Mad og drikkevarerOpskrifter

Snack til vodka - original og enkel.

Russisk fest er svært at forestille sig uden vores traditionelle spiritus. Det er vodka bedre end andre alkoholholdige produkter kombineret med vores foretrukne salater, varme retter og kolde snacks. Sammenkomster "vodka" er en speciel filosofi - intim samtale og god mad. Det menes, at den bedste snack til vodka - det er skarpe og salt retter. For eksempel, tomater, agurker eller surkål. For det andet i popularitet er marinerede svampe. Yderligere er der salater og vinaigrettes, saltet fisk, gelé, rød kaviar eller sort, og alle former for varme kødretter. Stort set alle disse gourmet blander perfekt med smagen af vodka, plus de tillader ikke gæster at få beruset.

Fastfood til vodka
Selvfølgelig, besluttede det på forhånd at forberede sig til ferie fest. Mange af retterne tage væk en masse tid elskerinde, men hvad nu hvis du pludselig ned på gæsterne og behandle dem ønsker herlighed. Få hjælp fra de mest simple produkter, som, helt sikkert, der er i hvert køleskab: æg, skinke, ost, mayonnaise, fiskekonserves, tomater og krydderurter.

Æg proppet med mayonnaise
Behov kogte æg, dåse fisk (laks, makrel og lignende), mayonnaise, sennep, krydderurter.
Kassere væsken fra dåse fisk, mash pulpen med en gaffel. Bland fisken med hakkede krydderurter, en lille mængde af mayonnaise og sennep. Skær æggene i halve, fjern æggeblommer og tre på et rivejern. De halvdele af æggemassen og sprede fisk på toppen og drys med alle blommen. Ukompliceret snack til vodka klar.

Ham ruller
For at forberede denne parabol skal du bruge en skinke tæt konsistens, som let kan skæres i tynde lag. Som fyld til ruller egnet revet ost og hvidløg mayonnaise eller æg med mayonnaise og greens. I det andet tilfælde skal du ikke lægge for meget mayonnaise, ellers fyldet vil vende væske. Disse ruller kan tilberedes og kogt pølse uden fedt. Af den måde, kan hård ost eller fløde med hvidløg og mayonnaise sauce sættes på tomatskiverne.

Forret af bacon og porrer

Udarbejdelsen af denne parabol tager ikke lang tid, og det smager gæsterne til at huske. Det vil tage et par stængler af løg - porrer, røget bacon, ost, mælk og fløde. Salt og peber - efter smag.

Hvid stilke af porrer skåret i halve, wrap hvert stykke i en skive bacon og lægge ud i form. Den creme fraiche tilsættes lidt mælk, salt og peber, revet ost. Den resulterende sauce hælde porrer og sende det i ovnen. Bages til de er gyldne brune.

Som du kan se, en snack med vodka - det er ikke altid tidskrævende og dyrt. Af den måde, kan en hvilken som helst af disse retter indsendes til øl eller vin.

Det menes, at den bedste snack til vodka - det er hjemmelavet pickles. Som de siger, giver gæsterne er ikke skammer, og spise - ikke ked af det. Man kan grine af det, men det er bedre lage eller sauerkraut snacks indtil opfundet. Af den måde, er den sædvanlige mad ikke nødvendigvis anvendelse "solo". For eksempel kan agurker skæres, sæson smør, hakket løg eller hvidløg, kål og tilføje grønne ærter. Her og klar Snack til vodka! De bedste af de bedste - og tilsyneladende appetitvækkende og smager godt.

Siden studietiden Jeg husker en appetitvækker til vodka og brandy fra en citron og kaffe. Citrusfrugter er skåret i tynde skiver og drys med en blanding af instant kaffe og sukker. Selvfølgelig, mange under en snack ikke drikker, men den bitre smag og lugten af alkohol slår perfekt.

Afslutningsvis vil jeg gerne tilføje, at udtrykket "snack til vodka" er ikke helt i overensstemmelse med vores kulinariske traditioner. I Rusland har det altid været besluttet ikke at have en snack vodka, men tværtimod, det drikker hjertelig og fede retter. Så det ofte anvendes på et glas under en fest blev anset dårlig form, samt at drikke vodka i én slurk. Servér vodka til bordet nedkølet accepteret. Drik denne drink fra små kopper. Glædelig fest du og bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.