Hjem og familieTilbehør

Er det muligt at vaske ned jakke

Typisk jakken er værd en masse penge, så ikke alle i fare for at tage det til renserier. Efter alt, nogle gange ting kommer tilbage fra rengøringsassistenter til at kaste og miste sit oprindelige udseende. Så værtinden tænke over, om du kan vaske dunjakke.

Trods det faktum, at mange mennesker foretrækker at gøre den sædvanlige rengøring, produktet er stadig behov for vask, hvad enten maskine eller manuelt. Lige nok til at vide, hvordan at foretage en sådan en delikat procedure derhjemme, så det ikke skader fjer polstring.

Fordi vi alle kender til tilfælde, hvor efter den sædvanlige vaskemaskine ned, der danner grundlag for den grafiske ting klump. Og så ganske svært at returnere produktet til det oprindelige udseende. Så uanset om det er muligt at slette det ske dunjakke og står på sin egen? Du kan og bør være. De vigtigste ting - gør det rigtigt.

Først, sættetid jakken er ikke nødvendig. Hvis det er tørt i maskinen, skal du kun bruge den fine cyklus, bør vandtemperaturen ikke være højere end 40 grader. Det bør erindres, at det varme vand har en negativ indvirkning på ejendommen ned for at holde varmen.

Før hvordan at vaske dunjakke, bør frigøre hætte og talje og zip alle lynlåse, lommer og knapper for at undgå deformation af materialet lyn. Dinglende knapper forårsage slid deres pladser for tilknytning, som er udseendet af de dynejakker afspejles ikke den bedste måde.

Også, før vask er nødvendigt at dreje produktet vrangen ud. Hertil kommer, at hvis den dunjakke at have nogen pletter eller andre genstridige snavs, så de bedre eliminere tilrådeligt at anvende et par dråber opvaskemiddel direkte på pletten og lad et stykke tid.

Med hensyn til udvinding, er det også en meget delikat proces. Manuelt gør det temmelig vanskeligt. Derfor kan vi ty til nogle tricks ved hjælp af maskine pressede, men ved lave hastigheder. Derudover flere tennisbolde, støbt ind i tromlen under centrifugering fremmer piske ned inde i foringen.

Det er også vigtigt at finde ud af, hvordan at vaske dunjakke. Det betyder, at der er helt sikkert en enorm mængde. Egnede detergenter, anbefalet af producenterne af en bestemt maskine. Men det er meget bedre at bruge alle de særlige likvide midler.

Det første er de meget bedre i sammenligning med pulveret vasket væk efter skylning. For det andet øger vandafvisende og varme-besparende egenskaber af fnug. Når der anvendes kontaminering pulver elimineres kun øvre lag af fnug og partikler af granulære detergenter indeholder slibende stoffer simpelthen ikke vasket.

Du bør også finde ud af, om du manuelt kan vaske en dunjakke? Det er muligt, men efter visse regler. Det varme vand er nødvendigt at opløse vaskemiddel flydende opvaskemiddel og springet til den beskidte produkt. Vandtemperaturen ikke højere end 30 °.

I intet tilfælde kan ikke bruge nogen farvestoffer eller blegemidler. Skyl de ting du har brug for mindst tre gange. Tørring kan ikke være mere end to dage. I dette tilfælde brug er kontraindiceret håndklæde, der forhindrer en normal luftcirkulation.

Den tidligere form for dunjakke efter vask er meget let at lave. Dette allerede når vask og spinding bidrager placeres i vaskemaskinens tromle tennisbolde. Plys er ikke i stand til at samle på ét sted eller klump. Dette bidrager også til at spinde ved lave omdrejninger.

Tørringen skal udføres udelukkende i rummet. Hæng produktet i et udkast, kan ikke være på gaden. Jakke efter tørring er nødvendig for gentagne gange at ryste til fnug inde i jakken tilbage til sin plads.

Her er nogle enkle tips og svarene på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at vaske ned jakke, vil vinter hjælpe sådan en delikat ting at være altid ren og har en ordentlig og pænt udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.