TravelingRetninger

Slotte i Italien. Hvad skal man se i Italien

Italien - et land med en rig historie og mange monumenter. Gå her og se seværdighederne og at slappe af på de gyldne strande og gastronomiske ture, og shopping på fashionable butikker. Og hvis det sidste punkt ingen ingen problem (restauranter og cafeer med autentisk italiensk køkken er placeret på hver tur, samt firmanavn butikker), så det faktum, at visningen af Italien, er situationen anderledes. Efter alt, der er så mange steder som du ønsker at se. Men en standard tur til Italien kan vare fra en til to uger, men det er ikke nok. Derfor foreslår vi dig med at finde ud af, hvad den berømte Palazzo værd at se én gang.

Slotte i Italien

Hvad skal man se i Italien? Så spørgsmålet er givet enhver turist kommer til at besøge dette fantastiske land med en lang historie. Hver by fortjener særlig opmærksomhed - med alle dens arkitektur og mennesker. Derfor er der er seværdigheder overalt:

 • i Rom, den mest berømte er Colosseum, Peterskirken og basilikaen St. Paul, Vatikanet, Capitol Hill;
 • Milan skal til at besøge, er Piazza Duomo, Triumfbuen, operahuset "La Scala", klostret Santa Maria delle Grazie;
 • Florence er umuligt ikke at se på Medici kapeller, Cathedral of San Marco, Uffizierne;
 • Venedig, ud over kanaler i stedet for gader, berømte Markuspladsen og mange museer og gallerier;
 • Pisa er kendt for det skæve tårn.

Listen fortsætter et godt stykke tid. Alligevel en af de største attraktioner er de slotte i Italien. Alder næsten alle paladser flere århundreder, så de er absolut et besøg med en rundvisning værd. Og nogle slotte i Italien kan lejes for et par dage, uger, måneder eller endda købe. Men for for høj en pris.

Liste over mode nu et kæmpe navn skal se. Og en tur til Italien - det er ikke nok til at se hvert objekt. Derfor foreslår vi at blive fortrolig med de mest berømte italienske paladser, til rådighed for turister.

Aragonesisk Slot i Ischia

På 220 meter fra den sydøstlige del af øen Ischia ligger en lille ø dannet af vulkansk lava. At det fandt et sted Aragonesisk Slot, som blev bygget så tidligt som 474 f.Kr.. e.

Et hurtigt blik på slottet giver det indtryk, at det ikke er den arkitektoniske struktur, før du, og skibet, kløve vandoverfladen af Napolibugten. Og ikke så mærkeligt. Aragonesisk Slot har bevaret sin luksuriøse udseende, på trods af det sidste århundrede.

Slottet - et kompleks af bygninger, der er forbundet i et stykke og består af:

 • selve slottet, hvor fra tid til anden haft forskellige fester (bryllupper, stiliseret helligdage);
 • Clarisse kloster af Ordenen;
 • kloster kirkegård;
 • Torture Museum, som præsenterede et helt arsenal af skumle værktøjer;
 • Kirke den ubesmittede undfangelse;
 • Assumption Cathedral delvist ødelagt.

Vores tid har lavet nogle ændringer i bebyggelsesplan, og nu på sit område er stadig to restauranter, en boghandel og et hotel, i et rum af et tidligere kloster.

Besøg Aragonesisk Slot er tilgængelig hver dag fra 09:00 til solnedgang for 10 euro for voksne; til børn fra 9 til 14 år og handicappede vil være omkostningerne billet 6 euro og børn op til 9 år gratis adgang. tour tid tager op til 40 minutter.

Norman slot (Bari)

Bari - er en stor by i Italien, beliggende på Adriaterhavskysten. Norman slot er en af de største attraktioner. Det ligger ikke langt fra katedralen, dedikeret til Saint Savin.

Slottet - en fæstning trapezformet, som tidligere optrådte på havet, men med tiden rykket vandet. Fascinerende slottets historie. Først var residens for datteren Izabelly Aragonskoy. Så, i det 19. århundrede, slottet blev et fængsel, og senere blev en kaserne. Under al denne tid at bygge det genopbygget og rekonstrueret mange gange. Til dato, fæstningen - det er et museum for afstøbninger, og derefter gemme en kopi af det mest værdifulde Apulien skulptur. En sand Norman interiører er bevaret kun i Hall of Roger.

Besøg Norman slot kan være hvilken som helst dag fra 8:15 til 17:45, kun på søndag - indtil 13:00. Optagelse er fra 5 til 9 euro.

Valentino Palace (Torino)

Valentino-slottet ligger i det nordlige Italien, i Torino. I middelalderen tilhørte House of Savoy. I disse dage var det en befæstet borg, men nu er det allerede svært at tro. Efter låsning af mindst som en fæstning. I det 17. århundrede blev det genopbygget i den franske stil med Italiensk barok elementer.

Til dato er slottet ligger fakultetet for arkitektur ved det polytekniske universitet i Torino. Også slottet er et UNESCO World Heritage Site. Et besøg kan være helt gratis.

magic Palace

Magic Castle - et sted, der er beliggende i den vestlige del af Sicilien, på skråningerne af Monte kroner. Strukturen - arbejdet i ikke kun den person, men også naturen. Omkring det udfolde oliven og mandel træer krat.

Magic Castle - tusindvis af skulpturer i form af hoveder, som kunstneren møjsommeligt hugget ud af sten. Hans rigtige navn - Filippo Bentivenya, men de lokale kaldte ham ikke kun som Filippo Day Test (Phillip Heads).

Kunstneren levede i det 20. århundrede, og skulpturen skabt i 20-60 år. Men fra dem blæser antikken og mystik. Hvert hoved - en separat karakter, udstyret med deres egne personlige egenskaber. Filippo i drømme ønskede at være en adelsmand, så skulpturen - det er hans undersåtter.

Magic Castle som en turistattraktion i drift siden 1974.

Lås Medici Riccardi (Firenze)

Palazzo Medici Riccardi i Firenze. Dette er en af de største og vigtigste bygninger i renæssancen. Det er også den første bygning i Firenze selv i renæssancestil.

Udseende af låsen kan kaldes beskeden. Dette skyldes det faktum, at Cosimo den Ældre, og som blev bygget slottet, jeg troede, at vi ikke skulle provokere misundelse, så den oprindelige arkitektoniske plan til et grandiost plan blev afvist. Men interiøret har vendt virkelig luksuriøse.

Efter Medici borg passerede ind i besiddelse af Riccardi familien, der har foretaget en ændring i udseendet af slottet og øge det ved næsten to gange. Så, i 1814, Palazzo videre til Lorena familien.

Siden 1871 slottet blev ejendom i byen. Nu her giver ture og forskellige udstillinger og den dag i dag er der Biblioteca Riccardiana.

Besøg Midichi Riccardi låsen kan alle dage undtagen onsdag, fra 9 til 19. Entré er 7 euro, børn fra 6 til 12 år vil blive afholdt for 4 euro, og mennesker med handicap og deres plejere behøver ikke billetter.

Slotte i Italien. Rom

Castel Sant'Angelo er næsten to tusind år. Det blev bygget med 135 139 et år som mausoleum Hadrian. Ud over kejseren, her ligger hans kone, samt kejseren Antonino Py, hans kone og tre børn, Mark Avrely med børn, Septimius Severus og hans kone og børn, Geta, Caracallas. Hertil kommer, at i sin historie, slottet stadig havde tid til at besøge og opbevaring, residens for paverne, samt et fængsel.

Navnet på slottet var takket være visionen om en engel til Pave Gregor den Store i 590. I denne henseende er der en tilsvarende og skulptur, som i første omgang var af træ, og derefter marmor med bronze vinger.

Til dato er slottet besøgt af mange turister på en udflugt for at se Militærhistorisk museum med de hemmelige arkiver, Treasure Hal, de pavelige lejligheder, loggia af Paul III, rum Clement VII, gårdhave Alexander VII, og mere end 50 værelser, der danner en labyrint.

Besøg slottet kan du hver dag fra 9 til 19:30 for 10 euro.

Castello di Rivoli

Rivoli - en lille by nær Torino. Men det tiltrækker turister med sin gamle slot af imponerende dimensioner med ånden i antikken bevaret. Det menes, at slottet blev bygget i 9-10-tallet. Men i forskellige dokumenter, begyndte han at dukke op kun i 1159.

I det 11. århundrede ydre og indre af slottet undergår ændringer som følge af de internecine kampe biskopperne. Men selv om det nødvendige restaurering arbejde, slottet Rivoli - det er den eneste bygning af den samme region i den tid, bevaret til i dag.

Slottet var Savoy Galleri, som indeholder en lang række mesterværker af maleriet. Men efter den franske overfald udstillingerne blev tabt. Rummet forvandlet til en kaserne. Over tid, blev slottet omdannet til et bibliotek.

Siden Anden Verdenskrig og frem til 1970 blev slottet ikke anvendes på nogen måde, det syntes, at det var glemt. Kun i 1974 blev han igen restaureret, og i 1984 åbnede her på Museum of Modern Art.

Rivoli Slot er åben for besøgende fra 10:00 til 17:00 tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, og i weekenden er den åben til 19.00. Omkostningerne ved et besøg for voksne og børn fra 12 år er 6,5 euro, og børn under 12 år og personer med handicap har fri passage kapaciteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.