Kunst og underholdningLitteratur

Block, "restaurant" analyse. Intent og fiktion

Hver person lever i en verden af håb, illusioner, ideer, som han producerer for sig selv. Især digter, især sådanne, som Alexander Bloch. Worlds forskellige mennesker kan overlappe, men de kan ikke korrelere perfekt. Ensomhed opleves af blok i restauranten, vil analysen vise, hvor meget speciel, særegen for hans helt holdning, der ønsker at leve som alle andre, men kan ikke.

erindringer

Det var eller ikke var det brændte og skub himlen, daggry ild, der gjorde bleg og hvor lyset skiller sig ud? Verber digte kun anvendes i datid. Alle minderne om hans lyriske ligesom illusionen af blødhed og ømhed, som i høj grad skabt af gentagen bogstavrim "L", "H". Men i begyndelsen af det assonance er "nej", "ikke" lyde i udtalen som "nej", "nej". Alt dette blot skaber en meget tynd piercing vellyd, vævet med nostalgi.

Hvor akut følelse af ensomhed?

Hero enhed placeret i restauranten. Analysen viser, og hans tilstedeværelse i rummet, overfyldt, og en slags fremmedgørelse - det er ved vinduet, og dermed både udendørs. Han er ved bordet er helt klart én og, ser rundt i lokalet, møder en overjordisk syn. Læseren forstår straks - en pige, han ville ikke have beordret overførslen i et højt glas fyldt med guld champagne, sort rose som et symbol på sorg og kærlighed. Om hendes violin synge. Pigen er ung, raffineret og sublim. Hun ophøjet helten øjeblikkeligt og betingelsesløst. Fuld værelse straks bliver tom. det trækker således en enhed. Restauranten (denne analyse understregning) er der kun to.

Sammen og hver for sig

Hun så overlegent på hvem der har sendt et tegn på opmærksomhed. Lyrisk helten var forvirret, men trodsigt holdt hendes blik. Selv som reaktion på en svag bue. Tilstedeværelsen af konsonanterne i verberne "kiggede op og mødte de" stå sammen, lidt retards sker, fratager ham med det samme. Og så rumlen "P" vil lægge vægt bevidst, tankevækkende pige skarphed, når de anvender det til sin ledsager. Alligevel hendes hænder rystede lidt under hektiske lyden af musik. Hun havde ikke være ligeglade med den tavse budskab, og tilbedelsen af hendes skønhed. I modsætning til hendes unge foragt (en vidunderlig metafor) Kvinde er tiltrukket af en fremmed. For at forhindre, at deres ukontrollerede sanser, hun hurtigt forlod restauranten, ligesom en skræmt fugl. Lys, som en drøm, den passerer ved bordet, kuvertering duft af parfume, svajende stående restaurant lufttrafikken silke som ivrig hvisken. Hvæsende "M" og "W" passere raslen af silke. Blød "L" understrege elegance af heltinden bevæger sig. Således fortsætter med at blokere i restaurant (analyse taler om det) viser frygt foran pigerne pludselig dukket en følelse og en flugt fra det. Hun har bare aldrig oplevet noget lignende og styrtede bort som en fugl ud af buret.

seende øje

Den lyriske helt er alene igen. Sublim forbindelse blev tabt, og intet håb om at genoptage det. Dette digt fortæller historien analysere enhed "restaurant". Selv om han ser i spejlet af hendes vinkende visninger - gå til mig, stop, Keep tilbage, ikke forlader mig keder sig med kavaleri. Men helten forbliver ubevægelig - han har også en stolt ud over alle grænser, som ikke tillader ham at bevæge sig, til at køre, for at indhente, at tigge, mens miste sit ansigt. Og kan endvidere rasle halskæder sigøjner dans og skinger stemme synger om kærlighed, vulgarizing det. Dette afslutter "restaurant" Blok digt analyse.

poetiske troper

Overførsel indspilning Bloc hemmeligheder - en utaknemmelig opgave og en meget vanskelig opgave. Teksten i artiklen var en lille forsøg på at afspejle de individuelle egenskaber af poesi. Men det er simpelthen fyldt med lyse musikalske rigdom roll, når det lyder, takket være som digte udtryksfulde og udtryksfuld. Efter mere end en simpel analyse af verset, "I restauranten". Enheden bruger skældsord (blandt daggry ild), en simpel sammenligning (himmel bleggul daggry). Alle anden quatrain - den fantastiske oxymoron. Anapæst, der skrev digtet, danner en rytme og lyd, gør opfølgende handlinger lyrisk og føle med ham.

billeder af kvinder i sangtekster af Block

For personer, de skjulte mørke slør eller masker til de silke, sammenflettet mølle til smalle hænder, silhuet i tåge eller dis kvinder, som ved deres udseende, et blik, en gestus skør. De findes på gaden, men i stigende grad blandt restauranten bordet eller på scenen. Det er lidt af et digt analyseenheden "restaurant". Kort fortalt kan du spørge: "Hvem inspirerede digteren til at skabe ukristelige billeder"? Them, disse kvinder var få. Som digteren sagde før han døde - jeg havde to kvinder, "Luba (hans kone) og alle de andre." Men for alle, og mest af alt det påvirkede fire kvinder, var ivrig attitude, beundring og lidenskab. Hvem var de? Xenia Sadovskaya da han første gang blev forelsket lidenskabeligt 16 år Lyubov Mendeleeva, hans kone, hans dejlige dame, Natalia Volokhova, dramatisk skuespillerinde og Kærlighed Andreeva-Delmas, en operasanger. Han smuttede mellem kvinder, endnu ikke vendt tilbage til sin kone, som allerede var en trofast til sin død i 1921.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.