HjemlighedReparationer

Valg et effektivt middel til fjernelse af tapet

Indsætning tapet vægge - en af de mest bemærkelsesværdige og straks omdanne rummet af receptioner. Men det sker, at i en frisk lærred viser gennem stød og pletter - arven fra tidligere reparationer. Så hvad sker der, hvis væggene ikke var ordentligt forberedt, og gamle tapet - ikke helt fjernet. Det er derfor meget vigtigt, er spørgsmålet om de effektive værktøjer til at hjælpe med at undgå sådanne problemer.

Har du brug for et særligt værktøj til at fjerne tapetet?

Lejligheden gamle papir væg, hvilket sidesømme har selv bevæget sig væk fra væggene. Mest sandsynligt, vil lunge indsats være nok til alle kluden vendte fjernet. De mest "stædige" områder fjernes, hvis sprøjte dem med vand fra en spray og vente i en halv time. Men der er tidspunkter, hvor et specielt værktøj til at fjerne tapetet must. For eksempel i de nye boliger, eller hvor reparationer er blevet foretaget for nylig, ved hjælp af avancerede klæbestoffer og tapet med en vandtæt øverste lag er ikke let at forberede væggen.

Baggrund tiger - de mekaniske organer til fjernelse af tapet

For at forbedre absorptionen af fugt i vinyl eller uvævet tapet, anvende et specielt værktøj. Det anvendes til det øvre lag belægningsbeskadigelse, der har en vandafvisende. Værktøjet kaldes "tiger tapet", og letter i høj grad rensningen af væggene. Et alternativ til denne enhed undertiden er en rulle med søm.

Kemiske midler til fjernelse af tapet

Hvis vandet til effektivt at fjerne tapetet ikke virker, kan du prøve at tilføje til det lidt opvaskemiddel. Nogle gange hjælper, men hvis ikke - bliver nødt til at købe et specialiseret værktøj. De mest populære mærker er Quelyd Dissoucol, Atlas Alpan, Metylan og Zinsser. For eksempel er midlerne til at fjerne tapet "methyl", der anvendes som følger: først skal beskyttes mod kontakt med væsken alle flader, der ikke skal bearbejdes: træ fodpaneler, døre og vinduesrammer .., Etc. Derefter fortyndes koncentratet med vand i overensstemmelse med tabellen. Påfør opløsningen noget værktøj - fra rulle eller pensel at sprøjte - på det øverste lag af tapet, og efter 5-10 minutter opløselig lim, er dekorationsmaterialer fjernes fra væggen med en spatel. Anvendelse af andre midler afviger kun i mindre detaljer. Fremskynde processen for perforering af øvre dæklag, men dette gælder kun for ikke-vævede tapet eller multilag, og resten vil blive fjernet uden yderligere handling fra din side.

Er det det værd?

Er det dyrt - værktøj til at fjerne tapet? Pakke pris er korreleret med prisen på en pakke med tørt klæbemiddel. Du kan afgøre, hvad der er overflødigt udgifter, men for at spare tid og kræfter erhvervelsen af særlige midler er berettiget. Som det er kendt, mekanisk fjernelse af tapet giver plasterlaget placeret nedenunder, og derfor er nødt til at re-oprenset kit væg og tilpasset før genbrug indsætte. Usandsynligt arbejdskraft og materialer koster mindre hjælper løsning, selv i øvrigt forbruges i en meget lille mængde. Flasker af samme "methyl" er nok til 200 kvadratmeter overflade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.