Kunst og underholdningFjernsyn

"Pun" - det er vores barndom!

"Pun" - det er en fantastisk og utrolig positiv overførsel, der med glæde set næsten alle. Denne fantastiske scener, der involverer to alkoholikere og barsk kone af en af dem, samt sammenkomster i baren, hvor nogensinde der er nogen sjove historier. Og endnu "ordspil" - en historie om et fly, der falder for mere end tre hundrede serier, og mere.

Oprettelsen af dette TV er vi nødt til Yuri Yuri Stytskovsky, der kom op med det, der kombinerer komisk trup kaldet "Shop Fu" med duetten "La Dolce Vita". Så "ordspil" - er også resultatet af at kombinere to meget interessante og Jolly grupper. Transmission optrådt på "ORT" TV-kanal i 1996-2000 og i 2000-2001, den RTR.

Introduktion de to grupper fandt sted i 1993 på det sæt af den populære tv-serie "Maski-Show". "La Dolce Vita" og "Shop Fu" bliver til tegneserie trup "Full House". Hun har optrådt i mange byer i Rusland og Ukraine, samt deltaget i forskellige festivaler. Blandt andet gruppen deltog også i det kendte program "Full House". Senere, i 1995, medlemmer af gruppen kom op med idéen om, hvorfor så ikke prøve at oprette dit eget show, og uden tøven, de begynder at arbejde på et show "Full House". Undersøgelsen blev foretaget på grundlag af "Private TV" i selskabet, som var i Kharkov. Arbejdet blev afsluttet i 1996, og på samme tid programmet "Full House" blev solgt ORT. Hun accepterede, men bedt om at ændre navnet. "Pun" - det er et nyt program navn, hvilket er, hvad vi har lært. Sammen med ham, og blev erstattet af den leder, hvis billede er lånt fra overskriften "til lyden af Pi".

I 1998, det niende år i programmets indhold har undergået væsentlige ændringer. Nu her kan du se de forskellige historier om livet som studerende, samt fortolkningen af de dengang kendte Odessa vittigheder og kram. Han fortsatte med at producere "ordspil" den nye serie, men antallet af kolonner er stadig reduceret. "Vores apperetivchik" og "til lyden af Pi" forvandlet til "du skrev - vi spillede" og "Iron kaput". Som sådan overførsel af udsendelsen frem til 1999. I september, skifter programmet igen. Kategorier "Bar Pun", "Du skrev - vi spillede" "Hvem er der" og "skarpe peak" blev erstattet af og "Black i hvid" (sidste kolonne var afsat til "sorte" lægens humor).

Årsagen til lukningen af overdragelsen var manglen på ordrer - en fælles begivenhed. Den første kanal, som rundsending, stoppede hendes show, og gå til "russiske", "Pun" varede kun et år der. Efter dette, udgiver han allerede holdt deres egen. Fra 2006 til 2008 har programmet spillet til et DTV-kanal. Hertil kommer, Mariner (Vadim Nabokov) og sjove og fordrukken fyr (Sergey Gladkov) skabt en serie af animerede kortfilm (af tres), kaldet "SOS". Deltagerne var tegn fra Village of Fools, der var på Nordpolen og, plus, på en øde ø. Dette show har været yderst positiv og spændende, meget få mennesker kan være ligeglade. Nu findes der en lille analoger sådant program (hvis nogen) som "Pun". Alle serie i træk bør genoverveje, og hvis du ikke er bekendt med denne overførsel, så er det nødvendigvis ser - du vil ikke fortryde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.