RelationerVenskab

Hvad er venner til? Refleksioner over et givent emne

"En ven er kendt i problemer" - så siger en velkendt russisk ordsprog. Men ofte sker det i livet, så hjælper i problemer ganske fremmed, men den, der kaldte sig en "ven" beskedent træde til side, ikke engang forsøger at gøre noget. Hvad gør man i sådanne tilfælde? Sådan beskytter du dig fra disse, ved og store, ubrugelige mennesker?

For at gøre dette, først og fremmest skal du have en klar idé om , hvad venner og det betyder generelt den ædle ordet "venskab". Hvis man ser på nogen af de ordbøger, kan det findes på følgende måde:

"Venskab - et forhold mellem to eller flere personer baseret på gensidig tillid, hengivenhed og fælles interesser."

Dette er ikke helt nøjagtig koncept, egnet undtagen til bestemmelse af de mennesker er stødt på i de mange sociale netværk eller i nogen klubber. Det er ude af stand til fuldt ud at afsløre alle aspekter af forholdet så høj. For fuldt ud at forstå, hvad venner har dybt nok til at se på livet og de mest kritisk blik på de mennesker, der omgiver os.

Nogle af de store mænd skrev, at ægte venskab - det er ikke bare noget til fælles. Ægte venskab - det er noget mere, hvilket indebærer ikke blot gensidig respekt og hengivenhed, men også visse forpligtelser over hinanden, uselviskhed og vilje til altid og under alle omstændigheder støtte.

Faktisk, så gør kun nære venner. Resten, som blev beskrevet ovenfor, foretrækker at holde sig væk, udtrykte kun nogle antydning af sympati. Det antages derfor, at alt nye venner skal bestå en slags "test af styrke" af eksisterende forbindelser. Her og der er en masse uforståelig situation for hvis "ven" i tilfælde af en force majeure-situation, er kommet eneste råd, men tilbød ikke et materiale (eller anden vægtig) bistand, uanset om det betyder skal der faktisk en sådan person er ikke en ven ? Skal jeg tage hans side, og for at forstå det, som gør rigtige venner, eller hans grund til at køre væk så hurtigt som muligt?

Derfor klassificering af nye venner på de "bare venner", "de bedste (eller lukke) venner" og andre. Men i dette tilfælde, er svaret på spørgsmålet "hvad venner" tager ganske uanstændigt i naturen. Det viser sig, at den ene - en person, der kan eller ikke at give nogen tjeneste i tilfælde af uforudsete omstændigheder. En eller anden måde det lyder lavt, selv om det er i overensstemmelse med ånden i vores tid - til at betale for alt i den moderne verden ...

Hvad er venner til? Skal jeg stoler alle, du møder, der identificerede sig selv som en ven? Er hver mand efter at det bliver? Faktisk alle disse spørgsmål har ikke noget klart svar, ingen klar fortolkning af. Den anden kan ikke blive en grund, fordi der var sådan et ønske. Venskab - det er langt mere kompliceret følelse, der er beslægtet med kærlighed, ægte, ægte. Når du er klar til at tilgive alle dine elskede, uanset hvad han gjorde, uanset hvad han sagde. Når han ønsker at hjælpe gratis, uden at forvente at modtage noget til gengæld, og ikke bare fordi det er nødvendigt at gøre det. Venskab - er en mærkelig manifestation af kærlighed. Og kærlighed, som vi alle ved, kan kun forstås, når den bringes til at føle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.