HjemlighedReparationer

Sådan fjerner vinyltapet fra væggene uden problemer?

For at danne en ny dekorativ belægning vægge, er det nødvendigt at begynde at slippe af med den gamle. Som kan anvendes et materiale til efterbehandling vinyltapet. Før du begynder at fjerne dem, skal du sætte dig ind i, hvad der udgør materialet. Som den vigtigste positive af dens funktioner er muligheden for at vaske væggene.

Vinyl tapet kan fremstilles på papir- eller papirbaseret. Strukturen ligner materialet kage, det øverste lag af som består af vinyl, en anden - en porøs plast, mens de nedre lag virker som base. Denne struktur gør det muligt at skjule uregelmæssigheder af væggene, som bør tages i betragtning ved anvendelsen af en ny finish. Faktisk kan det kræve en overflade justering, plukker revner og chips.

Hvis før du var der et spørgsmål om, hvordan du fjerner vinyl tapet på væggene, du har brug for at vide, at de er klassificeret i to arter. Først repræsenteret modstandsdygtig over for mekanisk belastning materiale, hvorimod den anden type - et overtræk, der er modstandsdygtigt over for fugt.

forberedende arbejde

Hvis du spørger sig selv om , hvordan du fjerner vinyl tapet på væggene, er det først nødvendigt at rengøre rummet som muligt for denne indsendte møbler, og dem, der er alt for generelt, overlay film. Paul kan dækkes med polyethylen og aviser, for ikke at glide på overfladen under arbejdet.

Ved udgangen fra rummet anbringes en våd klud, for ikke at sprede støv omkring huset. For at undgå ulykker, skal du slukke for el, mens de lygter er bedre at fjerne fra væggene. Med hensyn til afbrydere og stikkontakter, bør tapet under dem også fjernes. For at gøre dette, skrues skruer, og tapet skrælles, efter kontakterne kan indstilles tilbage på plads.

forberedelse værktøjer

Hvis du undrer dig over, hvordan du fjerner vinyltapet ned fra væggen, skal du bestanden op på et bestemt sæt af værktøjer, herunder:

  • rullelejer;
  • spand;
  • en svamp;
  • spatel;
  • afdækningstape;
  • stigen;
  • handsker.

Når de vælger en valse at foretrække frem for en, der har torne, kaldes det tapetsering en tiger. Spanden skal fyldes med varmt vand, tilsætning af midler til opvask. Dette vil give mulighed i løbet af kort tid til at fjerne tapet. Skum svamp kan erstattes af spray eller rulle med luv. For at undgå skader på soklerne, er de normalt forseglet med tape, efter udførelse af værkerne kan det ganske enkelt fjernes.

Fremgangsmåder til fjernelse vinyltapet: anvendelsen af vand

Ganske ofte indenlandske mestre undre sig over, hvordan du fjerner vinyltapet fra væggene. Når det kommer til konventionelle papir belægning, derefter fjerne det at være ganske enkel. Til dette, er overfladen kun vædes med vand og efterladt i et stykke tid til imprægnering. Derefter kan en spatel eller skraber materiale blive fjernet fra væggene.

Men hvis væggene i rummet vinyltapet, så de kan få egenskaberne for modstandsdygtighed over for fugt. Men for at fjerne dem kan bruges hele det samme vand. I det første tilfælde at anvende valsen med pigge. Hvis det ikke var muligt at købe, kan du bruge en metal børste eller en almindelig kniv, men sådanne værktøjer er mindre bekvemt at bruge.

Tapeter har en flerlaget struktur, så når de er slettet, kan du gemme væggen uden at beskadige det. Ved hjælp af en af disse redskaber skal perforere det øvre lag coating. Når stand til at gøre dette, skal du fugte tapetet. Du kan tilføje til det urenhederne, såsom opvaskemiddel eller en speciel væske.

Anbefalinger til arbejdet

Ganske ofte, er ejere af lejligheder og huse spekulerer på, hvordan at fjerne vinyl tapet fra væggene hurtigt. Må ikke forsømme anbefalingen om behovet for at tilføje en særlig løsning på vand. I dette tilfælde præparatet, der blev udført tapetsering, opløses hurtigere og nemmere.

At befugte overfladen, kan man bruge en sprayflaske eller en normal klud. Du skal dog ikke bruge vand i en alt for stor mængde, fordi du kan beskadige vægge og gulve. Når materialet er gennemblødt, er du klar til at fjerne. Det er bedre at bevæge sig opad. De resterende stykker af materiale, der skal fjernes spatel.

Hvis trim ikke kan være, er det nødvendigt igen at fugte med vand, bør dette ske så langt som overfladen tørrer. I nogle tilfælde skal føreren træffe beslutning om at forlade et lag af vinyl tapet på væggen, dette er sandt i tilfældet, når den er færdig holdes helt fast.

Fjernelse tapet anvendelse af damp

Hvis reparationen, du også står over for spørgsmålet om, hvordan man fjerner den gamle vinyl tapet ned fra væggen, kan du ty til en alternativ løsning - brug af det er tid. Dette vil dog nødt til at kigge efter dampgeneratoren, ville den enkleste løsning være at jern, der har en stripping funktion. Denne metode kan kun anvendes efter perforering af det beskyttende dekorative lag kun kan starte efter overfladebehandlingen damp.

Under hans indflydelse limen begynder at svulme op, så tapetet temmelig hurtigt bukke under for at fjerne. Ty til denne metode, vil du ikke kun rense væggen hurtigt, men uden mudderet. Supplerer virkningen af damp på væggen kan være en våd klud. Vægge i dette tilfælde opvarmes jern gennem klud fugtet. Vil effekten være den samme som på parret.

Pastaen brug tapet

Hvis før du var der et spørgsmål om, hvordan man let fjerne vinyl tapet på væggene, kan du overveje en anden teknologi, der indebærer brug af tapetklister. tilsættes vandet, ikke kun ham, men også en speciel væske til fjernelse af vinyl tapet. Denne metode er relevant, når den gamle overflade ikke ønsker at bevæge sig væk fra væggene. Den resulterende sammensætning af overfladen, der skal behandles og henstår i et par timer.

Efter tapetet kan fjernes i ét stykke bånd. Fjern belægningen ved hjælp af en stålbørste, slibepapir eller kværn. Disse metoder er imidlertid mere arbejdskrævende. De skal bruge med maksimal nøjagtighed, fordi det er sandsynligt skade på væggene.

Fjernelse vinyltapet med gipsplader

Ganske ofte, novice handyman undre sig over, hvordan man korrekt fjerne vinyl tapet fra væggene. Et sådant problem kan også stilles i det tilfælde, hvor tapet klistret på gipsplader. Dette materiale er slemt nok til at klare den påvirkning af fugt.

Selv hvis du brugte vandafvisende gipsplader, kunne den overskydende fugt være traumatisk for ham. Gammel tapet i dette tilfælde skal fjernes meget omhyggeligt. Deres øvre lag er perforeret og fugtes med vand. Det er bedre at bruge specialværktøj. Teknologien er den samme som med vand, men i dette tilfælde skal dens volumen reduceres betydeligt.

I lang tid til at beslutte om, hvordan man fjerner vinyltapet ned fra væggen, behøver ikke at, hvis den præ-overflade var dækket med kit. Derfor, før du starter reparationer nødt til at tage sig af det. Baggrund på et papir grundlag , i nogle tilfælde er det muligt at stratificere, fjerner kun et øvre lag, der er fugt. For at gøre dette, skal du hook kanten af en spatel eller en kniv, men basen i dette tilfælde fjernes ved maceration. Hvis PVA lim blev anvendt til tapetsering, at opretholde integriteten af gipspladerne er usandsynligt, at lykkes.

ekspert anbefalinger

For nemt at klare arbejdet med at fjerne den gamle dekorativ belægning, som ikke ser som før, er det nødvendigt at begynde at bestemme tapet blev skabt på hvilket grundlag. Desuden væde hele overfladen af væggene er ikke umiddelbart nødvendigt, er det nødvendigt at behandle kun små områder. Ellers gennemblødt materiale tørrer hurtigt, og det arbejde vil være nødvendigt at foretage igen. Når dette spørgsmål betyder ikke mere er bedre. Våd rigeligt nødvendigt, men du bør ikke overdrive det. Denne regel gælder især for væggene af gipsplader.

konklusion

Fjernelse vinyl tapet på væggene ikke er for udfordrende. Men nogle gange er det viser sig at være ensformigt og tidskrævende. For at hurtigere begynde at nyde den nye reparation, skal du gøre ud af rummet og dækker alle ting tunge møbler med plast eller aviser. Vi bør ikke glemme sikkerheden, dette er slukket elektricitet. Gør det lettere at bruge specielle væsker, bør deres erhvervelse passe på forhånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.