SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor der er en kvalme om morgenen og om aftenen.

Morgenkvalme kan opstå af mange grunde. Specialister er normalt på udkig efter forholdet til den accepterede mad, fysisk aktivitet, og selv den menneskelige krop position efter måltider. Kvalme om natten er næsten det samme som årsagerne til, at overveje vi dem sammen.

Graviditet, især på den anden og tredje måned, ofte ledsaget toksikizom, som er den vigtigste årsag kvalme. Samtidig med kvalme forekomme smerter i brysterne, på stigningen. Der er en følelse af søvnighed, træthed opstår.

Bortset fra graviditet graviditetskvalme kan forekomme på grund af hypothyroidisme. Det er en hormonel årsag og kvalme forbundet det med thyroideadysfunktion. Symptomer på denne sygdom omfatter reduceret hukommelse og koncentration, dårlig appetit, konstant følelse af kulde, vægtøgning. Sammen med kvalme Disse symptomer viser sig meget mærkbar hos mange patienter, og spiller en vigtig rolle i etableringen af diagnosen.

Sygdomme i det kardiovaskulære system kan også forårsage kvalme om morgenen. Hvis der ud over kvalme om morgenen er der svimmelhed, ødem, hovedpine, kan hovedårsagen være hypertension. Når hjertesygdomme forekommer ikke kun kvalme, men også periodiske afbrydelser, en konstant følelse af mangel på luft, bleghed.

Kvalme om morgenen kan skyldes den vegetative-kar dystoni. Ud over dette symptom forekommer nervøs spænding, sove om natten, intermitterende hjerteslag, kold følelse i hænder og fødder, følelsesløshed i ekstremiteterne.

Morgenkvalme kan være et symptom af lidelser i det vestibulære apparat funktioner. I dette tilfælde, svimmelhed og kvalme synes selv når klatring ud af sengen eller når slået fra side til side. Vises split, vage, og andre synsforstyrrelser, tinnitus.

Kvalme om morgenen kan tale om de problemer i mave-tarmkanalen. Især det manifesterer gastritis eller når der opstår problemer med galdeblæren. Meget ofte er der halsbrand, smerter og en brændende fornemmelse i maven, kvalme om natten. Bitter smag i munden taler om problemerne med galdeblære og bugspytkirtel. Leversygdom er karakteriseret ved vedvarende kvalme, hvilket intensiverer om morgenen, spiseforstyrrelser.

Nyresygdomme kan også føre til, at der var en kvalme om morgenen. Associerede symptomer - let forhøjet temperatur, ændringer i hyppigheden af vandladning. De er hyppigere om natten og falder i løbet af dagen. Der er en svag smerte i lysken og lænd.

Meget ofte, kan morgenkvalme provokere jerntilskud i form af tabletter. Antibiotika er stærke antiinflammatoriske lægemidler har en negativ virkning på mavetarmkanalen. Hvis kvalme er vist på en let måde, det aktive udendørs motion, god ernæring, vil manglen på stress være med til at løse situationen uden nogen medicinsk intervention.

Hvis kvalme varer mere end en dag, men det præcise diagnose er ikke defineret, kan der være fare for dehydrering. Under alle omstændigheder, du har brug for øjeblikkelig adgang til en læge og en undersøgelse. Terapeuten, efter første undersøgelse, giver retning på urin- og blodprøver, om nødvendigt - på ultralyd. I identificere de væsentligste årsager til kvalme, vil behandlingen være i besiddelse af en smal specialist.

Hvis du ikke er den vigtigste årsag, kan den tildeles til symptomatisk behandling, have et mål er simpelthen at stoppe kvalme. Med stærke dehydrering væske indgives intravenøst. Afhængig af patientens tilstand, udnævnte antiemetika. Medicin kan være i tablet- eller flydende form, administreret intravenøst eller ved rektal suppositorium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.