ComputereInformationsteknologi

Sådan fjernes en konto fra populære tjenester

Under drift af Internet-brugere ofte nødt til at logge på diverse hjemmesider, så de er næsten aldrig brugt. Ikke overraskende, at efter et stykke tid i søvn mail-meddelelse, nyheder og tilbud fra mange obskure tjenester, som folk har lang og glemte at tænke. Før eller senere kommer der et tidspunkt, hvor den vedvarende opmærksomhed keder sig, og brugeren tænker, hvordan man sletter en konto på dette websted.

Men nogle gange denne proces kan være mere kompliceret end først antaget. Hvis registreringen er i de fleste tilfælde foregår ganske nemt, skal slettes af webstedet kan tage flere dage eller endnu længere. Og selv den mest forenklede proces kræver tid og kræfter fra brugeren. Oftest ønsket om at slette kontoen vedrører alle sociale netværk. I dag er mange mennesker er bogstaveligt talt lever i sådanne netværk, men en dag en mand pludselig lyst til at dramatisk slippe af med deres vane.

Ligesom nogle mennesker forsøger at stoppe med at ryge igen, mange brugere løser problemet, afhængig af de sociale netværk ikke er mindre radikal måde. Det er også sådan, at brugeren ønsker at slippe af med registreringen på hjemmesiden, som i princippet ikke nyder. Om hvordan du sletter din konto fra nogle af de populære sociale netværkssider og tjenester vil blive diskuteret nedenfor.

Hvordan sletter jeg en konto gmail-mail og andre tjenester i selskabet

For at klare denne opgave i Google ganske let, især sammenlignet med processen med at fjerne fra andre tjenester. Som det er kendt, kan registreres på flere Google-produkter. Men fjernelsen af hver, især taget ikke har brug for. Er det tilstrækkeligt at gøre proceduren til brugerens konto. For at gøre dette, skal du gå til startsiden og vælge den service «Rediger» sektion.

Når du har klikket på det ønskede emne til den side, der giver dig mulighed for at opgive et eller flere tjenester, såvel som fra kontoen. For at fortsætte arbejdet bliver nødt til at afsætte unødvendige tjenester og bekræft deres hensigter. Flere gange i løbet af proceduren bliver nødt til at indtaste dit password, så husk det på forhånd. Efter at have bekræftet alle de Google-tjenester udvalgte vil blive fjernet sikkert.

Sådan fjerner du Facebook-konto

Her er situationen lidt mere kompliceret end lignende tjenester. Men det er muligt at vælge mellem to muligheder for at fjerne den, der passer bedst. Du kan slippe af midlertidigt registreringen - med mulighed for helbredelse, hvis brugeren ændrer mening. Det kan være på ubestemt tid "fryse" din konto. For den endelige og uigenkaldelig fjernelse der er også en separat indstilling.

For at "fryse" brugeren er ikke påkrævet næsten ingen indsats. Skaberne har taget sig af alt på forhånd. Her en særlig knap, der kan findes i indstillingerne. Det kaldes «deaktivere konto» og ligner et link. Nok til at passere igennem for at gøre dig selv usynlig for andre brugere af tjenesten. Når det bliver nødvendigt at returnere den konto aktiv tilstand, kræver det ikke en større indsats, end når det er deaktiveret.

For helt at slette din konto på det sociale netværk, er det nødvendigt at sende en anmodning. Det skal siges, at processen med fjernelse efter skibsfarten kan tage lang tid. Og vi taler ikke om et par timer. Din anmodning kan behandles i omkring to uger. Det er vigtigt at huske, at i løbet af denne tid kan ikke længere være at gå til Facebook. Hvis vi ignorerer dette råd og besøge stedet efter at have sendt brevet, vil alle bestræbelser være forgæves. Det faktum, at en anmodning om at slette din konto i et sådant tilfælde vil automatisk blive annulleret, og alle har til at starte igen.

Sletning af din konto fra Twitter

Fjernelsen proces er ganske enkel her, også. Den vigtigste ting at huske, før du sender en anmodning til systemet - dine data vil blive blokeret for evigt. Og du vil ikke være i stand til at omregistrere for tjenesten, ved hjælp af den e-mail-adresse, du angav, da du først logge ind Twitter. Det vil også være umuligt at tage det gamle navn og telefonnummer. Den mest rimelige løsning i denne situation ville være at erstatte alle de oplysninger, før der rent faktisk sletter kontoen.

Efter kun behøver at gå til indstillingerne og bruge linket «Deaktiver min konto». Kun, i modsætning til den tidligere sociale netværk, vil der ikke være mulighed for helbredelse. Også være opmærksom på, at oplysninger om brugeren ikke forsvinder umiddelbart efter at have klikket. Tjenesten kan tage lang tid - uger eller endda en måned. Og først efter, at al omtale af kontoen vil blive fjernet.

Sådan fjerne en konto fra YouTube

Dette skridt vil være meget enkel, hvis tilmelding på YouTube brugte Google Mail. Så det vil blive slettet sammen med det. Hvis ikke, så brugeren vil først nødt til at svare på et par spørgsmål, før du kan slette din konto med den angivne tjeneste. Du bliver nødt til at bruge lidt mere tid, men intet er let her, også. der er en knap «Administrer konto» I afsnittet Service Management (ved siden af brugermenuen).

I afsnittet, som derefter åbnes, blandt andre, og vil pege på fjerne kontoen (ligner «Slet konto»). Før du får at gøre det, bliver nødt til at forklare årsagerne til denne beslutning. Så rullede underretning om kanaler og videoer, som en bruger er blevet underskrevet. De skal fjernes manuelt, da tjenesten ikke vil gøre. Nå, og så kan du kontrollere dine data og slette din konto på YouTube.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.