Intellektuelle udviklingMystik

Mystisk malakit: de magiske egenskaber af sten

Måske du ville være interesseret i at vide, hvad den kemiske sammensætning har malakit? Magiske egenskaber af stenen, muligvis på grund af det faktum, at det er en vandig kobbercarbonat. Sidstnævnte har god elektrisk ledningsevne, så vid udstrækning anvendes til rituelle formål, medicin etc. For eksempel er en af hovedpersonerne i den Yakut festival of the Sun -. Det Altan Serge, eller kobber hitching stilling, som kan binde heste repræsentanter for forskellige verdener, herunder overjordisk. Helt fra malakit i oldtiden blev bygget betydningsfulde bygninger (kirke i Efesos).

Hvilken farve er Malachite? Den magiske egenskaber sten, blandt hvilke var opført og evnen til at tilpasse børnene på fleksibel, dels betinget af dets farve. Mineralet er blå-grøn, lys grøn, turkis, smaragd toner og nuancer af grønt, er kendt for at have en beroligende, harmonisering effekt. Derudover stenen adskiller bemærkelsesværdige tal, at ifølge nogle, som en katost blade.

Ved du, hvem patronizes malakit? Den magiske egenskaber af sten forbinder det med en stærk feminin. I det gamle Egypten, et mineral dedikeret til gudinden Hathor, der skænket frugtbarhed og har været forbundet med dyrkelsen af træer. Det menes, at energien af denne sten giver et godt helbred, hjælper med sygdomme i hjerte og lunger, gigt, astma, helbreder mindre sår, behandler sygdomme øjne, læger spasmer, tics, samt melankolske og tilstande med feber. I Rusland, blev det antaget, at de maskotter i nævnte mineral kan opfylde ønsker.

I hvilken ramme er bedre at bære malakit? Magic egenskaber sten godt beskrevet i basen ophæng - kobber, bronze. Desuden sølv er egnet. Mineralet er bedst til at bære en ring på sin venstre hånd, som giver kvinder med en misundelsesværdig opmærksomhed af mænd. Men guld er ikke egnet til indramning, t. Til. Den malakit selv er meget energetichen. Det bemærkes, at malakit armbånd kan eliminere rødme på huden, hvilket er meget vigtigt for teenagere, og halskæden er i stand til at accelerere væksten af hår.

Malakit, fotos af som præsenteres på siden er velegnet til kreative mennesker, fordi forlener dem med karisma. Det kan bæres af dem, der hele tiden nødt til at skelne sandhed fra usandhed, filtrere oplysninger. Slidt i maj til udsmykningen af en sådan plan vil hjælpe en lang tid at slippe af med frygt, søvnløshed. Malachite - dette er den perfekte værge for børn, samt fødselslæger maskot, så bærer det ikke er kontraindiceret til gravide kvinder. Til terapeutiske formål lithotherapists anbefaler lette emner med en maksimal energi.

Malakit, hvis egenskaber er så alsidige, velegnet til mange tegn på stjernetegn. Bedst af alt sin energi gennemsyret af en Libra, som han tilføjer harmoni og tillid til at interagere godt med sten løver reagere, og Taurus. Mineral med fremragende egenskaber ikke egnet aggressiv skorpion, påvirkelige Kræft og Jomfruer er beskedne. Med det første er det i konflikt, og ved den anden kan forårsage den inhibitoriske virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.