HjemlighedHavearbejde

Daring Rose "leguan" som et symbol på kærlighed og lidenskab

Den ekstraordinære farve lønklasse af "leguan" Rose tiltrækker sig opmærksomhed fra mange gartnere og elskere af blomster. Denne fantastiske skønhed af rosen har de oprindelige farvenuancer fra lette koral til perlemorsfarvet fersken lavvande i hjertet af blomsten. Indhylle opløbet og dæmme glatte lysegrønne blade.

Hvorfor Rose fik sit usædvanlige sortsnavn

Rose "leguan" blev trukket tilbage af den franske opdrætter Delbardom. Han gav det navnet på en blomst, fordi Rose fører det daglige liv, og om natten går på vågeblus - ligesom et dyr. Det påvirker på den smukke duft. Delikat aroma af bær hibiscus fylder rummet i løbet af dagen, og med fremkomsten af skumring opløses, bliver det subtile.

Beskrivelse Romantic Flower

Rose "leguan" refererer til de to-farvede blomsterstand klasse Hybrid Tea roser. Bud og det har høj elastisk og formen svarer til glasset, består af en flerhed af kronblade. De har en gradient: kernen af blomsten er malet i perle fersken eller let gullig, breder sig til kanten af kronbladene til den rige lyserød farve. Rose "iguana" opløses i form af udløbet og kant indrammet sarte kronblade bølget kant. Blomsten har en robust stilk og blade af tyk glat grøn.

Under modning knop har den klassiske form af en rose, når videregivelse til 12 centimeter i diameter. Denne sort - en af de "bløde" og duftende roser, som har op til 40 fløjl kronblade. Den maksimale højde, der kan nå Rose "Iguana", når 120 centimeter. Selvfølgelig, sådan en himmelsk dekorere enhver plante eller blomst vil juvel i blomsterdekorationer.

Denne blomst 2 er altid skygge jævnt passerer ind i hinanden. kronblade mættede kanter er farvede terrakotta, koral eller kobber nuancer.

For hvem samledes en buket af disse roser

Den oprindelige farve af roserne turde "leguan" gør det muligt at rette betragtes som et symbol på kærlighed og lidenskab. Dens kronblade som flammer funkle og glitre af koraller til orange farve. Buket af roser indsamlede "Iguana", vil gøre kvinders hjerter flagrer. Og vil være en mindeværdig gave til enhver lejlighed eller en romantisk middag. Efter glød, der kommer fra denne blomst, ikke ligeglade med enhver person, der har nogensinde set det!

Bouquet sammensat af disse himmelske roser, bliver et spejl, hvor enhver kvinde vil se en afspejling af sin skønhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.