker, bedre spise mere frisk. De er meget lavt kalorieindhold. Agurker er ikke langt fra saltet tilbage i kalorier, men i store mængder, vil du ikke spise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.