TravelingRetninger

Kroatien, Istrien. Istrien, Kroatien. Strande Istrien, Kroatien

Silvery Adriaterhavet som et spejl, som reflekterer historie den østlige kyst af indbyggerne: Illyrians, romerne, slavere ... På bredden af disse vidunderlige vande strakte den største halvø i Adriaterhavet - Istrien (hendes kort vil blive givet nedenfor). Dens område er en lille landsby ved siden af skråningerne af bjergene; fantastiske middelalderby; Smukke bakker med vinmarker, olivenlunde, frugtplantager og græsgange. Samt de fantastiske strande, tiltrækker turister fra hele verden. Hvis du ønsker at tilbringe din ferie i et land som Kroatien, Istrien - det er en glimrende mulighed for afslapning. Herefter vil vi tale om de mest berømte steder i Istrien.

Rovinj

Når det var en lille fiskerby, hvor fiskere levet adskilt fra de berømte navigatører og endda pirater. Kører op og ned ad forvirrende smalle baner udgør den gamle bydel, hvor du vil se de gamle gader og huse, der strækker sig op ad bakken Monte Ross. Over dem, som på en trone, det stiger en af de største kirker Istria - Resident kommunikation. Euphemia. Dens 60-meter klokketårn er toppet med en statue af helgen i hvis ære og navngivet klosteret. På det centrale torv kan du også beundre rådhuset, og derefter besøge Bymuseet, som ligger i paladset Califf. På de brostensbelagte gader i den gamle bydel kan du gå til molen, hvor du vil opdage en støjende og farverigt skue af de fiskerbåde, sejlbåde, lystbåde og motorbåde, der kan overvåges, indtil om aftenen. Der vil du få mulighed for at købe mange forskellige souvenirs, efterlader et minde om denne fantastiske hjørne, Kojima er så stolt af Kroatien. Istrien har andre attraktioner, som diskuteres senere.

Lim fjorden

Afgang fra Rovinj mange krydstogtskibe, hvoraf den ene du kan gå til Limfjorden - et af de mest maleriske steder i Istrien. Vær sikker på at besøge pirat grotte, hvor der engang pirater gemte. I dag rejsende kommer her for udflugter. Der er også lindre eventyr. Fjord er mellem Rovinj Vrsar og præsentere en smuk bugt med fremragende vand grønlig farve.

Vrsar

Nu Vrsar - en romantisk by på den solrige kyster i Adriaterhavet. Fra molen stejle middelalderlige gader fører op til den gamle del af byen. Den har en smuk udsigt over de endeløse øer i forskellige størrelser, blandt hvilke der er så bare stenet, og helt dækket med grønne områder, men for turister er lige så stor. "Crown" af den gamle bydel kan kaldes en kirke i venetiansk stil - basilikaen den hellige Jomfru Maria, for hvilke der er et sommerhus i Porec Bishops XII-XIII århundreder.

Porec

Porec - en by med masser af fred i monumenter, monumenter, spændende historie og en uendelig strøm af turister. Om aftenen, er turisterne underholdt af gademusikanter og dukkeførere, og på andre tidspunkter alle ønsker at besøge seværdigheder i byen: bygningen af dommer, bevaret siden venetianske gange, er den gamle Marafor-pladsen, Euphrasian basilikaen opført i UNESCO World Heritage-sted, byens befæstninger og andre interessante steder. Gå ikke glip af muligheden for at besøge restauranter og cafeer i byen, som er særligt populære sea food. Hjertet af byen anses for at være street Decumanus der vækker kun i aften, når de lokale cafeer, butikker og diskoteker er fyldt med skarer af turister. I løbet af året gaden er omkring 1 million turister, der så meget som 100 gange mere end befolkningen i byen. Generelt Porec skal være et obligatorisk besøg til listen, hvis du beslutter at tilbringe din ferie i Kroatien. Istrien, som du kan se, er fuld af spændende steder. Men vi vil ikke stoppe, gå videre.

Pula

Pula er på randen af Istrien halvøen. Han betragtes som den økonomiske, industrielle og handelsmæssige centrum i regionen. Ved 8 bakkerne i romerne grundlagde byen under navnet Paulus. Under storhedstid i Romerriget i Pula det blev bygget bemærkelsesværdig amfiteater, hvis dimensioner er overvældende. At se ham personligt, Poole besøgt af tusindvis af turister hvert år. På en bakke over amfiteater, står den franciskanske kirke, og på stedet af den gamle Forum står Augustus-templet med korintiske søjlegang, hvor det er muligt at overveje en udstilling af antikke statuer. Vejen til det arkæologiske museum og teater, som stadig give en præsentation, fører gennem triumfbue St. Sergius, koyu også kaldet Golden Gate. Sørg for at besøge dette museum-by med over 2000 års historie, hvis du ferie i Kroatien.

Rabac

Rabac - en travle turistområde, som kan nås via by Labin, bygget på bjerget. Her med skræmmende hastighed opførelse af nye hoteller og villaer, og i bugten stoppe sejlere, surfere, amatører af aktive maritime interesser og almindelige turister, der kom til at tage en pause fra den grå hverdag. På gå-stier eller restauranter terrasser er glade for at se både smaragd vandrutschebane hvide skibe. Det var her, at tusindvis af turister nyder varmen fra solen og kærtegne bølger af Adriaterhavet, som i Rabac er de bedste strande i Istrien. Kroatien er ikke rig på gyldne sandstrande, og på grund af Rabac kan prale kun krupnogalechnymi kyster. I rent vand, kan du se hundredvis af havdyr, så tag din (eller købe i den nærmeste butik) dykkermaske. Ønsker du at dykke til store dybder kan deltage i dykning træning. Der Rabac og nudiststrande.

Pazin

Pazin er nu det vigtigste økonomiske centrum af Istrien. Visitkortet af byen - det er en storslået middelalderborg, bygget på en høj klippe. Porten i gården fører til det etnografiske museum, der bragte en masse udstillinger, der fortæller om dagligdagen for indbyggerne i regionen i århundreder. Blandt andet overraskende samling af Istrien klokker. Slottet står på en 120-meter afgrund, hvor floden forsvinder Pazinchitsa (herefter det flyder under jorden). Ud over slottet i Pazin bør besøge St. Nicholas kirke bygget i gotisk stil.

Umag

En af de smukkeste byer i Kroatien, der ligger i det nordvestlige Istrien, tiltrækker mere end en million turister hvert år. Selvfølgelig, særlig omtale fortjener den gamle bydel, hvor middelalderlige bygninger er bevaret meget godt og endda antikken. Hovedattraktionen i landsbyen anses for at være kirken St. Rock bygget i det XVI århundrede. For andre monumenter af arkitektur er også St. Peregrina kirke, historisk museum, fyrtårn i Savudrija og andre lige så interessante steder. Men hvad der virkelig tiltrækker Umag, så det er farverige strand ud for kysten af Adriaterhavet, hvor med stor fornøjelse ferierejsende fra hele Europa og verden. Umag kan tilbyde rejsende mange komfortable hoteller, caféer, natklubber og restauranter, hvilket gør det til et førsteklasses resort prale hvem Kroatien. Istrien er rig på disse byer, men at nævne dem alle ville være temmelig lang tid, fordi denne region har en meget lang og rig historie, og dens geografiske placering gør halvøen en lækkerbisken for enhver rejsende.

interessante fakta

  • Istrien (Kroatien) er den største halvø i Adriaterhavet, med et areal på 18 000 km 2.
  • Det årlige antal besøgende er omkring 5 millioner, stigende med hver passerer sæson.
  • På det område af Istrien er den mindste by i verden - Hum, var der kun 17 mennesker.
  • Ligesom hele Kroatien, er Istrien dækket med tætte skove. Eg, elm og fyr er grundlaget for disse arrays. Denne kombination af løvfældende og nåletræer vil gavne sundheden for mennesker, der har problemer med luftvejene.
  • Befolkning Istrien er omkring 600 tusind mennesker (sammen med den slovenske del af halvøen).

Som konklusion

Alt, hvad der er nødvendigt for at den gennemsnitlige turist kan tilbyde istriske resorts. Kroatien har længe været et attraktivt turistmål i Europa, hvor Istrien - er den mest populære region. Det skal bemærkes, en behagelig kendsgerning: værdien af en god hvile i resorts af halvøen ville koste dig mange gange billigere end i Italien eller for eksempel Frankrig. Som regel, udgifter til ture spænder fra 800 til 1200 dollars per person. Som vi har nævnt tidligere, Istrien - er den mest populære turistområde region af landet, fordi her hvis naturen selv har skabt alle betingelser for god hvile og imprægnerede århundreder historie byer kun supplerer det samlede billede. Tro mig, Istrien, anmeldelser hvoraf veltalende end de mest flatterende roser, vil ikke forlade dig ligeglade og vil nødvendigvis indebære mere end én gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.