HobbyHåndarbejde

Hvordan starter du med strikkepinde. Sådan lærer du strikning: tips og råd til begyndere

Bundet ting er ikke bare et smukt vævet stof. Dette er mesterens, hendes sjæls fantasi, en fantastisk inspiration. Hvordan begynder man at strikke? Meget nemt! Det eneste - har tålmodighed. Trods alt er besættelsen arbejdskrævende. Men i tillæg til de uvurderlige fordele giver hobbyen en masse nydelse til nålevenner.

Grundlæggende værktøjer

Hver fagmand, der begynder at studere en ny slags håndarbejde, møder nødvendigvis spørgsmålet: "Hvor skal man starte?" Strikning med striknåle er en kunst, der ikke behøver komplekse tilpasninger. Det er værd at bemærke, at teknikken til at udføre store vanskeligheder ikke vil medføre. Men om alt i orden.

Så hvad skal en nybegynder beherske?

Strikkepinde

Dette værktøj adskiller sig i tykkelse, fremstillingsmateriale og type (på linjen eller uden det). Antallet af eger karakteriserer deres diameter (mm). Afviger det fra 1 til 10. Hver type garn svarer til bestemte tal.

 1. Egerne 1-2 anvendes til tynde tråde. Som regel binder de bluser, toppe, åbent servietter.
 2. Nr. 2-3,5 er de optimale (løbende) eger. Velegnet til garn af mellemtykkelse.
 3. Nr. 4-6 anvendes til tykke tråde: mohair, båndgarn, "græs".
 4. № 7-10. Sådanne strikker matches med tæpper, paneler, nogle typer hatte eller tørklæder. Som regel anvendes en tykk tråd i flere tilføjelser.

garn

Ikke mindre vigtigt er valget af tråde. Som regel er der for hvert produkt en vis størrelse passende. Håndværkere, der gør de første skridt i dette håndværk, som stadig ikke forstår, hvordan man begynder at strikke med strikkepinde, et garn af garn. Det er bedre at vælge uld eller blandet. En anden vigtig nuance: hente tråde af lysetoner. Tegningen vil ikke være synlig på mørket. Det er svært at spore, hvordan sløjferne strikkes.

Efter at have samlet alle de nødvendige materialer, kan du gå videre til næste trin.

Sæt med sløjfer

Før du begynder at strikke, bør du studere den første fase i detaljer. Når alt kommer til alt begynder arbejdet med et produkt med et sæt løkker. Da vi taler om uddannelse, er antallet af dem ikke vigtigt. Lad os stoppe klokken 20.

 • Fra spolen vikle tråden og fold den i halvdelen.
 • Den resulterende sløjfe skal placeres på indekset og tommelfingeren på venstre hånd. Trådens ender holdes i håndfladen med de resterende tre fingre.
 • Sæt de to eger sammen og tag dem i din højre hånd.
 • Tag dem ved tråden mellem pegefingeren og tommelfingeren. Træk dig selv og lidt ned.
 • Hold løkken, stræk strikkepinden under tråden, kastet over tommelfingeren.
 • Tag tråden fra pegefingeren og træk den gennem løkken.
 • Kassér tråden fra tommelfingeren.

På egerne dannede to løkker. Tilsvarende skrives de andre. Der er ingen store problemer i dette. Og hvis vi lærer at strikke med strikkepinde, vil tipsene til begyndermestere, som er givet i artiklen, hjælpe dig med at mestre det grundlæggende i dette kunstværk meget hurtigere.

Husk følgende nuance. Når du har skrevet alle sløjferne, skal du sørge for at binde de resterende ender af trådene. Denne lille hint vil du sætte pris på i forbindelse med strikning. Når alt kommer til alt, vil alle øjenlågene være af samme størrelse, og begyndelsen på dit lærred vil tilfredsstille evigheden.

Ansigtsløkker

Efter at have behandlet første fase, kan du gå videre til næste. Vi vil fortsat overveje at strikke med striknåle til begyndere. Hvor korrekt at strikke ansigtsløkker? Der er to måder. For uerfarne piger betyder det ikke meget, hvordan man får dem ud. Derfor, for ikke at forvirre, vil vi dvæle på en - den mest almindelige.

I litteraturen om håndarbejde kaldes denne metode "bag forvæggen". Den højre nål skal indsættes i løkken fra venstre til højre for sig selv. Grib arbejdstråden. Træk det gennem løkken. En ny talte dannet til højre talte. En bundet sløjfe skal smides væk fra venstre. Således er hele forreste række implementeret.

Forkerte Loops

Når du er færdig med ansigtsserien, skal du vende produktet over. Nu er det turn-turnen. For fuldt ud at forstå, hvordan man begynder at strikke, skal man lære denne slags.

Arbejdsgarnet er placeret på spidsen. Det skal være foran den første sløjfe. Den højre nål indsættes under tråden. Træk det gennem løkken. En uretbevægelse er nødvendig for at fange arbejdstråden. Den formede sløjfe på højre tal er knottet og udfører analogt hele purl-serien.

Edge loops

Selvfølgelig er der mange nuancer i dette håndværk, der giver faglærte arbejdere mulighed for at skabe smukke, udsøgte ting. I processen med dit arbejde vil du forstå dem. Men der er nuancer, der skal skilles ad, før man lærer at strikke. Tips og råd til begyndere, gennemgået nu, vedrører kantløjfer. De giver dig mulighed for at få en pæn, lige kant af lærredet. Så husk:

 • En ekstrem sløjfe følger kun i den første række;
 • I resten - det er kun taget fra venstre mod højre.

Efter at have behandlet den første loop, overvej sidstnævnte. Det er trods alt også edgeband. For at få kanten "pigtail" anbefales det at binde det med en omvendt sløjfe.

Lukningsløjfer

Efter at have behandlet front- og bagradierne, skal der tages et endnu vigtigt skridt i betragtning. Før du lærer at strikke et tørklæde med striknåle, vil det være vigtigt for begyndere at lære at lukke sløjferne. Kantsløbet skal syes med den næste ansigtsløkke. Nødvendigt for bagvæggen. Den resulterende loop går tilbage til taleren. Den køber igen status for edgeband. To ansigtsløkker er igen fastgjort. På den måde lukkes alle de resterende.

Tykkelse af strikning

Denne parameter er meget vigtig, når du gør et produkt i størrelse. For prøven indtastes et vist antal løkker. Det er nødvendigt at binde flere rækker. Som regel anvendes beregningen på en kvadratisk prøve, der måler 10x10. Dette bestemmer tætheden af strikning. Om nødvendigt kan du ændre striknåle ved at samle tykkere eller tværtimod tynde. For at måle den bundne prøve skal du placere den på en hård overflade. På den, sæt en meter parallelt med rækken. Tæl antallet af løkker, der er 10 cm. Denne værdi beskriver tætheden af strikning i sømmen. Denne indikator skal sammenlignes med den, der er angivet i beskrivelsen af modellen.

Sommetider kan prøven ikke svare til de nødvendige dimensioner. Hvis det er lidt løs (du har færre sløjfer), skal du tage tyndere strikkepinde. Sommetider kan det modsatte billede også observeres: Prøven er meget tæt, og når man tæller sløjfer, er den meget større end nødvendigt. I dette tilfælde skal nålene udskiftes med tykkere.

Selvfølgelig spiller tætheden af strikning ikke en stor rolle for nybegyndere. Men hvis du beslutter dig for at lave en større ting, for eksempel en trøje, så skal denne retningslinje overholdes.

Det første projekt. Strik et tørklæde

Den opnåede viden er nok til at bevæge sig til fremstillingen af produktet. Til at begynde med vil vi finde ud af, hvordan man lærer at strikke et tørklæde med striknåle. For begyndere vil dette produkt være en fremragende praksis. Derudover vil din garderobe blive genopfyldt med et stilfuldt og raffineret tilbehør.

Vælg supertykt garn. Nåle skal matches i trådens størrelse - også tykt. Det færdige produkt vil have dimensioner på 10x100 cm. Viskøs - lommetørklæde (alle rækker udføres udelukkende af ansigtsløkker).

Tilslut først firkanten. Dens dimensioner skal være 10x10 cm. Tæl de omtalte sløjfer og rækker forsigtigt. Denne metode bestemmer en vigtig parameter - bindingsdensiteten. For dette produkt er det optimale forhold 10 sløjfer til 18 rækker. Hvis du får et bedre resultat, kan du vælge en mere tæt garn eller striknåle.

For at strikke et tørklæde, skriv 12 løkker. Strik retstrik. Alle rækker er udelukkende lavet af ansigtsløkker. Måle målerenes længde med jævne mellemrum. Efter at have nået størrelsen angivet ovenfor, lukkes hængslerne. Det første projekt er klar!

Strikkede sweater eller bluser

Efter et velfremstillet tørklæde tænker enhver nybegynder håndværkere om det næste projekt. Hvorfor ikke begynde at strikke en sweater med strikkepinde? Når alt kommer til alt, hvis der er universelt tøj, der passer til enhver sæson, så er det uden tvivl en cardigan, trøje. Spektakulære og elegante, praktiske og varme sweater, strikkede, er altid relevante.

Vælg den model, du vil lave i bladet. Som regel strækker alle vigtige ting ikke sammen. De består af flere detaljer. Normalt handler det om den forreste halv, ryg og to ærmer.

I magasinerne ved siden af den detaljerede beskrivelse af modellen er der altid et mønster. Hvordan begynder du at strikke bluser på strikkepinde? Selvfølgelig med mønstre. For nemheds skyld skal denne ordning uddrages i fuld størrelse på papir. Dette vil i høj grad lette processen med at arbejde på produktet.

På mønsteret kan du overvåge faldet eller tilføjelsen af løkker, kontroller om nødvendigt lommer, ærmegab. For at kunne beregne mængden af den nødvendige reduktion skal du bruge den tidligere beskrevne parameter - tætheden af strikning. Mange magasiner giver ikke kun mønstre af mønstre, men også en komplet beskrivelse af dem i rækker. Dette letter arbejdet på produktet til nybegyndere.

Strikninger

For at arbejde på produktet skal du bruge fem eger. Der er en mening, der forårsager kompleksitet (hvis det drejer sig om strikning med strikkepinde til begyndere) sokker. Hvor begynder jeg at udføre dette produkt?

I starten tager de målinger og beregner omhyggeligt det krævede antal løkker. Strikning selv forekommer i flere faser. Start arbejdet med manchetten. Oftest er det strikket med et elastik 1x1 eller 2x2. Mansjettens højde kan variere. Dybest set er det 6-7 centimeter.

Skriv hængslerne på to eger. I første række skal de være jævnt fordelt over 4. En talte forbliver altid fri. Det virker. Hun skifter vekselvis hver af egerne. Strikning opstår i en cirkel.

Efter at have tilsluttet den nødvendige størrelse af bootleggen, fortsæt til højden af hælen. Til dette er kun de to tilstødende strikke strikket, og de to første forbliver intakte. Desuden løsnes de laterale dele af hælen. Fortsæt derefter med at arbejde på foden. Strikning sker igen i en runde. Efter at have bundet op til tommelfingerområdet begynder de at trække fra sløjferne. De sidste sløjfer skal samles på en streng. De er omhyggeligt fastgjort på den forkerte side.

konklusion

Du er interesseret i hvordan man begynder at strikke med strikkepinde? Dette er fremragende! Det århundredgamle håndværk, der praktiseres tidligere på nødvendighed, er i dag blevet en fantastisk hobby. Det er ikke uden grund at det tilskrives en af kunstens former. Når man ser på overfladen af garn og de mange forskellige mønstre, kan en nybegynder needlewoman blive forvirret. Må ikke bukke under for denne følelse. Husk at enhver dygtig håndværker i den seneste tid også var en nybegynder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.