Mad og drikkevarerVin og spiritus

Cherry brandy - lækker opskrift på cognac

Hvad kunne være lækrere end en dejlig middag hjemme med familie eller venner til et glas vin, hus eller et glas cognac, cherry brandy især hvis det er? Opskriften på sin forberedelse er normalt holdes hemmelig elskerinde - generøst behandle gæster ikke afsløre alle hemmelighederne. Men cherry brandy, som enhver anden bær eller frugt likør, fremstillet i overensstemmelse med traditionel teknologi. De mest almindelige vil blive drøftet i denne artikel.

Så, hvordan man forbereder cherry brandy? Opskriften er baseret på den første smag karakteristika fleste bær og honning. At drikke viste sig, er det nødvendigt at udarbejde en særlig træfade, som kan købes i butikken. Hvis du ikke kan finde sådanne retter, så bedre forlade ideen om kirsebær lave mad med honning. Jo mere det, fordi der er andre opskrifter.

Lykkelige ejere af tønder lavet af træ nødt til at fylde det fri for blade og frø af kirsebær, så overladt til de fem bedste centimeter. Og så, hvad der gør denne metode en drik dyrere for dem, der ikke ejer deres egen bigård - et bær brug for helt at fylde med frisk honning! Men i dette tilfælde, vil vise sig bemærkelsesværdig cherry brandy. Denne opskrift kræver derefter forsegle skålen med fremtid drikkevaren og holde lufttæthed for tiden.

Hvis du har en kælder, kirsebær brandy er der for at trække i omkring tre måneder. Hvis du er en by beboerne, men du har et sommerhus, grave en tønde på dette tidspunkt i haven. Generelt blive mørkt og køligt sted til modning velsmagende drinks. Efter en tid stamme væsken gennem et klæde, vride den godt, og bær. Hæld drikken på flasker, og alle - cherry brandy, opskriften på, der, som du kan se, er meget enkel, klar til at spise! Holdes sådan en drik i en lukket beholder på et køligt sted, kan (komme og køleskab) i omkring tre år. Honning likør kirsebær kræver at tage ingredienserne i forholdet 2: 1, hvor det første ciffer - antal bær. Det vil sige, hvis du ønsker at tilberede denne opskrift på cognac, for eksempel en spand bær, så du får brug for en halv spand honning!

Hvordan laver cherry brandy, hvis enhver have eller kælder eller en tønde af honning eller ej? Simple. Min bær, renses fra frø og spredes på en bageplade. Nå, når kirsebær åbner op til den dyrebare saft er ikke flød forgæves. Ved en temperatur på omkring 70 grader giver bær let rynket, men ikke overtørret. Så disse råvarer fylde enhver glas eller træ redskaber. Egnet flaske vin eller anden alkohol. God vædret bær vodka og fylde beholderen til toppen.

Vishnevka, fotos, der ser så appetitlige, denne opskrift brygget tre gange. For første gang i køleskab eller kælder i ti dage, efterfulgt af vodka, infused med bær, det går over i en separat skål, og vores Cherry hældte en ny portion alkohol, og igen sendt til køleskabet. Denne gang i to uger. Anden gang flette vodka og fyld med en ny, allerede en uge.

Efter den tredje gang går vi til den mest interessante. Vi klemme og smide frugt og måle, hvor mange lækre og berusende væske, vi fik. I hver liter kirsebær fremtiden rullende i sukker efter smag (som regel fra 100 til 300 gram), er alle godt rystet, på flaske og sende ... Det er ønskeligt i kælderen. Men hvis, i køleskabet, i denne henseende, har du ikke noget at prale af, så sørg for, at mindst Skålene var en mørk farve.

Nyd din træf!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.