HobbyHåndarbejde

Sy en kjole med deres egne hænder hurtigt og nemt

Hvad kvinden ikke ønsker at være en vinder af talrige outfits, der understreger alle fordelene ved de tal? Og hvad med messen køn, selv som en joke, ikke stille spørgsmål kæreste "Piger, og i dit skab også liv zabavnenko blive kaldt noget at bære?' ... Sådan forvise den skabning af hans kabinet? Meget enkelt - at lære at sy en kjole med deres egne hænder! Ja, sådan at du kiggede beundrende af mænd og kvinder var jaloux! Det er simpelt: behøver ikke engang at bygge et mønster! Næste - hvordan man laver en kjole med deres hænder hurtigt.

Første udførelsesform. Dette er den hurtigste løsning på problemet med at skabe påklædning for dem, der har brug for at lave en kjole til en time.

Du skal bruge et stykke stof (ca. 3 meter), to ben og bælte. En vigtig advarsel: stoffet bør drapere godt (silke, satin, crepe, jersey "olie"), og hvis kanterne ikke kræver behandling, hvis ikke fremragende!

For at starte "skræddersyning" af kjolen skulle stå foran et stort spejl og begynde draperinger stof over hendes krop, understreger, hvad du ønsker. Gratis kanter vil sikre benene og bælte til at fremhæve taljen. Supplere dette tøj kan være mærkbare tilbehør - brocher, øreringe eller halskæder. Afhængigt af vævet, kan det få som en aftenkjole, og strand. Enig, sy en kjole med deres egne hænder hurtigt og nemt! Og resultatet er ganske anstændig.

Anden udførelsesform. Her er det nødvendigt at arbejde med en saks, og en nål, men resultatet er det værd. Du vil klæde i græsk stil, som vil gøre dig føle sig som en gudinde fra Olympus - Hero, Afrodite, Artemis og Athene.

Du skal bruge stof, hvis længde skal være lig med den forventede længde af kjolen, ganget med to (hvis kjolen længde - 1 meter, vil det tage 2 meter stof). De vil også brug for de sædvanlige bånd og dekorative bånd eller tape. Deres længde bør være lig med summen af omfanget af dine bryster og talje (hvis mængden af brystet 90 cm, talje - 60 cm, behovet for at 1, 5 meter blonder og bånd). Du kan notere den tid - ud for at gøre en kjole med deres egne hænder hurtigt det vil tage omkring en time!

Stoffet kan være spredt ud på gulvet eller på bordet, foldede det på midten, og bemærke den midterste kridt - denne linje vil være fremtiden for de skulder linje kjoler. Nu, fra midten af skulderen linjen vinkelret udelade den linje, der angiver dybden af udskæringen (mindst 15 cm til hovedet er gået, så det kan forøges) og stykker det med en saks. Efterfulgt af "præforme" kjole slid. skulder linje bør indsamles i folder ved hjælp af en tap. Fletning binde under brystet på kroppen. Nu kommer det sjove - at tage en nål og indsamle kluden i folder, pinning hver pin til bandet. Nu bundet med blonder taljen og gøre folderne på samme måde som på brystet.

Hvis udseendet af kjolen passer dig, kan du tack klud til bandet med en nål. For at kontrollere nøjagtigheden af masker er ikke nødvendig.

Bagsiden af kjolen kan være både med halsen, og uden at det - efter eget valg. Hvis du beslutter at gøre udskæringen, så alt er gjort ligner forparten.

Nu kan du gøre (omhyggeligt!) Sidesømme og over båndet på forsiden, sy et dekorativt bånd (også pæn!). Din kjole er klar! Faktisk sy en kjole med deres egne hænder hurtigt og nemt! Når denne model er perfekt til dig! Mænd i beundring, og kvinder grønne af misundelse!

Af den måde, disse kjoler syede den store franske modeskaber Alix Grès og Madeleine Vionnet, der slet ikke genkende papir mønstre og troede, at der bør skabes kjolen til en bestemt figur af en kvinde. Deres kvindelige klienter var Greta Garbo, Grays Kelli, Viven Li, Zhaklin Kennedi, Barbra Streisand og Marilyn Monroe. Så hvorfor du ikke deltage i denne store kvinder? Desuden der hurtigt sy en kjole i sig selv er så nemt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.