TravelingRetninger

Beskrivelse resorts i Grækenland. uforglemmelig ferie

Hvad ved vi om Grækenland? Gamle arkitektoniske monumenter, Middelhavet og Det Ægæiske Hav, Olympus, naturskønne pletter, ren luft af øen. Hver sten her fortæller en historie, alle byer er forskellige fra hinanden for deres ekstraordinære egenart.

Kastoria

Hvorfor har mange mennesker vælger som en ferie rejse til Grækenland? Fordi der er en masse sol, feriesteder, strande, milde klima og varieret fritid program: både sightseeing og underholdning. Hvis du er interesseret i dette land, at læse beskrivelsen af resorts i Grækenland, som hver især er god på sin egen måde. Lad os starte med Kastoria - en by beliggende på bredden af en bjergsø Orestiada. Han tiltrækker turister uberørt bjergluft og uberørt tavshed. Her og bade er det umuligt, men for dem der kan lide at køre på vandski og sejlads, for dem der ønsker at fiske, nyde stilheden - et sted der passer bedst.

Paralia Katerini

Beskrivelsen af Grækenland resorts bør absolut omfatte landsbyen Paralia Katerini, Kastoria komplet modgift. Dette sted er sjovt, diskotek, ungdom og vold af de store selskaber. Fritidsaktiviteter varierede: fra klatring den berømte Olympus med udflugter til de græske byer at besøge klostre i klipperne. Dette kloster kompleks Meteora ( "svævende i luften") kaldes ottende vidunder af verden. der er også et vandland og legeplads for golf, basketball, tennis, for sportsfans.

Halkidiki

Fuld beskrivelse resorts i Grækenland er umuligt uden øer og halvøer. En af de nyeste er Halkidiki, et malerisk sted med strande og bugter. De fleste ty ligesom par, som havvand er ren og vidunderlig luft. Han betragtes som den mest miljøvenlige masseturisme destination i verden.

Chania, Mykonos, Rhodos og Korfu

Utvivlsomt, de bedste feriesteder i Grækenland - denne ø. Disse omfatter den berømte Korfu med sandstrande og hyggelige bugter. Chania - blandt de reneste og bredeste strande på øen, der er en meget bemærkelsesværdig, med lyserøde sand. I syd, Ægæerhavet er Mykonos, en af Grækenlands mest fashionable feriesteder. Det skal bemærkes, overliggende ved to have (Ægæiske Hav og Middelhavet), øen Rhodos. Han har udviklet sig hurtigt og er blevet stadig mere populært blandt turister. Her er koncentreret luksus hoteller og forskellige steder af underholdning. Svøm på omkring. Rhodos er muligt, startende fra maj, sæsonen slutter i oktober.

Kreta

Og, selvfølgelig, i beskrivelsen af de resorts i Grækenland skal være logget dens største ø - Kreta. Strand ham - er en serie af bugter med strande af sand og småsten. øen anses for at være et tropisk klima, der er varmt og tørt, hvilket er meget attraktivt for de fleste turister.

Kos

Diverse og smukke resorts i Grækenland, kunne, hvis udbredelse fortsætte i timevis. Kos - er en af de mest succesfulde feriemål blandt europæere på grund af den overflod af grønt og blomster, palmer og sandstrande. Hvis du ønsker at prøve det lokale køkken, bør du helt sikkert gå til en af de mange restauranter ligger her, på samme tid og nyde panorama. Det tilbyder en tur på en yacht eller en båd, kan du windsurfe. Begyndere sejlads lære det grundlæggende i skolen, og for professionelle har en windsurfing center.

Besøg Grækenland - og din ferie vil blive til en fantastisk og uforglemmelig tur!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.