FormationGymnasier og universiteter

Sådan bliver økonom? Hvad emner, du har brug for at passere for at være økonom?

At vælge en fremtidig profession, er du nødt til at lytte til dig selv. Som regel en person trækker en bestemt aktivitetsområde. Hvis din økonomi er attraktiv sektor i livet, giver det mening at gøre det hans profession. Dette er en fordel, fordi fagfolk tjene en masse penge. Selvom nogle mennesker tror, at økonomer for meget, og gode arbejdere deres vægt i guld.

The Economist er en af de vigtigste fagfolk i enhver virksomhed. Uden det, uden omkostninger, ingen finansiel investering og en plan for fremtiden. For at gå på universitetet, skal du vide, hvilke emner, du bliver nødt til at passere.

Hvad emner, du har brug for at bestå en økonom

For vellykkede optagelse på den prestigefyldte institution er nødvendigt på forhånd at studere i dybden en vis disciplin. Spørgsmålet om, hvilke emner, du har brug for at passere for at være en økonom, er relevant hvert år som dem, der ønsker at få en uddannelse i denne retning meget. Vær opmærksom på følgende emner:

 • Matematik. Dette emne er vigtigt for enhver økonom, fordi dette erhverv er direkte relateret til de tal, grafer, formler og statistik. Hvis matematik er for svært for dig, så tænk på at vælge et andet erhverv.
 • Russisk sprog. Emnet er nødvendig for adgang til enhver destination, men til en økonom, han har en særlig betydning. Dette skyldes det faktum, at folk i dette erhverv har meget at tale og skrive breve. Opgørelse af tale og læsefærdigheder specialist kan både tiltrække partnere til firmaet, og fremmedgøre dem.
 • Social. Disciplin er ikke tung, men økonomen skal udvikles omfattende.
 • Foreign Language. I de seneste år, arbejdsgiverne er tilbageholdende med at indgå kontrakter med eksperter, der ikke kender et fremmed sprog. Dette er især gældende for økonomer. Enhver respekt for sig selv selskab betragter sine stolte medarbejdere, der er i stand til at gå i dialog med udlændinge.

For at være sikker på at finde ud af, hvilke emner, du har brug for at bestå en økonom ved uddannelsesinstitution, hvor du ønsker at gøre, er det bedre at kalde indlæggelser kontor og personligt med repræsentanter for Institut for at diskutere spørgsmålene.

Hvad kommer til at stå på instituttet

Hvis du formår at bestå den optagelsesprøve, vil du hurtigt indse, at passerede kun den letteste del af vejen. Vigtigste emner i udarbejdelsen af en økonom på Instituttet er meget mere kompliceret end nogen indledende test.

Du bliver nødt til at studere filosofi, statskundskab, sprog, mikroøkonomi, makroøkonomi, forskellige anvendelser af økonomisk videnskab, investment banking, finansiel disciplin. Dette er ikke en komplet liste, fordi tilstedeværelsen af yderligere elementer, afhængigt af speciale, som du gjorde. Efter alle sorter af den økonomiske profession er mange.

Sådan bliver økonom

For at blive en kompetent ekspert, har brug for dig til at dyrke sådanne personlige egenskaber:

 • Evnen til at afsætte de nødvendige oplysninger og analysere det.
 • Hukommelse.
 • Evne til at fokusere på de rigtige ting.
 • Tålmodighed.
 • Selskabelighed.
 • Evne til at organisere hold.

Fra disse kvaliteter, selvfølgelig, afhænger ikke af din chance for at gå på universitetet, men de vil påvirke din succes i din foretrukne forretning.

Fordele og ulemper ved faget

Når du er interesseret i, hvilke emner skal være en økonom til at passere, så glem ikke at analysere funktionerne i denne specialisering for at sikre dit ønske om at få en uddannelse. Værdighed af erhvervet er, at finansfolk har været og er fortsat den mest eftertragtede eksperter på arbejdsmarkedet.

Men der er ulemper:

 • Ofte interviews kræver erhvervserfaring. Novice er svært at få det.
 • At udvikle de færdigheder brug for en masse tid.

Hvis økonomien - det er din drøm, så vil du helt sikkert finde sig i dette område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.