Hjem og familieGraviditet

Symptomer på graviditet i de første par dage af menstruation

Alle ved, at der er ikke noget værre end forventningerne om en vigtig begivenhed. Så du ønsker at denne dag ville komme så hurtigt som muligt, og vi meget klar til det, og vi ser hvert minut af hans forventning. Lige om sig selv og føre de kvinder, der ønsker at blive mor, og tager ikke det første forsøg. De, selv før menstruationens lytte til din krop, og derefter forsøge at identificere tegn på graviditet i de første dage forsinkelse. Kvinder, forventes det, at med dem på dette tidspunkt et mirakel sker, omhyggeligt overvåge din krops reaktion på forskellige stimuli. Så uanset om det er muligt for nogle faktorer afgør, at graviditeten allerede har fundet sted, uden at vente på forsinkelsen menstruation? Der er ikke noget klart svar på dette spørgsmål er nej, fordi alt i dette tilfælde individuelt, men identificerede en række love, tegn på en vellykket undfangelse.

Det er værd at bemærke, at det allerførste tegn på graviditet - er fraværet af menstruation på den fastsatte dag. Fra den dag, kan du begynde at lægge mærke til en ændring i kroppen. Mange kvinder, der har født sige, at for at forstå den interessante position hyppig vandladning. Dette fænomen er observeret i mange gravide kvinder i det første trimester. Det er begrundet i trykket af fosteret på blæren. Ved andet trimester vil ændre sig, fordi fosteret vil ændre sin position i livmoderen og trykfaldet. Som regel kvinder bemærke, at dagen 3 før den forventede menstruation, de føler som om taget et diuretikum er ikke så længe siden, og i store mængder. De er som regel skylden på hypotermi eller et stort antal af beruset væske.

Da de tegn på graviditet i de første par dage er meget subjektivt, så de bør behandles med en vis skepsis. De er ikke diagnosticeret, og udelukkende være afhængig af dem er ikke nødvendig. Så en af dem omfatter ømme smerter i underlivet, i lighed med smerte i begyndelsen af menstruation i nogle kvinder. Deres vigtigste forskel er, at de er som bølger. Det usalivayutsya, derefter stilne af. Mens menstruationssmerter gradvist intensiveret. Desuden er en vis tæthed i underlivet observeret. Følelsen er, at ligesom rock tryk i lang tid.

Nogle tegn på graviditet før forsinkelser er almindelige og helt objektiv. Dette vedrører primært ændringer i brystet. Gravid kvinde bliver for en kort tid, bemærker, at brystet bliver mere tættere og begynder at gøre ondt. Denne tilstand er forbundet med øget blodgennemstrømning i hele kroppen og i mælkekirtlerne i særdeleshed. At sige, at sådan en lille periode hun vokser fra mælkeproduktion er umuligt, da amning starter først efter levering, og lav emission af råmælk forekommer kun i tredje trimester af graviditeten. Også i de første uger af kvinder rapporterer, at deres brystvorter var mørke og skarpe konturer dannet omkring areola.

Morgenkvalme kan også tilskrives de tegn på graviditet i de første par dage, men tidlig forgiftning, snarere er en patologi end normen. Ideelt set bør en kvinde under graviditet ikke oplever ubehag. Interessant, at flertallet af gravide kvinder ikke ved, hvad den kvalme og opkastninger i de første uger. Normalt er denne tilstand kører cirka 12 uger.

Man skal huske, at eventuelle tegn på graviditet i de første par dage før menstruation bør sættes spørgsmålstegn ved, da de kan være bare en almindelig sygdom, som er karakteristisk for absolut alle kvinder. Den vigtigste og mest velkommen nyhed for at sige det gynækolog efter undersøgelse og ultralyd resultater. Når disse procedurer kan give en absolut garanti for tilstedeværelsen af graviditet hos kvinder. Jo før vil appellere til lægen, den roligere pass drægtighed baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.