Kunst og underholdningFilm

Aleksandr Adolfovich Ilin: biografi og filmografi

Skuespillerens familie, hvor Aleksandr Adolfovich Ilin blev født i 1952, og en kreativ atmosfære i det afgøres fremtiden for de to sønner. Far, skuespiller Teater. Majakovskij, berømt moviegoer i filmen "ZhenYa, ZhenYa og Katyusha", hvor han spillede en stor forreste linje. Den vigtigste opgave for ham, som for næsten alle aktørerne i den sovjetiske skole, blev en scene, hvor hver aften er født levende kunst. Men også om de film han ikke glemme.

I biografen på fjorten

Brother Vladimir - skuespiller bedst kendt og populær, har han spillede med i mange film. Men det satte sit præg på den hjemlige film og en anden Ilyin - Alexander. Filmografi ham for imponerende, det har omkring tre dusin malerier, der dækker perioden fra 1966 til i dag. Det er for ham en masse publikum kan bedømme dygtighed af kunstneren, i modsætning til teater-eksperter, der er heldige nok til at deltage i opførelser af Moskva-teatret. Majakovskij med sin deltagelse.

Når spillet begyndte Aleksandr Ilin? Biografi af skuespiller begyndte i en alder af fjorten, da han spillede sin første rolle i filmen "Jeg er en soldat, mor." Det var i 1966, den fyr fik en idé om det erhverv, som han besluttede at vie sit liv, og blev bekræftet i sin hensigt om at blive kunstner.

Den rolle, halvfjerdserne og firserne

Textured udseende ved den bestemt frekvens af efterspørgslen, i overensstemmelse med sin rolle som detektiver, politifolk, kriminelle, hårde arbejdstagere. Roller har været hhv. Aleksandr Adolfovich Ilin medvirkede i filmene af halvfjerdserne "Den stærkeste" og "opholdstilladelse". I firserne filmografi suppleret eventyr film "One og uden et våben" og "Midday tyv" (fra filmen cyklus af serielle "undersøgelsesperioden førende eksperter"). I 1986 blev han løsladt filmen "Min favorit klovn", der blev den første store kunstner af den filmiske arbejde.

Begyndelsen af halvfemserne var tidspunktet for den mest intense skydning. I tilpasningen af Babel "Sunset" Ilyin formået at afdække det fulde omfang af hans talent, men også var "Sons of tæver", "musikundervisning", "Battle of the Three Kings" og skød lidt tidligere film "Burn".

brølende halvfemserne

Æstetik det sidste årti af det XX århundrede har formet visse filmproduktionsaktiviteter stilarter. Det blev gjort i to hovedretninger.

Først præference for kriminelle film, der beskriver livet i tyve, mordere, røvere og prostituerede. I USSR før omstruktureringen af sådanne tegn er sjældne, og nu de forfattere med filmskaberne forsøgt at kompensere for film publikum sult efter eventyr-eventyr genren.

Den anden type film af halvfemserne kan defineres som den light version af et lyrisk komedie med elementer af de mest uprætentiøse humor.

I varierende grad, disse to hovedtendenser i overensstemmelse med det billede, der blev skudt i 90'erne, Alexander Adol'fovich Ilyin: "Ulvehund", "Østers fra Lausanne", "russiske Symphony", "Uden en krave," serien "På hjørnet, på patriarkalske ".

Actor håndværk kræver en vis valgfrihed og altid den vigtigste dilemma er spørgsmålet om, hvordan de skal handle eller ej. Det vides ikke, hvor mange måtte opgive rollen Aleksandru Ilinu, kan publikum bedømme dette for filmene, hvor arbejdet fandt sted. For dem, skuespilleren ikke skammer.

Arbejder i biografen

Kreativ tilbagegang, som forblev russisk biograf endelig endte i begyndelsen af det nye århundrede. Skuespiller Ilin Aleksandr Adolfovich nødvendige sådanne master-filmskabere, Nikita Mikhalkov, Pyotr Todorovski og Alexander Mitta, der formåede at finde en anvendelse hans ekstraordinære talent. Interessant var arbejdet i filmene "Prins Yury Dolgoruky", "Barberen i Sibirien", "russiske oprør", "Down House", "Koktebel", "Mars" og mange andre. Meget udtryksfuld billede Khlopusha, karakteristisk og sande rolle for føreren. For "Barberen" skuespiller blev tildelt den stat Prize.

Alt dette er i rammen. Men det var det arbejde og fulgte ham. Skærmen Voice Alexander Ilyin siger Nikolay Chindyaykin (Iz K / f "Mor, du ikke bekymre dig!"), Alex Oshurkov (Iz K / f "DMB"), Vladimir Gusev (Iz K / f "scavenger"), og selv tegneseriefigurer " store Wow "og" fra skruen "korrekt og præcist rolle en andens stemme eller et fantastisk billede - det er meget vanskeligt, men med ham skuespiller altid med held klare.

Hovedvirksomhed liv - teater

Aleksandr Adolfovich Ilin - et teater skuespiller, er hans roller i "The Life of Klim Samghin", "Night Angel", "Lady Macbeth af Mtsensk" og mange andre meget værdsat af publikum og kritikere. Ved succes kan tilskrives til arbejdet i Tjekhovs "Kirsebærhaven" instrueret af E. Nekrošius. Siden 1979 rollerne var mange, og efterspørgslen efter skuespilleren er ikke blevet mindre i det seneste årti. For nylig, en liste over tidligere fase af skæbnen tilføjede billeder Signora Capulet ( "en pest på begge jeres huse"), Petya Trofimov ( "Night Angel"), Apollo ( "Dagbog af en Dreamer"), Onuphrius ( "Love for studerende"), Leporello ( " fun Don Giovanni ") og onkel Vasya s (" Fru ministersha ").

Dynastiet fortsætter, eller var hans fars tre sønner

Utroligt, medierne aldrig nævnt de skandaler, hvor har deltaget den hædret kunstner i Den Russiske Føderation Aleksandr Adolfovich Ilin. Hans biografi er karakteristisk for den gamle skuespiller teater skole. At være født i en familie af berømte skuespiller har ikke givet ham nogen privilegier, Ilyin han indskrevet i drama skole i Novosibirsk, held uddannet fra det, og arbejdede derefter i forskellige byer i Sovjetunionen, og det er langt fra hovedstaden, i Voronezh, Minsk og Ural Ozersk.

Aleksandr Adolfovich Ilin gift (og kun én gang), og ægteskab er ganske trivsel. Tatiana Nikitichna blev mor til hans tre børn, sønner, opkaldt Ilya (ældre), Alexis (i midten) og Alexander (den yngre). de alle fortsatte familietraditionen og blev skuespiller.

Alex har allerede formået at spille hovedrollen i flere film, herunder to serier ( "Bagateller liv" og "Simple Truth"). Jr., Alexander er uddannet fra kollegiet. Og Shchepkin spillet i "konge" film, "Studerende", "Praktikanter" og "House on the Embankment". Hertil kommer, han synger i "University Plan" gruppe, som han og medstifter med sin bror Ilya. Ilya Ilin også gjort en masse af hans liste af roller ikke mindre af sin far, og tilsyneladende har han en stor fremtid.

Sådan er det tæt sammentømret familie, gøre ting, du elsker, Alexander Adol'fovich. Kreativ dynasti fortsætter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.