BilerMotorcykler

K 65 (carb). Justering af karburatoren til 65

I lang tid indenlandske motorcykler, knallerter og snescootere havde endda i deres konstruktion karburatoren K 62. Imidlertid afslørede en række mangler i denne model ingeniører. Moderne betingelser kræver forbedring og modernisering af enheden. Derfor blev modellen K 65 (karburator) skabte i 90'erne af det tyvende århundrede. Denne enhed ligner den forrige enhed. Men dens indhold er væsentlig forskellig fra ham. Dette afspejles i princippet om drift, forvaltning og enhed varianter 65..

Karburator apparat K 65

For at justere karburatoren model K 65, skal du først gøre dig bekendt med enheden. Den levering og vedligeholdelse af brændstoffet niveau på grund af følgende skema. Brændslet tilføres gennem dysen til en ventil med en elastisk stopvasker. Denne blok hviler på fanen, der kommunikerer med flåd. De er lavet af plastik og forbundet. Flyder frit handles på aksen.

Hvis brændstoffet er steget, er dens overskud udledes gennem drænhullet af flydekammeret. Model K 65 (carb) opvarmes under drift. I dette tilfælde havde trykket ikke øges i kammeret, er det forbundet med rasbalansirovochnym kanal.

Et andet system, som bør overvejes i ordningen til karburatoren 65, enheden fungerer som dosering.

Dispenseringssystemet

Doseringssystem bestanddele er hovedbrændstoffet jet, dispenser, lufttilførselspassagen og et gasspjæld nål.

Hele processen med systemdrift sker på følgende måde. Brændstof fra svømmerhuset falder ind i dispenseren gennem hoveddysen. Under indvirkning af udtynding det stiger gennem mellemrummet mellem droslen og injektionsnålen. Ved udgangen af brændstoffet er blandet med luft, som er kommet ind gennem en åbning i atomizeren krop gennem kanalen.

Karburator K 65 har følgende system justering af motoren. Nål gasspjæld indstilles til et af fem stillinger. Det bærer motoren og på mellemlang tilstande. Men på den største effekt bør overvejes, når opsætning af, at karburatoren model K 65 bestemmer brændselsforbruget båndbredde af de vigtigste brændstof jet.

Under brændstof røret er installeret en låseskive. Det sikrer spray.

Idle System

Et andet vigtigt system, der skal overvejes, når justering af karburatoren K 65 er ubelastet.

Det foreslåede system består af brændselsrøret, luftpassagen, en tomgang åbning, kvalitet og mængde af skruer blandingen vias.

Ved drift af motoren ved lav hastighed til at danne emulsioner. Dette sker ved at løfte det brændstof gennem røret under indvirkning af vakuum i blandekammeret. Brændsel er forbundet med den luft, der kommer ind gennem kanalen. Karburator K 65 antager en emulsion output ved lav hastighed, gennem åbningen i tomgang.

Med stigende omdrejninger vakuum i området ved åbningen øges. Gennem det begynder også at komme ind i samme emulsion. Da brændstofforsyningen øges med stigningen i motorens omdrejningstal.

Start-up-system og forvarmning af motoren

På jagt efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man justerer karburatoren til 65, skal være fortrolig med startmotoren og opvarmning.

I karburatorer K 65C og R 65B er indstillet udløserindretning med egen drivkraft, om R 65G og R 65ZH - et kabel betjent (fundet i motorcykler "Dnepr", "Ural") og for K 65I, K 65D - corrector-opvarmer (ofte Det gælder for knallerter mærke "IL").

Starte med egen drivkraft er sammensat af et stempel, triggerindretning, en nål, en beskyttelseshætte, kanaler, styrestang og brændstof pit huller. Den normale position af anordningen betragtes lukket.

Start af enhed med et kabel-opererede meget gerne den tidligere version, bortset fra tilstedeværelsen af stilken. Positionen af stemplet er reguleret af et reb.

Corrector forbinding er kendetegnet ved et fungerende system, hvor brændstof i trigger bevæger sig fra svømmerhuset. Brændstofforbrug således begrænset blænde. En sådan anordning har ofte sovjetiske karburator 65. Ved "IL" er et eksempel på sådanne motorcykler.

Installation og opsætning

Før justering af karburatoren til den nye 65 skal installeres og konfigureres.

Først skal du fjerne karburatoren dækslet. Throttle forår holder nålen gennem slottet. Han har en rund og to formede åbninger. Runde spalter anbragt i centrum, anvendes til fastgørelse af gaskablet. T-formede åbning er nødvendig til fastgørelse af trykskrue.

Ved at indstille karburatoren på motoren, er forbundet med gaskablet, låget er sikret.

Gashåndtaget skal løfte gashåndtaget og kontrollere, om helt åbne, mens diffusoren. Disse aktioner bør udføres flere gange. Diffusoren skal åbnes og lukkes frit uden binding.

Dette efterfølges af skruen til at løfte gas, så mellem sin nedre kant og danner en diffusor optrådte et hul på 3 mm.

Hvis enheden til 65 (karburatoren) en equalizer, skal det fjernes ved montering og fastgøre kablet til stemplet. Derefter skal du installere enheden på plads.

Dernæst justere placeringen af de stopper skaller kabler, så deres frie slagtilfælde var 3,2 mm.

Skru du ønsker til anslag og derefter løsne den med 0,5-1,5 omsætning. Brændstofslangen fastgjort til dysen. Brændstof må ikke lække ved samlingen.

Så vender peak-starter og ruller krumtapaksel 3 omgange. Tænd for tændingen og opstart er færdig. Efter opvarmning startanordningen eller corrector kan deaktiveres.

Justering af brændstof niveau

Ved justering af karburatoren 65 begynder med et referenceniveau for brændstof. Til dette formål er indretningen vendes om, og fjerner bunden af flyderen kammeret. Yderligere erstattet afstand fra konnektoren til en linie, der deler svømmeren i to dele.

Denne afstand er sædvanligvis 13 mm med en mulig afvigelse i begge sider med 1,5 mm.

Hvis karburatoren størrelse inden for disse grænser ikke passer, skal du bøje tappen af svømmeren i den rigtige retning.

Sker, karburator indstillinger til 65 er korrekt, men han begynder at "hælde". Det betyder, at svømmeren er nedslidt.

Test denne teori er enkel. Du er nødt til at skrive i et bad med varmt vand og fordybe det flyde i et minut eller længere. Hvis bobler, betyder det, at svømmeren er defekt.

Justering blanding berigelse

Før du starter justeringen, hvad enten karburatoren model K 65 motorcykel "Ural", "Dnepr" snescooter "Buran", eller andre køretøjer, motoren skal varmes op.

Derefter sætter den mindste konstant hastighed i tomgang. For at gøre dette, skru gashåndtaget skal udelades. Efter at det er nødvendigt at øge hastigheden til den maksimalt mulige. Skrue under rotation i den ene eller anden retning.

Langsom hastighed reduceres igen og forøget. Det bør udføres 2-3 gange.

Efter manipulationer er nødvendige for at kontrollere, hvordan motoren reagerer gas. For at forstå, hvordan man justerer karburatoren 65 K, bestemme det ønskede niveau af berigelse af brændstofblandingen for motoren.

For at gøre dette, gør et eksperiment. Gashåndtaget åbnes kraftigt. Hvis motoren staller, hvorefter blandingen bør beriges. Til dette er det nødvendigt at indpakke skrue blanding kvalitet på 1/4 eller 1/2 omgang.

Glohnuschy motoren, når gashåndtaget brat lukning antyder behovet for at gøre blandingen mere mager. Skrue blanding kvalitet således er det nødvendigt at bygge op på 1 / 4-1 / 2 omgange.

Kvalitet tilpasningsoperation i blanding

karburator 65 K under driftsbetingelser gøres ved at flytte dispenseren i forhold til låsen nål. Dette bør ske i en bestemt rækkefølge.

Dispenseringsnålen er indstillet til midterpositionen. Til udtømning af blandingen forskydes opad låsning. Således mellem keglen og væggen i forstøveren dosering kløften bliver mindre.

Offset vil låse til berigelse af brændstofblandingen.

Et signal af behovet for at indstille farven på isolering bliver elektroden af tændrøret. Det bør være opmærksomme på efter 30 km. Under normale driftsforhold, dens hvidlig farve indikerer fattigdom mix. Isolatoren er mørkebrun med spor af sod taler om behovet for at forarme blandingen.

Motorcykel Karburatorjustering "Ural"

For eksempel kan justere karburatoren K 65 overveje denne procedure på en motorcykel "Ural".

Først skal vi fjerne luften lækage. Næste flad skruetrækker fjerne skruerne. Karburator K 65 motorcykel "Ural" kræver at skrue skruer 1 omgang.

Så har du brug for at sætte stykket på kablet. Det bør være den samme og lig med ca. 3 mm.

Varmer op motoren begynder at stramme tomgangsskruen til det laveste stabil hastighed. Derefter bruger kvalitets skruer blandingen skal finde den maksimale hastighed. Proceduren gentages to gange. Karburatoren er indstillet.

karburator synkronisering

Efter indstilling af karburatoren til 65 ( "Ural"), du vil synkronisere. Dette gøres bekvemt med en omdrejningstæller. I mangel af sådant udstyr synkronisering kan udføres på speedometeret.

For at gøre dette, satte cyklen på stativet og motoren startes. Udstillet 4. gear. Fra en af stearinlys hætten er fjernet, og speedometeret er justeret til niveauet på 50 km / t. gasspjæld fast tap.

Skiftevis én cylinder og den anden off. kabellængde kan justeres ved hjælp af beslag. Samtidig opnå samme indikator for speedometeret.

Tændhætten når fjernelse nødvendigvis jordet, whiling væk motorcyklen masse. Det er således muligt at justere karburatoren "Ural".

Justering af karburatoren til 65 motorcykel "IZH"

Mere end en simpel justering udføres på motorcyklen "IZH", der har den korrektion-dressing.

For det første er motoren varmer op. Så sat lavt, men stabilt motoromdrejninger. For at gøre dette, dreje skruen der justerer positionen af gashåndtaget.

Derefter langsomt øge hastigheden til det maksimale med en skrue tomgang. Proceduren gentages 4-5 gange. Når denne motorens omdrejningstal reduceres gradvist. Efter der er sat op korrekt verificeret skarpe ryk åbne og lukke gashåndtaget.

Motoren ikke gå i stå og lave skarpe ryk.

For en sådan model karburatoren er også tilladt at foretage justeringer under drift ved at bevæge en dispenseringsnålen op at berige blandingen og ned - til den modsatte virkning.

Denne type konfiguration er en af de letteste. Derfor, for at udføre alle handlinger i overensstemmelse med instruktioner nogen kan eje.

Have fortrolig med indretningen, fremgangsmåde til installation og konfiguration af motorcyklen element som 65. (karburator), kan hver bruger uafhængigt justere dens drift. For hver type køretøj skal være i overensstemmelse med den teknologi oprette og test karburatoren. Fra rigtigheden af handlingen afhænger holdbarheden af drift af køretøjet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.