ModeShopping

Strømper med søm: hvordan til at bære dem korrekt

Uden tvivl, strømper med en søm gør kvinders ben endnu mere attraktiv. For det første søm slanke, visuelt gør benene længere, og for det andet, kan denne lille detalje bliver et højdepunkt i den krydrede, som er så ofte mangler i den strenge jakkesæt. Efter alt, for ham den bedste kombination af strømpebukser eller strømper med en søm på bagsiden: en streng blyant nederdel med en bluse og en monteret jakke straks begyndte at spille på en ny måde, samtidig med at meget streng dress code.

Desværre, strømpebukser med alle mulige detaljer, herunder tegninger og pailletter, kan tillade sig ikke alle ønsker. Strømper med søm - er ingen undtagelse. Lucky i den forstand ejere af glatte slanke ben, men ikke alt for tynde, så tynde søm æg vil gøre endnu tyndere. Strømper med søm, slidt for tyk og "hævet" fødder, kan kun understrege manglerne.

Under alle omstændigheder bør valget af strømpebukser eller strømper overholde reglerne.

Vælg den rigtige størrelse, da fylde hans fødder og stigende. I denne sag, komme til hjælp dimensionelle tabel på bagsiden af emballagen.

Farve strømpebukser skal kombineres med skoene. Universelt betragtes som legemlig eller brune. Aldrig bære en hvid eller lys farvet sko sorte strømpebukser, da det betragtes som et tegn på dårlig smag.

Samt strømpebukser, betyder strømper med en søm ikke bære med sandaler eller andre sko med åbne tæer.

Sort farve blander godt med kjoler eller nederdele over knæet, og kan købes for en aften ud strømper med et mønster. Pas på, at det økologisk er at passe ind i det overordnede ensemble, som i dette tilfælde bør være mere enkel, ikke at aflede opmærksomheden fra de smukke ben.

Erhvervelse et andet par, kigge efter tæthed. Strømpebukser 20 den passer på en varm efterår og forår, og modellen fra 50 hule betragtes som en vinter indstilling og perfekt kombineret med varmt tøj. De indeholder i deres sammensætning af uld og bomuld, er således mere blød og varm.

Indholdet af Lycra har både plusser og minusser. På den ene side, en stor procentdel af det i produktet giver en perfekt pasform og genoprettelse af den oprindelige form, og på den anden - ikke altid tilføjer en velkommen og hensigtsmæssigt at dagslys langs glans.

At vælge strømper med eller uden søm ham, give præference til den dyre og produkt af høj kvalitet, der som følge heraf vil betale for sig selv. Til særlige lejligheder kan du bære model med rhinestones, pailletter eller smukt mønster. Men under alle omstændigheder, kan ingen undtagen du ikke ved præcis, hvad de skal bære strømper, ikke strømpebukser. Det er ikke nødvendigt at vise den delikate tyggegummi, da det ser meget vulgært, billigt og smagløst.

Hvis du er iført et bælte med spænder, de bør heller ikke gættet under tøjet, samt strømpe tyggegummi. Disse ting er mere for nemheds skyld, når det er for varmt i strømpebukser og synes usømmeligt med bare fødder.

Før du forlader hjemmet, skal du sørge for at kontrollere, om mærkbar hjørnetand for høj slids nederdel, sætte sig ned og svigtet ene ben til det andet, og sørg for ekstra skjult for nysgerrige blikke.

At føle sig trygge, slid strømper med nederdele eller kjoler under knæet af tætte væv, så ingen kan beskylde dig for dårlig smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.