TravelingRetninger

Visum til Kroatien for russerne - hvad bliver det næste?

Kroatien - smukke land, der tiltrækker turister fra hele verden. Det var ikke en undtagelse, og vores landsmænd, taget en smag til Adriaterhavskysten med blåt vand og endeløse bugter. En sådan efterspørgsel efter ferien er, fordi et visum til Kroatien for russerne ikke var påkrævet, og mange foretrak resorts i dette land.

Hvert år turister russere blev mere og mere, og det er let at krydse grænsen var årsagen. På grund af en sådan tilstrømning af turister i Kroatien begyndte at aktivt at udvikle turismen, nye arbejdspladser - guider, mæglere, rejsearrangører, ansatte i hoteller og kroer, restauranter arbejdere, handlende og endda producenter af souvenirs.

Men før eller senere alle gode ting ved at være slut. Behov et visum til Kroatien for russerne - er efterspørgslen præsenteret for Bruxelles inden for rammerne af landets tiltrædelse af Den Europæiske Union på den første juli to tusind trettende år. Ud over Rusland, disse restriktioner påvirket Ukraine, Kasakhstan og Tyrkiet.

Landbrugsvirksomheder, store virksomheder overbyder europæiske giganter, banker forsendes under "Credit Union" forvaltning. Denne tingenes tilstand i landet permanent, men Kroatien, især Udenrigsministeriet, lovede at organisere et visum centre i Rusland, for ikke at miste potentielle turister.

Visum til Kroatien for russerne, og dens design vil være den normale procedure, samt til andre EU-lande. På denne jord hundrede blev akkrediteret russiske rejsebureauer, blandt hvilke en konkurrence blev afholdt for at skabe et visum centre uden Moskva. Ifølge en repræsentant for den kroatiske udenrigsministerium i Rusland vil blive sendt til eksperter om hjælp til at organisere centre.

Visum til Kroatien for russerne - hvad bliver det næste? Efter alt, Adriaterhavet - er ikke kun Kroatien, men også Montenegro, Albanien, Bosnien, hvor der er en visumfri ordning for vores landsmænd. Desuden er disse lande aktivt at udvikle turisme - bygget billige hoteller satser for tjenesteydelser er acceptable, og rekreation til rådighed for forskellige segmenter af befolkningen. Og det kan være, at rækken af potentielle turister ikke går ind for Kroatien, og skylden for alt - den nyetablerede visumordning, som tilføjer en masse problemer med rejsearrangementer.

Schengen-visum

Ja, og en lille smule om , hvad Schengen-visum. Krav til opnåelse af enkle og forårsager alle tre elementer:

  1. Du har brug for et dokument af en fremmed. Schengen-staterne træffer den russiske pas, forudsat at det faktisk ikke mindre end tre måneder efter udløbet af det visum.
  2. Turist skal være finansielt sikker, har et levebrød, bolig under deres ophold i Schengen-området, en billet eller penge for den returflyvning.
  3. Det er forbudt at rejse af personer, som repræsenterer en trussel mod lov og orden et af Schengen-landene.

Making varer ikke så hurtigt, som vi gerne vil, men hvis du har brug for et Schengen-visum hurtigst muligt, mod et ekstra gebyr vil det tage et par dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.