ComputereOperativsystemer

Skifte sprog på tastaturet (Windows 10 alle bygger): Optioner og konfigurationsmetoder

Faktisk i dag i enhver Windows kan du finde en standard metode til at ændre sproget på tastaturet, mens du skriver. Skift af tastaturet sprog (Windows 10 alle builds) næppe adskiller sig fra det tidligere system, selv om det har nogle funktioner til at sætte op. Følgende er nogle få grundlæggende udførelsesformer af disse parametre.

Hvilket sprog kontakten på tastaturet (Windows 10)?

Så hvad byder den tiende udgave af systemet, hvad angår evnen til hurtigt at ændre input sprog og tastaturlayout, med undtagelse af den, du ønsker, ved at klikke på ikonet i systembakken mulighed?

Standard sprog skift på tastaturet Windows 10 giver mulighed for to standard genvejstaster: Alt + Shift, og Win + Mellemrum (mellemrumstasten). Mange brugere synes, det er meget ubelejligt, så de forsøger at justere indstillingerne, så de passer sig selv. De, der har arbejdet med tidligere versioner af Windows, de fleste af dem vant til at bruge Ctrl + Shift.

Hvor sproget skifter på tastaturet (Windows 10)?

For den gennemsnitlige bruger, der ikke er bekendt med snørklede af indstilling sprogindstillinger, bare konstatere, at de vigtigste tiltag gennemført i det relevante afsnit "Kontrolpanel", og nogle kan bruges menuindstillinger. Men første ting først.

grundindstillinger

For at få adgang genvejene ændre det sprog, du ønsker at bruge "Control Panel", som er den nemmeste måde at få kontrol kommando fra konsollen "Run".

Her bruger vi avancerede indstillinger, og i vinduet, der åbnes, skal du gå til hyperlinket, ændre kombinationen, der er markeret med blåt, se skifte input-metoder.

I en ny fane i dialogboksen tastatur boksen har en aftagelig bund knap nøgler, og du skal trykke. Endvidere i kolonnerne ændre sproget og layout sætter sine egne parametre og gemme ændringerne.

Skift sprog på velkomstskærmen,

Men det er ikke så let. Det faktum, at sproget kontakten på tastaturet (Windows 10), der er konfigureret på en sådan måde, på ingen måde påvirker den måde at ændre sproget på velkommen eller låse logon skærmen, når du har brug for at indtaste en adgangskode.

Derfor er det nødvendigt at genopbygge og selv disse parametre. Dette kan gøres fra det samme sprog under "Kontrolpanel", som bruger punkt ændre datoformatet, antal og tid til at se indstillingerne.

Efter indtastning af afsnit om bidraget af yderligere konfigurationsindstillinger ved hjælp af knappen kopi, et nyt vindue flåter note to linjer i bunden og for den velkomst skærmen, og for nye brugere (dette er valgfrit), og derefter gemme ændringerne.

Touch tastatur indstillinger

Endelig en anden teknik, der gør det muligt at rekonstruere sproget kontakten på tastaturet. Windows 10, ligesom den foregående, "otte", understøtter enheder med touch-skærme, som mange føler sig mere komfortabel med hensyn til tekstindtastning.

Adgangen til disse indstillinger udføres under de parametre, der kan vælges i menuen "Start", hvor du skal indtaste længere ind i enhedens profil (nummer to fra venstre i øverste række). Efter at det venstre vindue, skal du vælge søgefeltet, og i den højre del af skyderen vinduet oversætte automatisk vise skærmtastaturet til positionen. De parametre, som tidligere metoder vil blive anvendt automatisk.

Bemærk: Brug af Touch-tastatur vil være tilgængelig udelukkende på pladerne, og da kun efter aktiveringen af den mobile modus, men at få adgang til den på den bærbare computer vil ikke fungere.

i stedet udfald

Således i virkeligheden gjorde den nødvendige tilpasning af alle parametre i forbindelse med indgangen af systemet, ændre nøgler og skifte tastaturlayout. Hver metode er egnet til meget specifikke situationer, så de skal bruges, klart at forstå, hvad der kræves for at opnå et resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.