Nyheder og SamfundBerømtheder

Bird Yurok: foto og beskrivelse

Yurok - en fugl, en beskrivelse, og en livsstil, der har i denne artikel henviser til rækkefølgen af spurvefugle. Det har en anden, mere almindeligt navn - hjul. Eksternt fugl mindre hurtig, men har en cirkulær formet legeme. Den fjerdragt kan være anderledes, afhængigt af underarten.

levested

Yurok fugl bor i den nordlige del af Europa og Asien, fra Kamchatka til Norge. Fra grænsen af sidstnævnte til Oslofjorden. I Sverige - til Filipsshtadta og Upland, Finland - Kuopio. Den russiske Yurok distribueret i den nordlige del af landet er fundet på kysten af Murmansk, i den nederste del af den Pechora og i Timan tundra og i Sibirien, Kostroma, Moskva og nogle andre regioner. Enkelt nesting finke fundet i Estland.

Er det en fugl af passage?

Yurok - trækfugl eller ej? Ja, Yurok begynder at flytte til andre regioner i forskellige måneder, afhængigt af det område af levesteder. For eksempel, i Kaukasus, flyvningen finder sted i begyndelsen af marts, i Mellemøsten Ural - i maj og i Moskva-regionen - i april. I det sydlige Ural første pakke Jurkov observeret i september, Armeniens fugle lever inden udgangen af november. I det sydlige Kasakhstan tidlig migration begynder i begyndelsen af oktober, og senere - om måneden.

udseende

Bird Yurok - lille størrelse, kropslængde er 14 centimeter, og vægten - fra 15 til 34 gram. Denne art af fugle er meget lig finker, men forskellige farvede fjerdragt. Der er en frisk kontrast. Hoved, hals og kinder hos mænd - en rig sort farve. Nadhvostem maven med hvid, og ryggen, hage og bryst - rød. Halen og vinger er sorte med røde striber.

Hunner adskiller sig fra mænd rigdom af fjerdragt. Throat, Craw og bryst mat farve end hannerne. Den samme kedelige fjerdragt har unge. Beak Jurkov sort, kraftig nok. Disse fugle er meget lig finker livsstil. To arter af fugle kan ofte findes i én flok.

underart Jurkov

Yurok Bird kaldte på forskellige måder, afhængigt af farven af fjer:

  1. Canary er lyse gul mave og ryg og vinger - med brune pletter og striber, som ligger finurlige mønstre.
  2. I sne Yuri mave lys beige. Vinger og ryg er brune, og fjerene kan være helt sort.
  3. Rødhætte Yurok skiller sig ud den karakteristiske farve af hovedet, hvorigennem det blev navngivet. Sommetider farven kan være orange og optræde som indeslutninger på vingerne.
  4. Zheltobryuhy Yurok - en af de smukkeste. Farven af maven - bleg eller syre gul.
  5. Galapagos Jyrki så opkaldt efter deres plads i boligen. Disse repræsentanter for familien af brun farve med mørke striber og pletter. Næbbet er mere kraftfuld end de andre slægtninge.
  6. Den fjerdragt af den kvindelige jord Jurkov mørk brun eller grålig, men med det modsatte køn - sort.

Forskellige medlemmer af familien, ikke kun i farve og køn, men også på den måde at leve på. I Europa, så snart den kolde årstid kommer, fuglen flyver væk Yurok syd til Middelhavet. Jurkov Nogle arter foretrækker at leve i flokke, mens andre - i separate par. Men kan nemt komme sammen med andre arter af fugle. Nogle Jyrki kaldte kor. Til udførelse af triller de klatrer de høje træer eller udhæng.

mad

Jyrki foretrækker dyrefoder og vegetabilsk forbruges det meste i vinteren tid. Om sommeren fuglene lever af leddyr, primært biller, snudebiller. Ligesom spise larver af sommerfugle, Hymenoptera, edderkopper og bladlus. Yurok fugl spiser frø fra vegetationen af blåbær og revling.

I Transcarpathian regionen af fugle lever af bog og indsamle frø af nåletræer. I Kaukasus, kost af fugle i efteråret består hovedsageligt af ukrudtsfrø og solsikkefrø. Om vinteren, finker ofte derudover spiser mad fra fugl foderautomater, omhyggeligt skabte mennesket.

Reproduktion og levetid

Yurok fugl meste lever i store stimer, men nogle arter foretrækker frisk eksistens, især i parringstiden. Den kvindelige partner meget ansvarlig tilgang til redebygning. Par vælger omhyggeligt stedet og væver et "hus" af græs og små kviste. Reder opnås meget pæn inde strøet fnug, dyrehår og fjer. Nogle gange konstruktionen er engageret kun i den kvindelige og den mandlige producerer mad.

Vægge (en til tre) afhænger af underarten Jurkov. Kvindelige bærer to til otte æg. Inkubation sker ofte begge forældre. Mens den ene er på jagt, den anden ser efter æggene, så de ændrer. Men i nogle tilfælde rugeæg sig kun med den kvindelige, og i opgaven med partnere inkluderer fødevaresikkerhed.

Chicks klækker efter et gennemsnit på to uger. Hendes forældre fodre dem, srygivaya fordøjet mad i næb. Når kyllingerne vokser, begynder de at selvstændigt producere deres egen mad og til at jage. Finker kan leve op til femten år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.