Hjem og familieGraviditet

Acne på ansigt under graviditet: årsager og mulige behandling. Kan jeg klemme bumser på dit ansigt?

Når en kvinde er gravid, hendes krop undergår hormonelle reorganisering. En udslæt i ansigtet er et klart tegn på forandring. Bumser på huden opstår hver anden gravid.

Nogle gange de vises smertefrit, og i nogle tilfælde udslæt årsag ubehag og smerte. Hvorfor får jeg bumser i ansigtet under graviditeten?

grundlæggende oplysninger

Hvis før graviditeten hududslæt kvinder udsat i form af bumser eller acne, problemet er i en interessant stilling forværres endnu mere.

Ejere ren og normal hud er heller ikke sparet for den mulige forekomst af lignende problemer.

Derfor, før planlægning graviditet skal være sikker på at diskutere med en specialist forebyggende foranstaltninger og behandling af mulige læsioner på huden.

Når hudlæge udpege en kvinde salve til acne i ansigtet, vil bistandseffektivitet være ikke blot i sin brug, men også i brugen af hele komplekset af forebyggende foranstaltninger.

Graviditet pige eller dreng?

Under graviditet, hvis en kvinde har en masse acne i ansigtet, omkring siger, at pigen tager skønheden. Og hvis personen er ren, og det mangler en række udslæt, derfor må fødes en dreng.

Mange kvinder undre sig over, hvordan og om det er sandt.

I videnskaben sådanne folkemusik overbevisninger forårsage nogle udtalelser. En af forskerne kom til den konklusion, at det er alt bare en tilfældighed. Andre er tilbøjelige til at tro, at det skyldes hormonelle forandringer en kvinde. Barnets køn har ringe effekt på dette aspekt. Og det sker på et senere tidspunkt. En udslæt normalt vises i kvinder i de første uger af graviditeten.

Årsagerne til acne i fremtiden mor kunne være mange faktorer, der kendetegner hendes tilstand. Og det vil være gravid pige eller en dreng - ligegyldigt.

Faktorer, der forårsager akne

Udseendet af acne (acne) er muligt for de kvinder, der har haft disse problemer før graviditeten.

Faktorer, der forårsager forekomsten af acne under graviditet:

 • hormonal omlejring, hvilket øger niveauet af progesteron, hvilket fremmer produktionen af sebum;
 • en øget mængde af junk food for gravide kvinder (fedtet, krydret og salt);
 • mangel på vitaminer og mineraler, som er lagret frugt;
 • stressende situationer, der påvirker den mentale balance og forårsage psykiske ustabilitet af en gravid kvinde (konstant gråd, raserianfald);
 • leversygdom;
 • overtrædelse af drikkevand regime, dvs. reducere mængden af væskeindtag ..;
 • fraværet af ordentlig pleje af huden;
 • forværring af kroniske gastrointestinale sygdomme;
 • sjælden frisk luft.

Lokalisering af acne under graviditet

Acne i ansigtet under graviditeten resultat fra den kombinerede effekt af mange faktorer. Når du ser et stort antal af læsioner i ansigtet og forsinkelsen menstruation en kvinde gør den antagelse, at hun venter en baby. I nogle tilfælde er disse antagelser bekræftet, og nogle gør ikke.

De fleste udslæt udsat hud teint. Selv acne kan placeres på halsen, brystet og øvre ryg.

Hvordan man kan reducere udslæt under graviditeten?

Oftest, bumser vises i den indledende fase af graviditeten, når den mest aktivt sker hormonelle forandringer i kroppen. Når det er 2 trimester, er antallet af læsioner på huden reduceres.

For at slippe af med problemer, er du nødt til at søge hjælp fra en god hudlæge. Han vil være i stand til at fastslå årsagen til problemerne. Mulig behandling vil være som følger:

 1. Behandling af huden med særlige midler, som ikke indeholder alkohol.
 2. Kompleks af vitaminer og mineraler til at reducere deres underskud i kroppen.
 3. Ernæring, der tager sigte på at indgå i kosten af en gravid kvinde med frisk frugt og grøntsager.
 4. Brug en dag mindst 1,5 liter vand.
 5. Nødvendigvis er til stede i kosten nyttige korn, mejeriprodukter.
 6. Begrænset indtagelse af skarpe, salt eller bitre fødevarer.
 7. Forebyggelse af forstoppelse.

Til bumser i ansigtet under graviditet ikke forekom i stort tal, anbefales det kosmetik, der indeholder frugt og glycolsyre.

Ikke alle midler til bekæmpelse af acne får lov til at bruge. Lotion med salicylsyre, når de anvendes af en gravid kvinde kan påvirke ydeevnen af kredsløbssystem det ufødte barn.

Hvordan skal man behandle?

Tja, hvis du var de faktorer, der forårsagede udslæt, men det hjælper ikke at fjerne bumser på forsiden af kvinden fuldstændigt.

Kan jeg klemme bumser på dit ansigt? dette kan ikke anbefales. De skal behandles for at forbedre hudens tilstand og forhindre yderligere forekomst af udslæt.

Alter hormoner under graviditet, er forbudt, medmindre gynækologen vil udpege en særlig behandling med hormoner.

For at normalisere tilstanden kan bruge et par anbefalinger:

 • anvende en ler maske, for at arbejde på huden ved hjælp af frugter eller grøntsager;
 • til hurtig indsnævring derefter bruge frugt skræller eller isterninger med urteafkog;
 • bør træffe foranstaltninger til at fjerne talg, 2-3 gange om dagen, hvilket forhindrer huden tørhed;
 • hvis det er nødvendigt, bør anvendes salve til acne i ansigtet, vil den effektive bistand også være omhyggelige med hud hydrering og brug af værktøj med en let tekstur;
 • kosmetik kun bruge en speciel (for gravide kvinder), som er sammensat af naturlige ingredienser og har en positiv effekt på huden;
 • Tone anbefales ikke at anvende cremen, men hvis behovet opstår - kun for en kort tid;
 • i sæbe bør ikke indeholde: alkohol, duftstoffer og hormonale bestanddele;
 • vaske gravid værd uden hårde svampe.

Alle procedurer, der anvendes til huden kan forbedre dens tilstand.

Fremgangsmåder til behandling

Der er mange traditionelle medicin, der kan bruges, hvis der var pletter i ansigtet under graviditeten. Under brug, anbefales det at bestemme de komponenter, der kan forårsage allergiske reaktioner, og for at være på vagt over for ham.

I mangel af oplysninger om allergi kan forhindre komplikationer ved at bruge en gennemprøvet metode: sætte en lille mængde på dit håndled. I fravær af hudreaktioner kan fortsætte til kosmetiske procedurer.

Her er nogle af dem:

 1. Kanel blandet med blomster honning af høj kvalitet i lige store andele, at pålægge hud ramt af acne eller bumser. Hvis det lykkes, så stå natten over.
 2. Tør hud med et stykke græskar, som skal fryses i køleskabet.
 3. En lille mængde af tea tree olie anvendes til acne, i tilfælde af en stærk brændende fornemmelse fjerne.
 4. Tryk forsigtigt aloe saft fra blade, gælder for områder med inflammation, er det ikke nødvendigt at vaske af. Det kan bruges til bekæmpelse af acne i graviditeten.
 5. En lille mængde af ler blandet med vand og ansøge om ansigtet. Værktøj hjælper snævre porer og reducere glans. Det anbefales at bruge to gange om ugen.
 6. Bland lige dele kamille og calendula, hælde varmt vand. Cooled blade græsser sat på ansigtet i femten minutter.
 7. De resterende bouillon urter (kamille og calendula) suppleret med to faner "Furacilinum" sat på sted udsatte udslæt. Har proceduren kan være i et par dage, hvilket resulterer i markant reduceret sværhedsgraden af betændelse i huden.

Alle midler anbefales at opnå effekten, men sørg for at tage pauser. Under graviditet en kvinde skal passe godt på deres helbred, så for ikke at skade den fremtidige barn.

Hvad er forbudt at gøre?

Når graviditet forbyder enhver manipulation af huden, hvilket kan føre til negative konsekvenser.

 • Hvis ansigtet har optrådt purulent acne, hvad man skal gøre? Klem det anbefales ikke, især i ansigtet.
 • Du kan ikke bruge narkotika og folkemusik retsmidler, der er forbudt for gravide kvinder.
 • Det er ikke nødvendigt altid at bruge de cremer.
 • Det anbefales ikke at anvende midlerne med komponenter, såsom benzoylperoxid, steroider.

Kan du forebygge acne under graviditet?

På samme måde at sige, at der var bumser under graviditeten, det er umuligt. Normalt optræder de og til denne tilstand.

Nogle piger er som regel klar hud uden læsioner på forskellige tidlig graviditet udsat acne. Og ejeren af problemet huden under bære et barn kan være helt ryddet af acne og acne.

Præcist forudsige, hvordan kroppen vil reagere på alle kvinder hormonelle forandringer, der sker i den, vil ikke lykkes.

Når bumser forsvinder, hvis en gravid kvinde?

Sig præcis, hvornår udslæt og akne vil blive afholdt på den gravide kvinde, er det svært. Det afhænger i høj grad af de individuelle egenskaber af den kvindelige krop.

I nogle piger bumser forsvinder, når de kommer i 2. trimester, andre de ledsager hele perioden af graviditeten, og selv efter fødslen.

Dette skyldes i høj grad en normalisering af hormonelle baggrund af kvinden.

Forebyggelse af læsioner i graviditeten

Kvinder rådes til ikke at vente på, at forekomsten af acne, og til at engagere sig i forebyggende foranstaltninger med henblik på at forhindre dannelsen af læsioner, eller reducere mængden af eksponeret hud. Forebyggelse er bedst at starte før undfangelsen og i de første uger af graviditeten, fordi kun begynde hormonelle forandringer i kroppen, og huden har endnu ikke reageret på denne udslæt.

Det er nødvendigt at korrekt pleje for huden under graviditeten. Det anbefales at forbedre hudens og forberede den efterfølgende ændringer, der er nødvendige for at vaske gelen og rense huden tonic.

Særlig omhu er nødvendig for at nærme sig kvinder i denne periode til udvælgelsen af kosmetik. Det skal være certificeret, passer til din hudtype og ikke blive forsinket.

Kan jeg klemme bumser på dit ansigt? Vær sikker på at vide, at klemme fører til et negativt resultat: infektionen kan komme ind i ren hud, og svækket immunitet påvirker varigheden af helingsprocessen.

Eksperter anbefaler, at gravide kvinder spiser masser af frisk frugt og grøntsager. Og de produkter, der ikke er omfattet af kroppen som muligt helt at eliminere fra kosten (salt, krydret, fede). Du bør absolut drikke en dag mindst to liter vand, hvilket er med til at etablere stofskiftet og reducere inflammation.

I de fleste tilfælde acne under graviditet er midlertidige, og efter fødslen af barnet og genoprette hormonelle niveauer, forsvinder dette problem fuldstændigt. Til behandling af læsioner gravid er bedst at søge kvalificeret hjælp, og ikke på selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.