RelationerBryllup

Brudepige kjole. Hvordan man vælger en rentabel tøj?

Blive inviteret til en kæreste bryllup - en stor ære, ville vi hver især gerne støtte meget nær ven i dette vigtige øjeblik i hendes liv. Det bør erindres, at stillingen - ikke bare en hobby, men også et stort ansvar. Først og fremmest vil du nødt til at give mere støtte og bistand i organiseringen af brylluppet. Du er en nær ven, så du og din smag, du kan stole på.

På dagen for brylluppet, vil du hele tiden være ved siden af bruden, så du nødt til at se lidt mindre elegant end den vigtigste pige af dagen. Supplere men ikke overskygge - hovedreglen, der klæber til den ideelle brudepige kjole. Det er ikke nødvendigt at udsætte valget af en vigtig del af brylluppet, fordi det ikke bare vil finde en anden aftenkjole - det skal opfylde en række fælles krav, som vil blive drøftet i denne artikel.

De grundlæggende regler for etikette fortæller os, at denne dag - stadig festmåltid din kæreste, så du skal ikke være smukkere end hun. Dyb halsudskæring og forførende halsudskæringer er perfekt, hvis du skal købe en kjole på andendagen af brylluppet, som normalt fejres i en mere uformel atmosfære, for eksempel i en natklub. Desuden er den meget processen med ægteskab - en retsakt, hvor du direkte deltager og bære forpligtelser. Efter af ovenstående, kan vi konkludere, at brudepige kjole skal være elegant, feminin og temmelig behersket. Hvis det er kombineret perfekt med kjole af bruden - en ekstra bonus. Husk, at det er vigtigt at undgå vulgaritet i selve bryllupsdagen.

Den bedste løsning, hvis du vælger brudepige kjole - cocktail kjole lavet af strømmende silke. Som regel er denne struktur er i harmoni med materialet af kjolen brude. Husk, at efter nygifte dans, bør dans være vidner. Sørg for, at dit outfit ikke bringer ubehag i processen og ikke glide af, afslører de interessante dele af kroppen. Hvis silke er ikke velegnet, da materialet til kjolen kulør, chiffon, taft, organza og satin. Disse stoffer bør vælges afhængigt af formen, typen er meget vigtig. Fragile pige chiffon tilføje volumen og frodige brudepige perfekt skjule nogle fejl ved hjælp af et korset lavet af taft.

I så fald, hvis bruden som brudepiger ved brylluppet kaldt flere piger, bør de europæiske regler for påklædning være den samme. Typisk er disse kjoler lavet på bestilling, så du kan ikke bekymre sig om den stærke stof, stil og så videre, fordi skrædderen - professionel og perfekt klare denne opgave. Brudepige kjoler i samme - det er europæisk stil, til bryllup ceremonier i Vesten besluttet at fortynde outfits eventuelt tilbehør. Det kan være tørklæder, hatte, paraplyer, koblinger - nogen, der vil komme til dig og bruden hoved. Det giver mulighed for udvælgelse af kjoler i samme farve, men forskellige stilarter. I dette tilfælde kan udformningen skræddersy kjole til at tage hensyn til de individuelle forhold i hver figur pige og hendes præferencer.

Husk, at brudepige kjole i bryllupsdag bør være en fordel at fremhæve den elegance og charme af sin kommende hustru, i hvert fald ikke gå i dialog med hendes outfit i dissonans. Enkelhed, kvindelighed - det er de vigtigste kvaliteter, der bør have dit outfit på denne lovende dag. Vælg ikke en sort kjole farve. Der er en opfattelse, at en sådan tøj rentabel understreger brudens tøj, men stadig er det farven på sorg, men vi er på ferie! Dette er den bedste dag i livet af din kæreste! Vær smuk og selvsikker, og ... Har tid til anden for at fange buketten!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.