Kunst og underholdningLitteratur

Feudalisme i Mongoliet

Mongolerne, for den sags skyld, og andre nomader i Centralasien, den jord, som altid har været en masse i de endeløse stepper, ingen nogensinde tilegnet og fremmedgjorte. Marx skrev: "Den nomadiske pastorale stammer samfund næsten altid samles; det er - et samfund af mennesker rejser sammen, er en campingvogn, en horde, og den form for underordning udvikler her i form af livsstil.

Tildelt og er gengivet her i virkeligheden kun en besætning, der ikke den jord, som dog på hvert site parkering midlertidigt brugt sammen "(K. Marx og F. Engels, Works. Ed. 2., T. 46, del I, s. 480). I Mongoliet, også øverste ejerskab Khans findes på jorden, som er undertiden skrevet. I de sjældne indikation af kilden distribution eller feudale Khan græsgange mellem nomader, er det kun om gennemførelsen af statens jurisdiktion på deres område i lyset af Khan eller offentlige myndigheder i lyset af Noyons, som ledede militære-administrative enheder, mens et feudalt vladeniyami.Feodalizm Mongoliet ...

Tilsyneladende, med rette anerkendt, at i en tid med feudalismen fra mongolernes vigtigste produktionsmidler var kvæget. Vigtigt i Mongoliet havde afhængige mennesker som en specifik socioøkonomisk kategori. Opmærksomheden nomadiske feudale fokuserede mere på mennesker end på jorden.

Efter foreningen af mongolske Stammer Genghis Khan, skubbede noyonstvom, overvældet med lyst til berigelse, begyndte straks en politik for erobring af andre folk og lande. Tangut tilstand (Xi Xia - 982-1227) var det første land, som mongolerne begyndte deres erobring af det XIII århundrede, der rystede hele verden på det tidspunkt .. . I 1209 den mongolske hær enheder, som tidligere havde i 1205 og 1207 år, razzia grænseregioner Xi Xia, ledet af Genghis Khan, besejre Tangut hær i grænselandet, gik til hovedstaden - byen Chung Hsing.

Mongolerne oversvømmede forekommende nær floden og oversvømmede byen, dræbte mange mennesker. Tangut værftet var i en kritisk situation. Men i begyndelsen af 1210 et gennembrud i konstruktionen af dæmningen af mongolerne pludselig gemt kapital. Som et resultat af forhandlinger Tangut kejser Anh Quan bønfaldt vasal af Genghis Khan, og gav ham en datter i ægteskab. Mongolerne vendte tilbage til deres beiteområder med store trofæer.

Feudalisme i Mongoliet

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.