Kunst og underholdningLitteratur

Abstrakt bøger. Eksempel, anbefalinger og advarsler

Novice forfattere ofte interesseret i, hvordan man skriver abstrakte bøger. Et eksempel på et sådant arbejde kan revideres ved at gå til enhver butik, der sælger tryksager. Du åbner en roman, læse den første side og tænker: "Det er et produkt! Hvad en interessant historie! Det er nødvendigt at låne. "

Dette er den vigtigste opgave anmærkninger - at forårsage ægte interesse for læseren til bogen og til "tvinge" den til at købe oprettelsen af forfatteren. På grund af den kvalitative resultater af beskrivelsen solgt de fleste romaner. Nu, måske var det allerede klart, at vi vil tale mere om , hvordan man skriver en sammenfatning af bogen.

grundlæggende krav

Den anbefalede mængde anmærkninger - 500 breve. Dette er den optimale antal tegn, som gør det muligt at sammenfatte indholdet af bogen, men samtidig holde en hemmelighed plot afsløring. Ideelt bibliografisk anmærkning skal passe ind i et afsnit, der består af 10 linjer.

I uddrag af bogen kan nævnes en interessant historie, som var årsagen til sit forfatterskab, og den tid og sted for skabelse. I nogle tilfælde er der links til de kilder, hvorfra nogle oplysninger er blevet taget. Det understreger overlegenhed af bøger på tilsvarende produkter.

Hvem ellers kan oprettes resumé til bøgerne? Eksempel på drift, når beskrivelsen er lavet af en anden forfatter, nu almindelige. Dette er en god publicity stunt, fordi læserne er villige til at tro på ord kendte forfattere og gerne tage på sådan litteratur.

Den anmærkning kan være en forklaring på den titel, det er, er opmærksomheden fokuseret på det problem, der var vigtigst for forfatteren på tidspunktet for oprettelsen af værket. Forberedt resumé af de vigtigste begivenheder og den indre tilstand af hovedpersonerne, der går gennem en vis periode.

Lavet karakteristisk struktur af teksten vil give køberen til at læse et par linjer og afgøre, om hun kunne lide ham. I beskrivelsen af bogen spredning brug af små citater fra dens indhold, hvilket vil bidrage til at afsløre den dybere essensen af teksten. øjenvidner i Word vil være et godt redskab i hænderne på forfatteren, der har besluttet at skrive sådan en tekst som en anmærkning til bøgerne. Et eksempel på en sådan passage forekommer i produkter, som beskriver en bestemt begivenhed (det drejer sig om liv eller historien om at skabe noget).

Sørg for at angive, hvilken genre inkluderer dette arbejde. For at oprette en kompetent resumé hovedkrav er kortfattethed. Hovedformålet i dette tilfælde anses for at være en forening af forskellige oplysninger og udvælgelsen af dets vigtigste. Efter at have gennemgået dette arbejde, at læseren får et samlet billede af, hvad der sker og kan forstå den vigtigste opgave af bogen.

Abstrakt bøger: et eksempel. M. Zavoychinskaya "Residence feer"

I dit hjem ofte kommer til at besøge de spøgelser og onde ånder? Nej? Og forestille sig den tilstand af hovedpersonen ved navn Vic, fordi hun en dag fandt ud af, at han har beføjelser, som ingen almindelige mennesker. Bare ikke en pige, og fe. Nu er huset, hvor hun bor, kunne kaldes en lås. Selv om der ikke er nogen - sæde for feer! Fra dette øjeblik liv Vicky (hovedpersonen) vil ændre sig radikalt, og det bliver nødt til at lære at håndtere de erhvervede kompetencer, og også nødt til at acceptere det faktum, at hun nu er meget speciel.

Hvis læseren - barn

Når du opretter anmærkninger til en børnebog, er du nødt til at tage hensyn til den alder, hvor produktet er designet. Hvis dette er et eventyr for børn (2 til 5 år), beskrivelsen af dem vil sandsynligvis blive læst af forældre. Anmærkninger til de bøger beregnet til børn, der går i skole, har et par funktioner.

Så er det ikke anbefales at bruge videnskabelige termer eller ord, hvis indhold den unge læser ikke kan forstå. Denne beskrivelse skal indstilles ud og interessant i stil med bogen blev skrevet. Her hjælper forfatterne følgende øvelse. Slap af og flyttede lydløst på det tidspunkt, hvor du var i samme alder. Så det vil være lettere at forstå hvilke ord kunne være interesseret i barnet.

Annotation til børnebogen: et eksempel. Matyushkina K., K. Okovitaya historie "UUU sjovt"

Opmærksomhed af unge læsere forudsat en anden fascinerende undersøgelse af berømte detektiver. Secret reinkarnation, uforudsete åbenbaringer og uventede drejninger i tilfælde af de manglende slik. Hvem vil hjælpe hovedpersonerne til at levere den frygtelige skov af røvere? Hvem vil redde damper med slik og afslører gåden om en forfærdelig stemme, der kommer fra træerne? Hvem bliver den redningsmand af en lille pige?

På siderne i bogen "UUU sjovt" du venter på spændende eventyr og interessant undersøgelse.

Hvad man ikke skal gøre

For ikke at ødelægge den beskrivelse af en bog, er det ikke anbefales: gentagelse af sætninger, kendt af alle data, omfattende citater fra værker og detaljerne i historien slutning.

Når forfatterne studeret de grundlæggende krav, vil det være let at skrive et resumé af bogen. Eksempel passage angivet ovenfor, for at undgå fejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.