Nyheder og SamfundBerømtheder

Mikhail Filippov, skuespiller: biografi og personlige liv

"Vi vil gå fallit, Mordenko". Denne sætning gentages så mange gange helten i tv-serien "St. Petersburg hemmeligheder" Osip Mordenko pengeudlånstjenester, hvis glimrende legemliggjort på skærmen Mikhail Filippov, hans papegøje. Tegnet var ganske ekstraordinært - både offer og bøddel af gerningsmændene. Når han blev gjort til at lide, fordi han havde vovet at forelske sig i en kvinde ikke hans egen kreds. Siden da har hans kærlighed udartet til had og hævntørst. Alle følelser fra det øjeblik på de store knapper knappet. Og så han længes efter en bare hævn, selv til sin eneste søn ikke føler faderlige følelser.

første skridt

Folkets kunstner i Rusland Mikhail Filippov blev født i hovedstaden i Sovjetunionen - Moskva - en varm 15. august 1947.

I skolen lærte han ganske godt, og efter opnåelse af certifikatet af en ung mand går til MSU Fakultet filologi. Under sine studier, han spillede i "Our House" studerende studie. Det samme teater var hjemsted for kreative Hazanova, Arkanov Filippenko, Faraday og mange filmstjerner og teatralsk scene. Nu er han så sikker på hans skæbne for livet - en scene, der, efter at have studeret i fire år på universitetet, Michael oversætter GITIS. I 1973 modtog han et diplom af denne meget institution.

Alle vores liv - teater

Mikhail Filippov - utroligt talentfulde skuespiller, har en særegen og meget lyse personlighed. Som for sin første profession, han er en filolog, arten af hvert ord sagt på scenen han føler og forstår det er tyndt nok. I løbet af de tre årtiers hans ministerium i Majakovskij Teater , han havde ikke så meget de vigtigste roller. Selv rolle sekundære plan og betydningen af dem er blevet implementeret, så der til tider blev den vigtigste interessant.

Ja, mange af de roller, der er designet som om det himlen, Mikhail Filippov, skuespiller kæmpe identitet, desværre, ikke spillede. Theatrical hans skæbne var ikke særlig stjernernes. Vejen var lang og besværlig. Men Mikhail overvandt alle hindringer med en utrolig kraft tålmodighed og en stor følelse af selvværd. Det tog mange år, før Mikhail Filippov, Biografi som samtidige genlæst utallige gange, var rygraden i hans kunstneriske biografi af Napoleons rolle ( "Napoleon den Første" ydeevne).

Fra Fouquet til Irinarhova

Den første filmisk rolle af Mikhail Filippov spillet, var meget kendt og elsket af seerne Sergeya Gerasimova film "rød og sort". Debut blev mere end vellykket. Men på en måde, forholdet til biografen lidt nogle tilbageslag. Nu, med hans talent, han kunne skænke kun teater. Kun lejlighedsvis kommer ud på den brede skærm film, performances, hvor han spillede.

Det ændrede sig, da skuespilleren var allerede i voksenalderen. Det var dengang, at han var i stand til at bringe før kameraerne en masse interessante og yndlingsfigurer seere, figurer, humor, social status og uddannelse var meget raznomi. I perioden fra slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, blev han inviteret til mange malerier, der er blevet klassikere af sovjetiske biograf: Gruzdev i "Trin for Gribov" Chaadaev i "Årsag Sukhovo-Kobylin" Vasya tragikomedie "forjættede himlen", Stanislavskij i "Alphonse" investigator Matyuhin i "Snake forår" Garansky i "flot par".

Og i filmen, uanset hvilken genre eller spillet Mikhail Filippov, skuespiller, hver gang karakteren gav et stykke af hans sjæl. Han har en meget smuk, vidunderlige leveret voice intonationer, som han nemt giver plads (hvis dette er teater) eller publikum på tv-skærme i den forstand, glæde og beundring. Med smukke skinnende øjne, der bare henlede opmærksomheden på, kunne han nemt fortrylle andre på begge sider af blå skærme.

Nye, moderne filmskabere af hans talent, også forelskede. En af de mest interessante roller i komedien "Dzisay", hvor Mikhail Filippov, Biografi som altid har vakt interesse blandt fansene forvandlet til en forretningsmand Dudypina. Uden tvivl, billedet var en succes, især hvis vi husker, at en partner var Filippov Alexander Lykov.

En anden lyseste plet i filmografi af skuespilleren var to interessante roller i serier slutningen af halvfemserne - Vitaly Irinarkhov af "D.D.D. Dossier detektiv Dubrovsky "og ågerkarl Osip Mordenko af" St. Petersburg hemmeligheder. " Efter udgivelsen af den store skærm som en populær skuespiller og tv-udsendelser bare ruller sig selv, og vurderingerne gik op til næsten uopnåelige højder.

uhøjtidelig nysgerrighed

Skuespillerens liv der er hændelser, fordi der endnu en stor succes og tilbedelse af publikum over hele landet er ikke nøglen til lykke i ægteskab og ægteskab kun. En sjældenhed i skuespillerens miljø (og ikke kun her) - de mennesker, der har skabt en familie i sin ungdom, forbliver sammen, indtil det hvide hår. Nu meget få mennesker kan overraske skilsmisse (undertiden ganske højt og tungt) mellem mennesker, der er relateret til de kreative erhverv.

Det er, hvad der skete med vores helt. Og skilsmisse, og drabet på sin kone overlevede Mikhail Filippov. Personlige liv skuespiller, på trods af sin fremskredne alder, er genstand for opmærksomhed og interesse både fans af sit talent, så tomgang indbyggere.

Kærlighed, familie, børn

Bag bagsiden af nogle tunge og endda en lille truende mænd med forbløffende øjne tre ægteskaber.

Hans første familie skabte han med en datter af den daværende generalsekretær Irinoy Andropovoy. Forhold, parret var langt fra perfekt, så parret brød op umiddelbart efter død Yuri Andropov.

Efter nogen tid, Mikhail Filippov indgået ægteskab med skuespiller af teatret Nataley Georgievnoy Gundarevoy. Denne alliance var alt om, hvad kun kan drømme om kærlighed og hengivenhed, tillid og respekt, loyalitet og forståelse. De levede sammen i 19 lykkelige år. Desværre er sygdom og død Natali Georgievny afsluttet denne smukke eventyr.

"Natasha"

En af de smukkeste kvinder i den sovjetiske biografen var syg i flere år og alle denne gang den mand ikke forlade hende, forsøger at hjælpe på enhver mulig måde, at beskytte det fra resten alt for nysgerrige mennesker og frække journalister.

To år efter hendes afgang, blev Mikhail Ivanovich udgivet en bog med titlen "Natasha" på de vigtigste kvinde i hans liv - hans kone døde. Det var en slags bog af minder og indtryk om deres familieliv, som omfattede Natalia tegninger, digte, Michael og deres lidt noter af kærlighed med hinanden.

Venter på et mirakel

I fire år forblev skuespilleren utrøstelig enkemand. Men i sidste ende, smerten aftaget lidt, så lad gå. Han var heldig: han mødte sin soulmate. På trods af at Mikhail Filippov, et foto, som kan ofte ses på siderne i tabloid, var ældre end den udvalgte (hun - skuespillerinde Natalya Vasilyeva Theatre) med så meget som tyve år brylluppet fandt sted at være. Deres kolleger fortalte mig, at følelsen af fremtidens mand blev født Natasha tilbage i 1993, da hun kom ind i virksomheden. På det tidspunkt kunne ingen forestille sig, at efter et par år bryde ud problemer. Derfor pigen beundrede Michael kun fra en afstand, der ikke håber på noget. De sagde, at det er på grund af denne følelse af kærlighed er op til 40 år ikke blive gift, afviser alle forslag i kærlighed med hendes mænd.

Ikke ung, men elskede

Om de følelser af hans kommende tredje kone Mikhail hun lærte først efter døden af den anden. Lidt efter lidt begyndte han at være opmærksom på det. Der var en lang frieri, bare rolig maleri. Den eneste betingelse var brylluppet Natalia, fordi spørgsmål om tro haft en dybtgående betydning for hende.

I denne familie, kærlighed og forståelse sejre. Da ægtefællerne ikke længere tyve, noget særlige passion der, men deres forhold er meget venlige. Natalia ofte forkælet kone af kager, som han havde en særlig svaghed. Og Michael beskytter altid den unge kone.

Det eneste triste øjeblik i deres alliance forblev spørgsmålet om fælles børn. "Det gør mig meget bekymret," - han delte engang Mikhail Filippov. Skuespilleren blev far (han har en søn), som er den første ægteskab, Michael nu bedstefar. Det havde ikke børn i sit andet ægteskab. For et par år i medierne, var der rapporter om graviditet af Natalia, men en dag kunne hun ikke bære et barn, og alle andre artikler blev "ænder". Uanset om de vil være i stand til at realisere sin drøm, er det ikke kendt i nogen tilfælde har ingen oplysninger i de trykte medier ikke vises. Det er fortsat kun at ønske dem sundhed, lykke og held og lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.