HobbyHåndarbejde

Julemanden med deres hænder ud af flasken: en master class

Vil du smukt arrangere bordet og interiør til nytårsaften? Traditionel fest karakter - Julemanden. Med deres hænder fra en flaske champagne , kan du lave en original souvenir. Læs de gode råd, tage ideer. Alle af dem er meget enkle og klare. Udfør et sådant produkt kan endda nybegyndere.

Materialer og redskaber

Så får du en flot og originalt hack "Julemanden" er nok til at tage de tilgængelige midler ved hånden eller købe dem. De er rimeligt prissat, men vil gøre meget sofistikerede dekorative ting. Så skal du bruge følgende:

 • Basis, da der vil passe til enhver flaske, glas eller plastik. Du kan bruge den tomme eller unødvendigt at udstede en champagne, der vil blive serveret til bordet i nytårsaften. Af små flasker eller krukker af yoghurt eller babymad gøre julepynt og en fem liters flaske vand udføre de fuldstændige tal for den indvendige.
 • Dekorative materialer. Valget afhænger af, hvad der er ved hånden og i din lokale butik for håndarbejde. Disse kan omfatte: satinbånd, skråbånd, klud, vat, polstring polyester, lametta, pailletter, perler, knapper, kniplinger, bånd, snefnug, papir, folie - i et ord, alt der ønsker din fantasi.
 • Saks, lim, nål og tråd, pensler.

Nødvendigt værktøj er bestemt af den måde, hvorpå du vil gøre håndværk.

Fader Frost (med hænderne) af en flaske champagne

Du vil gøre faktisk pakke eller tøj til basen, det vil sige, det skal fjernes. Dette giver flere fordele:

 • Det giver dig mulighed for at bruge et par gange (til næste år).
 • Velegnet som en enkelt gave til slægtninge (champagne, de køber på deres egne).
 • En sådan souvenir kan produceres til salg.

Hack Julemanden med sine hænder ud champagne gjort anderledes. Metoderne kan være som følger:

 • Oprettelse af en dragt af bånd eller skråstrimler med efterfølgende forbinding.
 • Syning eller strikning for odezhek figurer.
 • Farvning og dekorere overfladen.

Vælg den metode, du har mest forstå. Prøv nogle eller følge fra, hvad der er til rådighed i hjemmet.

sy trop

Julemanden med deres hænder ud af flasken er meget enkel, hvis du laver en separat tøj, og så bare vdet ham champagne. Du er ikke en modedesigner, og det kræver ikke den bekvemmelighed af tøj. Den vigtigste ting at hun så smuk. Coat Julemanden kan sy to halvdele (for forparten og ryg). Dette gøres på følgende måde:

 1. Trække på et ark papir eller direkte på stoffet løkke typen skjorte eller pels. Ærmer gøre et stykke med før eller tilbage. Der er ingen mening at skære ærmegab og sy dem separat. Forenkle alt. Begge dele gør det samme.
 2. Sy få detaljerne fra indersiden ud på en skrivemaskine eller i hånden.
 3. Vend ud og dekorere til din smag enhver hvid finish (blonder, kniplinger, bånd, flæse, lametta).

Ærmer i dragten, og kan ikke gøre, men hvis du ønsker at hacke julemanden ser mere realistisk, ikke kun for at sy dem, men også at udfylde noget (bomuld, syntetisk polstring eller anden pakning). Bund bør sy og udføre noget som en luffe. Tag en hat eller kasket.

omsurrede flasken

På denne måde kan det gøres julemanden fra plastik eller glasflasker. Det er bedre at gøre arbejdet krog. Den nemmeste måde at oprette en tætsiddende rød dragt og hvid indretning sy toppen. Det kan enten være strikket eller nogen anden. De gør, selvfølgelig, og bare blive involveret en anden farve, men det er mere kompliceret. Hvis du kun kan arbejde med nåle, og du har dem, producerer det røde "rør" på de fire nåle eller cirkulære om princippet om en konventionel sok.

Vi bruger tape og skrå Bakey

Festlig Julemanden med sine hænder ud af flasken sker ved hjælp af stikning tape på basen eller direkte på flasken. Det er bedre at bruge den første mulighed, at trop vendte aftagelige. Hvorfor gøre det, blev det sagt ovenfor. Så skal du gøre følgende:

 1. Du køber den rigtige mængde af bureaukrati og hvid. Let bestemme længden af for-indpakning en flaske, fx en syning centimeter. Bredden afhænger af størrelsen af flasken. Champagne egnet tape på en centimeter, for de fem-liters plastflaske er bedre at tage en bred, til splejsning af fletninger. Hvis det er muligt, er det bedre ikke at købe den sædvanlige røde satin bånd og skråstreg Bakey, da det vil være lettere at vikle flasken. Glem ikke om indretningen.
 2. Komme til at arbejde. Gøre substrat af papir i form af en cylindrisk overflade størrelse bunden af flasken. Sæt det på emnet.
 3. Start med at vikle tapen til den smalleste del, der er, fra halsen, gradvist bevæger sig til bunden af et papir lag. Hver serie af bånd holde halvvejs eller på kanten af den foregående. I stedet for vikling kan tilsluttes i forskårne stykker tape. Gør det som en vinkel, og strengt vandrette rækker. Af samme princip gør hat.
 4. Når den røde base er klar, zadekoriruyte hendes hvide bånd eller andre elementer.

Tilsvarende gjorde Snehvide, kun farvebånd tage den anden, og i stedet for hætter udføre kokoshnik.

maling flaske

Hvis du ikke har tid, bruge andre enkle måder. Hack julemanden fra flasken kan fremstilles ved en konventionel farve overflade. For at gøre dette, skal du udføre følgende:

 1. Hvis det er muligt, er det bedre suge etiketterne fra flasken, men dette er valgfrit. Det samme gælder for affedte overfladen.
 2. Du tager den røde maling og en svamp eller en bred pensel. Det dækker overfladen af flasken. I tilfældet med champagne til den øverste guld etiket. God falder akryl. Du kan købe en dåse hvid maling og toning (rød for julemanden, blå for sne Maiden). Du kan være nødt til at gøre mere end et lag, eller bedre endnu, først grundet med hvid eller med en speciel forbindelse. Kort sagt, så prøv at få en flad farvet overflade.
 3. Efter tørring gør indretning: hvid pasta slut bånd, snørebånd, lametta. Du kan endda bruge decoupage elementer, der er tilberedt med klude indretning stencils.
 4. Det færdige produkt, behandle den klare lak for at bibringe glans og større holdbarhed.

Plastflasker-håndværk: Master Class

Dette materiale har normalt hver. Afhængig af flaskestørrelse kan du gøre som en julegave legetøj og komplet boligindretning. For at oprette en sådan souvenir passe nogen af de teknologier, der er anført ovenfor.

Du kan prøve en anden hurtig måde. Så du får en pæn og ryddelig julemand fra plastflasker, skal du gøre følgende:

 1. Tag en flaske, der er klistret over med papir. Det er lettere at arbejde i fremtiden.
 2. Flaske omviklet med en klud eller en rød taske, og sammen med låget, fastgør den med klæbemiddel.
 3. Af bomuld flageller udføre efterbehandling frakker og hatte.
 4. Tegn et ansigt på pappet og lim det til basen.
 5. Lav rektangler af stof hånd. Bund dekorere uld i form af ærmerne. Lim elementer til flasken.
 6. Det er fortsat at gøre en skæg og tilbehør. Gave pose normalt sy en stang lavet af en pind, stang eller stænger indpakket satin bånd. Skæg er normalt lavet af uld, men kan endog være fremstillet af plast skeer.

Vi kan fremstille enhver figur eller endda oprette scene præparat ifølge den samme teknologi. Så hack "Julemanden" vil indtage en værdig plads på din ferie bordet eller under træet.

Med stor fornøjelse vil vi tage børn af sådan noget. Hvis en flaske champagne til den festlige bordet, kan du ikke har tillid til barnet, vil plasten "affald" med glæde give for kreativ udforskning.

Så du lært at hacke udføres Julemanden med sine hænder ud af skrot. Alle muligheder er meget enkelt lavet. Med denne opgave til at håndtere selv et barn, så at udarbejdelsen af dekorationer og gaver til hjemmet og gaver kan du blive til en spændende familie aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.