Mad og drikkevarerOpskrifter

Salat med gris øre: opskrift

Pig ører er meget nyttigt, selv om det menes, at meget kolesterol i dem. De ønsker ikke at spise, hvis en person har hjertesygdomme. Men for folk, der har ledsmerter, svin ører tværtimod er meget nyttige. Eftersom de har en masse af gelatine, magnesium, zink, protein, collagen, vitamin, jern, iod, kalium og natrium. Disse komponenter er nødvendige for dem, der lider osteochondrose, osteoarthritis og andre lignende sygdomme.

Collagen og jern har en positiv effekt på huden, tænder, hår og negle. folk normalt ordinere dyre lægemidler med sådanne komponenter. Hvorfor købe det, når du kan bare spise i moderation svin ører og modtage alle de nødvendige stoffer til kroppen. For dem, der er på en diæt, kan det være tilrådeligt at gøre en salat af dette produkt kun kogt eller bagt form derefter 100 g ikke mere end 200 kcal.

Pig ører betragtes som en delikatesse i mange lande. For eksempel, i Ukraine, Rusland, Hviderusland, Tyskland og Korea. Generelt salat fra svin øre serveret koldt. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til en anden funktion. Hvad? Hvem vil fortælle. Før du forbereder en salat af svinekød øre, skal du fjerne alle de børster på det. Fordi de giver en ubehagelig lugt og ødelægge smagen.

Den første salat

Koreansk salat med svinekød ører - det er ganske velsmagende. Til fremstilling vi har brug for:

1. Svinekød ører større - 2 stk.

2. Carrot - omkring 300 gram.

3. krydderier, der føjes til de koreanske salater.

4. Vegetabilsk olie - 100-150 ml.

5. Eddike - 45-60 ml.

6. hvidløg - 1 fed.

7. Saltet efter din smag.

Salat med svin ører: opskriften

Ørerne skal være først grundigt rent, fordi der er samlet en masse snavs, og vask. Så at de er bløde, de har brug for at blive kogt. Så tage ud, sat på et stykke køkkenrulle til al væsken ud og skæres i strimler. I en separat gryde hæld olie og eddike med en recept.

De, der ikke kan lide den syre, kan gøre, og to spiseskefulde eddike. Bring i kog væsken og midlertidigt afsat. Så lagt i gryden skære ørerne. På en særlig grater makulere gulerod strimler for at få slanke som koreansk. Dernæst lå i gryden til ørerne. Hvidløg presses ind i den samme beholder og tilsæt krydderier. Alt opsigt og sat på et køligt sted i 7-8 timer, i ørerne på godt marineret. Efter 8 timer er det muligt at udvinde. Det er alt, fadet er klar til at spise.

Salat med gris øre er forberedt ikke kun i Korea, men også i Kina. Kun der i næsten alle skålen tilsættes Shaoxing vin, som giver den krydrede mad særlige smag og aroma. Det kan ikke erstattes af en anden lignende ingrediens, der ikke ændrede smagen. Det vigtigste er, at denne vin har brug for en lille mængde. I dette tilfælde er smagen opnås simpelthen fremragende.

Salat af kinesiske svins ører

Hvad skal du bruge?

1. Svinekød ører lille - 3-4 stykker, eller store -. 2 stk.

2. Grønne løg (kun de stilke) - 2 stk.

3. Tørret ingefær - 2-4 g

4. Shaoxing vin - ikke mere end 30 ml.

5. Sojasauce (fortrinsvis lyse, hvis ikke, er det muligt at erstatte mørke) - 150 ml.

6. Løg - 1 hoved.

7. hvidløg - 4 fed.

8. Brunt sukker - 10-14 g, men det er nødvendigt at tilføje til smagen.

9. Carrot - 150 g

10. Sol - 5-7 g pr 1 liter vand.

11. peberkorn - ikke mere end 5 stk.

12. Pink - 5 stk.

færdigretter

Først skal du have en god og grundigt vaske ørerne. Skær hver i to lige store dele og sat i en gryde. Dens sæt i brand. Når væsken er kogt med ører, sat før-renses og skæres i skiver gulerødder, løg og en pre-hakkede grønne løg. Hæld i denne samme gryde vin, sojasovs - ca. 100 ml, ingefær, sukker, salt, peber, nelliker og kog i omkring tre timer over svag varme til meget lidt boblende vand.

Når kogte ører og sætte dem i en anden beholder, hæld til omkring 1 kop bouillon og sætte dem under undertrykkelse for en halv dag. Om natten skal du sende i køleskabet. Den næste morgen for at få dem, og Hak fint, kan være strimler eller terninger, tilføje til den resterende sojasovs og tilsæt hvidløg, rør rundt. Det er alt, fadet er klar til at spise.

russiske version

Den russiske salat af svinekød øre gør tingene anderledes, for at tilføje persille. Hvad skal du bruge?

1. Store pig ører - 2 stk, hvis små, kan være 3, 4, selv øret ..

2. Hvidløg - 4-5 fed kan tilføjes og hele hovedet, aroma og smag bliver mere intens.

3. Store løg - omkring 150-200 g

4. Persille - 1 stor eller 2 lille bjælke.

5. Vegetabilsk olie - 45-60 ml.

6. Laurbærblad - plejer at lægge 2-3 stykker, hvis de er store .. Lidt kan sættes 4 eller 5 blade.

7. Sort (ærter) og allehånde - ca. 5 enheder.

8. Dill - 2-3 paraply, kan være både frisk og tørret.

9. Salt og friskkværnet sort peber.

10. Eddike - 5 ml citronsaft kan udskiftes - ca. 15 ml.

11. Vand - en liter og en halv. Hvis ørerne er mere end to, kan du tilføje mere væske.

forberedelse

Ørerne er godt vasket, befriet for snavs og fjerne hår. Kog indtil den er klar (ca. 2 timer, afhængig af hårdhed). Sat på en papirserviet for at overskydende væske venstre, og skæres i tynde strimler. Så har du brug for at drys lidt eddike eller citronsaft, tilsæt lidt vegetabilsk olie og bland.

I den resterende olie tilsæt hvidløg, salt og andre krydderier, undtagen persille og løg. Giv denne sauce en bryg. I mellemtiden, Hak persille bør være store, løg halvringene. Halm er en lille marineret i eddike eller citronsaft, for at tilføje den hakkede persille og løg, og hvidløg sauce. Antag nu, at konfigurere sig selv alt sammen fra 1 til 3 timer. Salat fremstillet fra porcin øre. Du kan dekorere med blade persille inden servering.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan du forbereder en salat af svinekød øre. Vi håber, at disse tips hjælper dig. Held og lykke i madlavning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.