SundhedPræparater

"Libeksin": brugsanvisning

Handel navn narkotika - Libeksin. I INN-systemet, er det stof registreret under navnet "prenoxdiazine". Det hører til den kategori af narkotika hostestillende, som har en perifer effekt.

Betyder "Libeksin" Instruktion om anvendelsen anbefaler form af tabletter eller sirup.

Tabletter libeksin afrundet, flad, hvid. På tabletten er dækket af et nomogram «LIBEXIN».

Den vigtigste aktive stof i præparatet - prenoxdiazine hydrochlorid, er den indeholdt i en tablet - 100 mg. Som hjælpedelen prenoxdiazine indbefatter glycerol, majsstivelse, talkum, magnesiumstearat, povidon og andre.

De farmakodynamiske egenskaber af tabletter "Libeksin" brugerprogrammet karakteriserer som følger. Som hostestillende medikament, lægemidlet har evnen til effektivt at blokere de perifere komponenter hosterefleksen. Denne evne opnås ved sådanne egenskaber af lægemidlet, såsom:

- en lokalbedøvende effekt, reducerer niveauet af irritation hoste VDP receptorer;

- evnen til at udvide bronkierne, derved undertrykt strækreceptorer involveret i hoste refleks;

- evnen til at moderat fald i åndedræt aktivitet.

Hostestillende effekt af lægemidlet "prenoxdiazine" kan sammenlignes med den samme effekt som i medicin "Kodein".

Præparat "Libeksin" instruktion på ansøgningen vedrører de midler, som ikke danner tilvænning under modtagelsen. Desuden hos patienter med kronisk bronkitis ofte fastsættes anti-inflammatoriske lægemidler.

Prenoxdiazine næsten harmløs forhold af nervesystemet.

Farmakokinetik prenoxdiazine kendetegnet ved, at det er hurtigt og næsten fuldstændigt absorberet fra mave-tarmkanalen er i stand. Cirka en halv time efter modtagelse af kroppen maksimerer koncentrationen af lægemiddel i blodet og dermed understøttet ved en ønsket terapeutisk niveau i 6-8 timer. Halveringstiden af komponenter af lægemidlet er omkring 2,6 timer. Det er dog kun mindre end 1/3 af dosis af lægemidlet udskilles uændret.

Det stof "Libeksin" (tabletter) anbefales at tage i tilfælde af hoste af forskellig oprindelse, så det er ordineret til sygdomme såsom Qatar VAR, influenza, bronkitis af forskellige ætiologier og anderledes former for kurset, lungebetændelse, emfysem. Som et profylaktisk terapeutisk, prenoxdiazine effektiv under fremstillingen af de forskellige undersøgelser i bronkierne.

Som forberedelse vejledning "Libeksin" til brug angiver følgende kontraindikationer. Det bør ikke administreres til patienter, som har fundet overfølsomhed over for komponenter, der indgår i lægemidlet. Prenoxdiazine kontraindiceret hos patienter diagnosticeret med sygdomme, som er forbundet med forøget bronchial sekretion. Ekstrem forsigtighed bør gribes an til udnævnelsen af lægemidlet til børn og gravide kvinder.

Modtagelse af en gennemsnitlig dosis hos voksne er prenoxdiazine 100 milligram tre- eller firdobbelte på modtagelse for en dag. I mere alvorlige indikationer kan øge dosis til det halve eller endda tredoblet. Dosis af medicin til børn er bestemt af deres alder og kropsvægt. Som regel er det 25-50 milligram pr 3-4 timer dagligt.

Når du modtager de anbefalede piller ikke tygge og synke. Dette undgår nogle bivirkninger, såsom følelsesløshed og nedsat oral følsomhed.

Sådan skal du tage medicinen "Libeksin sirup-Muko", der er beskrevet i detaljer i brugsanvisningen. Det er vigtigt at nøje følge reglerne for medicinering dosering og hyppighed af administration, især hos børn.

Blandt de bivirkninger, mens tager stoffet omfatter allergiske reaktioner, sjældent - hududslæt, gastrointestinale lidelser.

Lagring anbefalede medicin ved en temperatur på højst 25 ° C Med forbehold af reglerne for bevarelse af den dato, på 5 år udløb narkotika. Medicinen er godkendt til OTC salg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.