TravelingRetninger

Heviz, Ungarn - Healing perle indrammet af grønne ansigt af de ungarske skove

Heviz, Ungarn - den største geotermiske reservoir af naturlig oprindelse i verden. Dette er et sted - en ægte juvel indrammet af stedsegrønne fyrreskove. I løbet af de glatte overflade af søer altid hvirvler helbredende par af varme termiske farvande. Selve navnet "Hévíz" er oversat fra det ungarske sprog betyder "den aktuelle varme forår." Heviz, Ungarn - denne hypnotiserende skønhed af landskaber, rolige omgivelser, frisk luft og helbredende termiske farvande. Hvor alle har mulighed for at erhverve tryghed, ro og din puls fra travlhed i byer og alarmer.

Heviz (Ungarn) og dets hemmeligheder

en fantastisk spa resort beliggende 200 km fra hovedstaden, er åben hele året rundt. Hemmeligheder dens øgede popularitet:

  • virkelig helbredende vand, rig på mineraler, gasser;
  • mudder naturlig oprindelse, der indeholder mineraler.

I perioden fra sommeren til sent efterår besøgende kan se som nedsænket i de smukke farver af pink og serenevyh Heviz. Ungarn gav verden den mest store varme sø af vulkansk oprindelse. Dens samlede overfladeareal er 47,5 kvadratmeter, og en dybde på 38 m. Dammen er helt opdateret i 3,5 dage, og temperaturen falder aldrig under 24-26? C. Heviz fødekilder 10 - otte kold (17 C?), Og to varmt (40 C?). Temperaturforskellen mellem dybe lag og de bedste årsager til vand hele tiden cirkulerer. Derved holdes komfortabel badetemperatur og optimale koncentration af lægemidler. Kombinationen af skov luft, mættet med ozon og intens fordampning af overfladen af søen skaber et gunstigt helbredende klima, hvilket er meget vigtigt for dem, der kommer til disse steder, der skal behandles.

Heviz, Ungarn. Reumatologiske klinik opkaldt efter St. András

Badekar, bygget familien Festetics tæller, blev grundlaget for oprettelsen af den første bygning i St. klinik. Andras. Det blev ledet af Dr. Shulhof Vilmosh i 1906, og i 1911 åbnede to moderne kontorer - X-ray og Zander. Her tog han patienter, som kræver korrektion af bevægeapparatet.

Snart Vilmos sluttede sin bror - Shulhof Edon, en specialist inden for fysioterapi og radiologi. Præstationer brødre var så tungtvejende, at 1. januar, 1952 Sundhedsministeriet etableret en national Termisk klinik på grundlag af komplekset, som er blevet hjertet af Heviz, Ungarn. Anmeldelser af mange turister angiver kun de positive virkninger af forebyggende procedurer, der blev gennemført på grundlag af klinikken. Det sendte folk med nedsat kropsholdning, inflammatoriske patologier i bevægeapparatet, gigtsygdomme motoriske organer, sygdomme i hvirveldyr brusk, blødt væv gigt, sekundære sygdomme i leddene og andre lidelser.

Ved at kombinere effektivitet med kognitiv

Rest på søen kan kombineres godt med udflugt program. I nærheden ligger den lille by Keszthely. Her er den største gård i Ungarn - den hvide sten palads Festetics, der blev grundlagt i barokstil. Rundture Lake Heviz, Ungarn - er evnen til at:

  • besøge det middelalderlige slot af Sümeg, til at deltage i en dyst turnering og fejre sejren for en lækker middag ledsaget af vine fra Badacsony tærte;
  • besøge Steiermark kapital;
  • tage en tur til Budapest, Wien;
  • tage en tur på en af de ruter: Sopron-Fertőd; Keszthely - Tihany - Balatonfüred; Veszprem - Herend; Győr - Bratislava.

For alle besøgende til Heviz ofte organiseret lokale øl festivaler, operette aftener og interessante street bolde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.