SundhedPræparater

"Clonazepam": anmeldelser. "clonazepam": brugsanvisninger, bivirkninger

"Clonazepam" - antiepileptisk lægemiddel, som angår benzodiazepinderivater. Ved modtagelse af "clonazepam" ratings er tilbage overvejende positive stof. Det stof har muskelafslappende og beroligende virkning, men har også en beroligende effekt.

Sammensætningen, formen release "clonazepam" lægemiddel

Lægemidlet er tilgængeligt i tabletter med forskellige indhold af hovedkomponenterne:

 • 0,5 mg. Foruden clonazepam, indbefatter strukturen lactosemonohydrat. Til de øvrige indholdsstoffer i tabletterne gælder natriumcarboxymethylstivelse. "Clonazepam" tabletter indeholder magnesiumstearat, gelatine. Hjælpestoffer er også talkum og kartoffelstivelse. Color tabletter vedhæftet farvestof E110.
 • 2 mg. Yderligere hjælpestoffer - polysorbat 80, lactosemonohydrat. Sammensætningen af medikamentet foreliggende carboxymethylstivelsesnatrium og natriumlaurylsulfat. talkum, gelatine er valgfrie ingredienser. Hjælpekomponenter og tilhører andre stoffer - magnesiumstearat, ris, kartoffelstivelse.

Farmakologisk handling "clonazepam" stof

"Clonazepam" en deprimerende effekt på en lang række strukturer, der udgør det centrale nervesystem, især dem, der er relateret til følelsesmæssige funktion. Virkning af lægemidlet "clonazepam" brugsvejledning, er tilbagekobling vises som et beroligende middel, anxiolytisk og hypnotisk (sidste moderat udtrykt). Medikamentet reducerer skeletmuskulatur tone, forhindrer generaliserede krampeanfald. Der er en positiv indflydelse på forløbet af epileptiske anfald (brændvidde, generaliseret).

Farmakokinetik

Lægemidlet absorberes næsten fuldstændig fra mave-tarmkanalen er primært afgives af nyrerne (metabolitter), en mindre del (2%) synes uændret. Processen tager en halveringstid på 20 til 40 timer. Biotilgængeligheden af indtaget præparat er 90%, forholdet til blodforsyningen - 85%, den højeste koncentration nåede et gennemsnit på 2,5 timer. I behandlingen af "clonazepam" dens komponenter komme i modermælken.

Indikationer for brug af stoffet

Tablets "clonazepam" egnet til behandling af patienter med forskellig alder med epilepsi, uanset dens manifestationer:

 • partielle anfald (lokalt, fokale) af enhver sværhedsgrad;
 • konvulsive tilstande (tonic, kloniske);
 • simple anfald sekundært generaliseret;
 • atypiske absencer (Lennox-Gastaut syndrom);
 • myokloniske anfald;
 • typiske absencer;
 • tonisk-kloniske anfald primær og sekundær manifestation.

"Clonazepam" ordineret til at reducere muskeltonus, både hypnotiske og psykomotoriske kriser under behandlingen.

Brugen af narkotika "clonazepam"

Den nødvendige dosis bestemmes baseret på mange faktorer. I den indledende fase af terapi bruger en lille dosis "clonazepam" (0,5 mg), gradvist ved at ændre doseringen, indtil den ønskede virkning opnås. Samtidig overskride den maksimale dosis er forbudt. Som anmeldelser, "clonazepam" kan ikke pludseligt løftes, selv når behandlingen var kortvarig. Skarp afvisning af lægemidlet truer udviklingen af et epileptisk anfald.

Optagelse til epilepsi:

 • Voksne. Initial terapi udføres under anvendelse højst 1 mg lægemiddel. Dosen beregnet pr dag, opdelt i 3 eller 4 doser, som skal gennemføres med regelmæssige mellemrum. Uden evnen til at bruge stoffet i lige store doser, den største del af "clonazepam" drink før de går i seng. Typisk tilstrækkelig dosering dagligt i området fra 4 til 8 mg medikament. Vedligeholdelsesdosis bør ikke overstige 20 mg (opnået i løbet 2-4 ugers behandling). Når den bestemte effektive daglige dosis, som gør det muligt at opretholde den normale tilstand af kroppen, er det tilladt at enkelt dosis ved sengetid.
 • Børn (efter vægt på mindst 30 kg). Som anmeldelser, "clonazepam" oprindeligt beregnet til børn i 0,5 mg for at bestemme dens optimale dosis.

Reception med syndromet, som er ledsaget af paroxysmal smerte:

 • Voksne. Første, i patienter administreret 1-2 dages dosering (0,5 mg hver gang). De fleste patienter tilstrækkelig terapeutisk dosis er 1 mg / dag. Dagen kan ikke drikke mere end 1 mg lægemiddel "clonazepam". Anmeldelser, viser imidlertid, at i nogle tilfælde kan lægerne øge dosis til 4 mg. I sådanne tilfælde er doseringen gradvist ændret (interval - 3 dage, eventuelt tilsætning af 0,5 mg). Når du ønsker at reducere sværhedsgraden af søvnighed i løbet af dagen, den dosis, beregnet ved modtagelse af dagen, kan du forbruge før sengetid.
 • Børn. For patienter, der ikke er ældre end 18 år, kan påvisningen af syndromet lægemidlet være ineffektiv og usikre.

For at undgå komplikationer, narkotika "clonazepam" anmeldelser af læger anbefaler at tage nøje på anbefalingerne fra en specialist, der behandler.

Kontraindikationer til at modtage "clonazepam" stof

Tabletter bruges ikke når forøget følsomhed over for de stoffer, fra hvilke de er sammensat. Det stof er kontraindiceret i disse stater:

 • myasthenia gravis;
 • bevidsthedssvækkelse;
 • fødedygtige, amning;
 • glaukom (lukning);
 • luftvejslidelser, der har en central oprindelse, svær respiratorisk insufficiens;
 • Tunge strømme nyre- og leversvigt;
 • manifestationer af søvnapnø-syndrom;
 • alkoholforgiftning;
 • porphyria akutte form.

Bivirkninger "clonazepam" stof

Overvej de bivirkninger, som kan forårsage "clonazepam". Anvendelse af lægemidlet kan være forbundet med bivirkninger. Kan forårsage sløvhed, kvalme, irritabilitet. Hvis en bivirkning af den menneskelige krop bliver træt hurtigt, har han været koordinering af bevægelser. For at reducere effekten af manifestation af bivirkninger, du først nødt til at anvende en lille dosis, gradvist stigende indtil det bliver optimal.

Det er kendt, at under behandling "clonazepam" forstås bruge den med overtrædelse af anbefalingerne kan forårsage overdosis. I sådanne tilfælde er der en fantastisk, hvilket kan føre til forvirring, stupor, hvilket kan resultere i koma. Blandt andre symptomer - vaskulær kollaps, nedsat vejrtrækning, døsighed. Det er nødvendigt at vaske maven (effektivt umiddelbart efter indtagelse tabletter) at foretage passende behandling. Det er vigtigt at regelmæssigt at overvåge ændringer i indikatorer såsom blodtryk, puls, vejrtrækning. I nogle tilfælde kræver gennemførelsen af mekanisk ventilation. Der er en modgift - "Flyumazenil", men det er ikke egnet til administration til patienter, der bliver behandlet "clonazepam" i lang tid.

Det er ikke nødvendigt at kombinere "clonazepam" og alkohol. Anmeldelser muligt at sørge for, at en sådan kombination kan udgøre en trussel mod livet. Det samme gælder for alle lægemidler, der virker på det centrale nervesystem, hæmme dens funktion.

Drug interaction "clonazepam" præparat

Effekten af medicinen øge narkotiske analgetika, antiepileptika. Det samme resultat observeres ved at kombinere det med antidepressiva, neuroleptika, barbiturater, også når de kombineres med alkohol og stoffer, der formindsker skeletmuskeltonus. Effektiviteten af behandlingen reduceres ved indtagelse nikotin.

Omkostninger, anmeldelser om narkotika "clonazepam"

Køb "clonazepam" piller i Moskva kan være for 97-150 rubler. (30 stk.). Det stof er effektiv i epilepsi, hvis efterkommet en læges anbefaling. Når atoniske anfald kan være to måneder, varigheden af behandlingen er tilstrækkelig for et sådant tidspunkt, kan du skifte til vedligeholdelsesbehandling. Nogle gange er der bivirkninger, men hovedsagelig kun i den indledende fase af behandlingen, ofte en svaghed.

At dømme efter de oplysninger, der indeholder anmeldelser, bliver "clonazepam" slippe af med forøget muskeltonus i omkring tre uger. Læger kan ordinere medicin i tilfælde af alarm, frygt, IRR, som er ledsaget af panikanfald. Det stof er effektivt, arbejder hurtigt.

Anmeldelser "clonazepam" vises som et godt middel, der udfører sin opgave, men kan føre til dårligt helbred (svaghed, træthed, og så videre. P.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.