ComputereOperativsystemer

WinSAT - hvad er det? WinSAT.exe

Windows Vista-operativsystemet, ganske ofte kan du finde sådan en fil, hvordan WinSAT. Hvad er denne fil, jeg kender et par af brugerne af dette OS, fordi det ikke har en form for ekstraordinær betydning. Men mange mennesker ikke ønsker på deres computerfiler var til stede, ukendt for dem, og ønsker at finde ud af, om han er en vis form for trussel.

Hvad er denne fil?

«WinSAT exe» - dette er en særskilt form for .exe-filer, der er knyttet direkte med Windows Vista-operativsystemet HP SP 1, dvs. den fil designet specielt til Microsoft for deres operativsystem. Hvis vi overveje, hvilken type mere detaljeret, kan vi sige, at hans popularitet bedømmelse er kun 1 stjerne, mens en sikkerhed rating til dato en eller anden grund forbliver på "Ukendt".

Hvad er filen .exe?

Og alle de andre, og det WinSAT .exe filer er eksekverbare data, dvs. filer, som indeholder trin for trin instruktioner - det vil følge computeren til at udføre bestemte funktioner. Når du dobbeltklikker på filen, computeren starter helt automatisk udføre instruktionerne, de modtog, hvilket skaber et program udvikler med henblik på at starte op eller installation.

Enhver etiket, der er bundet til en bestemt software på din computer, i hvert fald en eksekverbar fil, herunder endda din browser, hvor du gik til få adgang til internettet. Således eksekverbare filer er blandt de mest behov for i dag, og du kan ikke have noget at starte, hvis du har på din computer ikke er sådanne ting som WinSAT. Hvad er det og hvorfor bruges, ofte du behøver ikke engang at vide, fordi i hvert tilfælde den eksekverbare udfører handlingen bestemt af det særlige program, hvortil den er fastgjort.

Hvorfor får jeg en fejl?

Ikke alle forstår, at sådan et hjælpeprogram og allestedsnærværende filer af denne type er simpelthen en guldgrube for de mennesker, der er involveret i online svindel. Især er det sådan, at hackere simpelthen virus inficere filer såsom WinSAT. Hvad er det virus? De kan være meget forskellig, fra dem, der bare begynde gradvist at ødelægge dit filsystem, og slutter med dem, der læser data fra dine elektroniske punge, samt indsamle andre nyttige oplysninger.

De mere farlige virus WinSAT?

Ofte kan vira være forklædt som godartede filer, så de vil blive distribueret via forskellige ondsindede websteder eller spam-mail. Efter dette, kan de få på din computer straks efter at dobbeltklikke på filen WinSAT. Hvad betyder dette give dig? Mest sandsynligt, du lige har mistet de data, du har brug for, og i bedste fald, hvis du har den antivirusnik, du kan ikke engang åbne sådanne filer, fordi det vil ødelægge dem for en anden injektion etape.

Derudover kan virus inficere gradvist, flytte, eller forårsage skade på de filer, der allerede er installeret på computeren, så der kan opstå alle former for fejlmeddelelser, når du forsøger at åbne dem. Således, uanset hvilken form for eksekverbar fil, du ønsker at uploade til din computer, før du åbner den obligatoriske selvstændige kontrollere den for virus, selvom du tror, du fik det fra en temmelig pålidelig kilde.

I nogle tilfælde kan forekomme forskellige fejl?

Fejl «WinSAT exe» kan forekomme under opstart af din computer, nogle programmer eller forsøge at få adgang til de forskellige funktioner i en bestemt hjælpeprogram, såsom for eksempel udskrivning af en bestemt tekst eller billeder.

De mest populære indlæg

Hvis du forsøger at køre WinSAT formel eller en anden nytte, så får du måske følgende fejl:

 • ansøgning fejl;
 • Det er ikke et gyldigt Win32-program;
 • Der opstod en fejl i ansøgningen, lukkes den;
 • Fil ikke fundet;
 • Fejl start af programmet;
 • fil kører ikke;
 • fiasko;
 • den forkerte vej til applikationen.

Sådanne fejlmeddelelser vises ofte under installationen, når du kører en eller anden nytte forbundet med WinSAT. Som det sker også, at fejlen opstår, når du tænder eller slukker Windows, eller endda nogle gange er der situationer, hvor der opstår en fejl direkte under installationen af Windows. I dette tilfælde skal det bemærkes, at det er meget vigtigt, at du har sporet fremkomsten WinSAT fejl. Sådan slukker og derefter problemet, undersøge dette tilfælde vil det være meget nemmere.

Til disse problemer, er det bedst, du ikke møder op bare for at have et specialiseret computerprogram, der vil foretage en grundig scanning af din computer registreringsdatabasen for skader. Især kan en af de mest populære programmer af denne type kaldes Formel, der scanner filer WinSAT Windows 8.1, samt andre operativsystemer.

Haq Performance Index

I dette tilfælde skal du redigere XML-filen. For at gøre dette, vi fortsætter ad den vej C: \ Windows \ Ydeevne \ WinSAT \ DataStore, og derefter åbne filen slutter i Formal.Assessment. Hvis du har flere sådanne filer, så i dette tilfælde vil du være nok til at sammenligne dem efter dato, og derefter vælge den nye. Nu skal du finde (ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl + F) linje med WinSPR og begynde at redigere de ønskede værdier. På denne måde ganske ofte anvendes til WEI viste den ønskede performance index.

Hvad er årsagen til fejlen?

Der er flere grunde til, at du forsøger at åbne en fil i en fejl. Oftest er det et spørgsmål om et forsøg på at åbne en beskadiget eller endog helt fraværende fra filen på din computer, samt forskellige data, som indeholder poster i registreringsdatabasen relateret fejl WinSAT. Derudover kan her tilskrives alle former for virus og skadelig software.

Mere detaljeret, i dette tilfælde, er der flere almindelige grunde der er fejl af denne type:

 • nøgler i registreringsdatabasen af operativsystemet er blevet beskadiget;
 • computervirus eller nogle ondsindet software, der forårsager skader WinSAT.exe filer eller programfiler der er direkte relateret til driften af dit operativsystem;
 • En anden nytte forsætligt eller som følge af fejlagtigt slettede filer, der er af interesse for dig WinSAT.exe;
 • et andet program er i konflikt med operativsystemet, du bruger, samt links til delte filer;
 • på grund af ufuldstændig (beskadiget) downloades eller ufuldstændige softwareinstallation af operativsystemet.

Igen, glem ikke at scanne din computer for skader register med hjælp af specialværktøj, så du ikke behøver sådanne problemer.

Sådan Fix?

I hvert tilfælde skal du bruge en individuel tilgang med henblik på at rette alle former for fejl i forbindelse med oplysningerne i dette format. I det følgende beskrives den sekvens af handlinger korte eliminere fejl, der kan løse næsten ethvert problem med den pågældende filtype. Sekvensen er vist i princippet i rækkefølge startende fra simple og slutter med komplekset, samt fra mindre tidskrævende at kræve mere tid. Det anbefales at følge denne instruktion for at sikre, at du ender ikke har brugt en enorm mængde tid og kræfter på behandlinger, der ikke var nødvendige.

 1. Ret poster i registreringsdatabasen, der refererer til det operativsystem, du har.
 2. Fuldt tjekke din computer for noget, hvad enten det er til stede for en skadelig software eller virus.
 3. Må en grundig rengøring af systemet fra alle former for affald. Du kan bruge en hvilken som helst program som CCleaner.
 4. Pas på opdatere driverne de vigtigste enheder i computeren.
 5. Gendan systemet til at annullere eventuelle nylige ændringer, som du har overvejet unødvendig.
 6. Helt afinstallere og geninstallere programmet, som henviser til den forespørgsel, du WinSAT.
 7. Tjek systemfilerne i operativsystemet.
 8. Installer alle tilgængelige for dig på det tidspunkt, OS-opdateringer.
 9. Installer helt ren Windows.

Det skal bemærkes, at de fejlmeddelelser, samt deres løsninger, er relevante for stort set alle Windows-operativsystemer, der spænder fra Windows 2000 og slutter med Windows 8. For hver af de ovennævnte metoder til fejlfinding er bedst til at læse den separate manual, hvis du er usikker deres viden og ikke vide med sikkerhed, hvad der kan forårsage en eller anden af dine handlinger, for ellers kan du bare gøre situationen værre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.