HjemlighedReparationer

Malingen er galvaniseret. Korte egenskaber og træk ved overtrækket

Udseendet af korrosion og bekæmpelsen af det er et evigt problem, der skræmmer menneskeheden fra en dyb fortid. Tidligere måtte folk opfinde sofistikerede tricks for at beskytte metalbelægningen mod virkningerne af negative faktorer. I dag tillader moderne teknologi kun en "pshik" for at beskytte klippen, hvilket giver den en antikorrosionsegenskab. Navnet på dette mirakel er malingen til galvanisering.

Galvaniserende maling: hvad er det?

En blanding af varmebestandigt zink med farvende partikler kaldes galvaniserende maling. Zink, der er et kemisk aktivt metal, er fremragende til behandling af forskellige overflader for at beskytte dem mod virkningerne af vand og luft. Overdækket med zinkmaling bliver overfladen øjeblikkeligt resistent over for ætsende faktorer, og den beskyttede strukturs levetid er meget længere.

Udnævnelse af en maling belægning baseret på zink

Malingen er galvaniseret til at dække og beskytte metalelementerne i ildsteder, komfurer og skorstene yderligere fra spredning af ætsende processer. På grund af sin unikke sammensætning på grund af spraymaling på overfladen, der behandles, dannes der en speciel beskyttelsesfilm, som også forhindrer ødelæggelsen af metallet.

Malingen til galvanisering af metal har også en ekstra egenskab - termisk stabilitet. Dette værktøj er egnet til maling af opvarmede metaldele af grill, grill og tag på huse og kan modstå temperaturer på op til +3000 o C.

Malingen er galvaniseret, egnet til behandling af enhver type metal.

Hvad er fordelen ved kold zinkcoating

I sammenligning med andre former for antikorrosionsbehandling er det den kolde galvanisering, der vinder. Malingen polymeriserer med det øvre lag af metallet og danner et stærkt lag sammen med det. Koldforzinkede produkter kan deformeres, repareres og svejses, og det beskyttende lag vil ikke blive beskadiget.

Beskyt enhver metalstruktur, uanset dens dimensioner, med en dåse af galvaniserende maling og en sprøjte vil ikke være vanskelig.

Til behandling af metal- og specialmetallovertræk er der en speciel type sammensat maling baseret på zink, som suppleres af plastpolymerer.

Fordelene ved gummi maling mod korrosion omfatter:

 • Høj modstand mod atmosfæriske fænomener;
 • Forøget elasticitet af maling;
 • Slående egenskab ved adhæsion;
 • Modstand mod mekanisk skade;
 • En unik egenskab af damppermeabilitet.

Ulemper ved galvanisering

En sådan anticorrosiv metode har kun en ulempe: manglen på metallisk glans indeholdt i andre produkter, der er egnede til galvanisering af et metal. Men denne fejl er let korrigeret ved at blande med en anden maling eller lak, der giver en metaludstrømning.

Anvendelsesområde og anvendelsesmåde for beskyttelsesforbindelser

Hvis galvaniseringsmaling er beregnet til kun at dække metalprodukter, er den galvaniserede gummibelægning egnet til behandling:

 • skifer;
 • Ondulina;
 • fliser;
 • aluminium;
 • Galvaniseret stål;
 • Sort metal;
 • Profilerede plader;
 • asfalt;
 • Skum- og luftbetonblokke og mursten;
 • Krydsfiner, spånplader og træprodukter;
 • Primet og endda tapet tapet.

Denne belægning er nem at anvende, og kan bruges til indendørs og udendørs arbejde.

Malingen til galvanisering kræver ingen speciel forberedelse, og dets anvendelse forudsætter ikke overfladebehandling. Alt, hvad der skal gøres, er at affedt overfladen med et opløsningsmiddel, og alt kan påføres med galvaniserende maling.

Malingen er galvaniseret, sammenlignet med andre metoder til behandling af metaloverflader, er dette en budgetmulighed. På trods af at et sådant værktøj er billigt fungerer det godt. I så fald overstiger kvaliteten kundernes prisbehov, og galvaniseringsmaling bliver et tilgængeligt og effektivt produkt til metalforarbejdning.

Ved at vælge en sådan metode til beskyttelse af overfladen kan du ikke bare spare på materialet, men også på arbejderne, fordi du ved hjælp af et sådant middel som galvaniserende maling nemt og enkelt maler enhver metalgård eller anden struktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.