TravelingRetninger

Waterpark i Gorky Park - paradis i Almaty

Alle, uden undtagelse, elsker at gå til et vandland i Gorky Park. Faktisk er der god ikke kun for børn, men også for voksne, fordi ridning med høje bakker efterlader ingen ligegyldig.

Waterpark i Gorky Park

Faktisk er denne forlystelsespark kaldet "ottende vidunder af verden", men folk ofte henvise til det på en anden måde. Det er beliggende i den sydlige hovedstad Kasakhstan, Almaty. I øvrigt, vandland er den største og mest berømte i byen. Måske er det på den placering. Efter alt, er det lige i centrum af byen, og måske der glider rundt de grønne bakker og træer. Hvis vi til dette det lokale klima, for det meste solrigt og varmt, viser det sig næsten paradis. Find et vandland kan være lige adressen: Almaty, st. Gogol, 1.

I institutionen er både åbne områder og lukkede, som ligger 8 sjove vandrutschebaner af varierende sværhedsgrad og 6 pools. Swimmingpoolen er åben fra tidligt forår til det tidlige efterår. Institution kan besøges fra 11 til 22 timer. Så i det område, kan du vælge en sådan populær rutschebane som "Kamikaze", "Black Hole", "Abyss", samt flere multi-farvede bakker. Waterpark i Gorky Park byder også gæsterne en bølge pool, sauna, jacuzzi, spa og muligheder for sjov sportsspil.

For yngre børn, er der separate lavvandede pools, der indeholder små dias og skaber et vandfald.

Ved siden af vandland er et fritids-kompleks, som omfatter en legeplads, Dinopark, ekstrem sport park og mange butikker og restauranter for enhver smag.

udgifter til

Priserne for billetter til vandlandet er ganske moderat. For eksempel vil en voksen billet til pools koste 4500 tenge, som er omtrent lig med 850 rubler, og ride på rutschebane vil være 5000 tenge.

Mange forskellige dias for børn og voksne tilbyder et vandland i Gorky Park. Rabatter gælder for børn. Således vil input prisen for billetten i børnebassiner være 3300 tenge, og adgang til "MultiSlide", "Kamikaze" og "Abyss" du kan få for 3800 tenge. I dette tilfælde kan børn op til 1 år passere til badeland gratis. Bemærk venligst, at prisforskellen ikke afhænger af barnets alder, men på dens vækst. For eksempel, børn er personer under 150 cm.

Når du besøger skal være opmærksom på, at størrelsen af den optagelse billet kan variere på hverdage og weekender.

anmeldelser

Tilsyneladende er besøgende altid glad for, at vælge at slappe af i vandlandet Gorky Park. Anmeldelser kun bekræfte dette. Så besøgende understrege, at i løbet af sommeren til at gå der - det er en fornøjelse, fordi området er simpelthen nedsænket i grønne områder og en fryd for øjet. Kun få besøgende sætter pris parken som en dårlig, de hovedsagelig forklarer det med priserne. Men det store flertal tilfreds med vandland, personale og ved attraktionerne.

Waterpark i Gorky Park - er et sted, hvor de besøgende gå primært med børn. Russerne er specielt nævnt i bemærkningerne, at det område regerer renlighed og ingen alkoholikere, i modsætning til indenlandske resorts.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.