Kunst og underholdningFilm

Hvor gammel Boyarsky? Skuespiller Mikhail Boyarsky: biografi

Mange mennesker spekulerer på, hvordan gamle Boyarsky. Denne berømte skuespiller imponerer med sin ungdommelige udseende. På trods af sin alder, Gorbatjov fortsætter med at engagere sig aktivt i kreative aktiviteter, deltage i den offentlige liv i landet og er stadig en af de mest populære kunstnere i det russiske teater og biograf. Om, hvor mange års Boyarskomu Mihailu, vil du lære af denne artikel.

barndom

Skuespiller Mikhail Boyarsky blev født i Leningrad i 1949, den 26. december. Drengen voksede op i en familie af kunstnere, der tjener i teatret for Komissarzhevskaya. Hans far - Boyarskiy Sergey Aleksandrovich, og mor - Melenteva Ekaterina Mihaylovna, var de anerkendte mestre i skuespillerens håndværk og gav sin elskede profession, næsten hele tiden. Derfor er den kommende skuespiller manglede altid komfort. Fra erindringer Boyarsky Jeg ved, at deres familie krøb i et seks meter rum uden et bord og stole, med rotter og koldt vand.

studerende

Forældrene forsøgte at give Misha en bred uddannelse. Ud over gymnasiet, drengen gik til den musikalske klaver. Efter skole, Mikhail Boyarsky, hvis biografi er beskrevet i denne artikel, efter i fodsporene på forældre og blev en elev på Leningrad State Institute of Teater, Musik og filmvidenskab. Han deltog i kurset Makareva L. F. Efter eksamen i 1972, Michael kom til audition til Vladimirov Igor Petrovich - direktør Lensoviet Teater. Mester tog den talentfulde unge mand i hans trup.

karriere Dannelse

Spekulerer om, hvordan mange års Mihailu Boyarskomu, bør du vide, at hans teatralske karriere begyndte tilbage i 1972 med deltagelse i stykket "Forbrydelse og straf" af F. M. Dostoevskogo produkt. Fremtidig berømthed, som på det tidspunkt var 22 år, var involveret i mængden. Men snart Mikhail Sergeyevich en mulighed for at skille sig ud fra mængden af talentfulde nyankomne. Han fik hovedrollen i musicalen "Troubadour og hans venner" Gennady Gladkov. Billede af en ung og romantiske helt bragt Boyarsky første popularitet. Prinsesse portrætteret i denne produktion sin kommende kone - skuespillerinde Larisa Luppian. Siden da, den teatralske karriere Mikhail ledsaget af en bragende succes. Indtil 1986, skuespilleren spillede i Theatre of Leningrad byrådet og legemliggjort på sin scene hundredvis af modige og desperate tegn, charmerende rogues, modige frygtløs og pågående eventyrere.

Det første arbejde i biografen

I 1973, Mikhail Boyarsky, hvis billeder er publiceret i dette papir, forsøgte først sin hånd på film. Hans første værker var roller i filmene "broer" (1973) og "Straw Hat" (1974). Plastik og musikalsk skuespiller med en mousserende temperament, blev spottet af sovjetiske filmskabere. I 1975 blev Michael involveret i filmen "Den ældste søn", hvor han spillede Silva. Kærlighed og sympati for millioner af seere bragte Boyarsky arbejde i filmen "Hund i Manger" på skuespil af Lope de Vega, hvor han portrætterede den glødende og romantiske Teodoro.

peak karriere

Vil du vide, hvor gammel Boyarsky var, da han blev en virkelig ikonisk figur i verden af sovjetiske biograf? Det skete i 1978, hvor kunstneren var 26 år. På dette tidspunkt, i alle biografer i landet begyndte at vise filmen "D'Artagnan og Tre Musketerer" på en roman af Dyuma Aleksandra. Billedet blev skudt Jungvald-Khilkevich i form af fascinerende musikalsk. Her var Boyarsky i stand til at realisere deres fulde kreative potentiale. Afspilning charmerende Gascon, Michael sang, dansede, kørte på hesteryg og entusiastisk kæmpede med sværd. Interessant, ville den første kunstner gerne overlade billedet langt mindre attraktiv karakter - Rochefort. Så tilbudt et valg af den rolle, Athos og Aramis. Og kun når den autoritative forbøn Maksima Dunaevskogo Boyarsky fik mulighed for at spille D'Artagnan. Gennem dette arbejde og brandbomber sang fra filmens popularitet nåede Gorbatjov utrolige højder. I ham havde hele landet et crush.

Knight Cloak og Dagger

Efterfølgende deltog i optagelserne af de historiske og kostume film for Boyarsky blev almindelige. Han spillede i flere fortsættelser, "De Tre Musketerer", portrætteret i den franske eventyr film Druzhininoj "Naval kadetterne, Fremad!" og "Vivat, kadetter". Han har været involveret i snesevis af malerier, hvor ikke kun portrætteret kappen-og-dolk helten men andre mere alvorlige tegn. Hvor gammel Boyarsky var, da han spillede i den franske spion trilogien Svetlana Druzhininoj? På det tidspunkt, en vidunderlig skuespiller bankede 38. eksekverbare dem fra skærmen lyriske ballade "Lanfren-lanfra" blev opfattet af mange som et requiem for at forlade ungdom. Men for at aflevere skuespilleren var stadig meget tidligt. Boyarskiy Mihail spillede mange flere fremtrædende roller i de mest berømte russiske film.

filmografi

Beskriver de kreative resultater Boyarsky, bør opliste de mest berømte film med hans deltagelse. Han ofte spillet i børnenes musikalske fortælling, der portrætterede den snu ulv ( "Moder", 1976), er en erfaren sømand ( "Pippi Langstrømpe", 1984), den muntre konge ( "Rødhætte", 2012). Skuespiller portrætteret utallige modige romantiske film: "Don Sezar De Bazan" (1989), "Koroleva Margo" (1996) "bejlen Hussar" (1979), "D'Artagnan og tre musketerer" (1978), "Hund krybbe "(1977). Boyarskiy Mihail glimrende spillet i komedier, "Tartuffe" (1992), "The Man from Boulevard des Capucines" (1987). Skuespilleren var utroligt overbevisende dramaer: "Taras Bulba" (2008), "The Idiot" (2003), "The Prisoner of Hvis slot" (1988). Hvor gammel Boyarskomu Mihailu var på det tidspunkt arbejder på en rolle, er det ligegyldigt. Fra en meget ung alder var han i stand til at vække en storm af entusiastiske tilskuere følelser.

musikalsk talent

Mikhail Boyarsky, biografi og kreativitet, som er emnet for denne artikel, har en bemærkelsesværdig musikalsk evne. Ud over fremragende vokal, han har eksklusiv måde af ydeevne og unikke klang. Mikhail Sergeyevich, uden overdrivelse, kan betragtes som ikke kun en vidunderlig skuespiller, men også en af de mest berømte sangere i populære sange fra den tid. Et så stort antal hits er ikke til stede ved nogen af skuespillerne. Konkurrer med ham i denne henseende kunne kun Nikolai Karachentsov. Boyarskiy Mihail skrev hundredvis af sange. Den mest berømte af dem: "Zelenoglazoe taxi", "By blomster", "Blade sele", "Alt vil passere," "Tak, min kære"!. Deres mest foretrukne sange skuespiller kalder dem, der er skrevet Gennadiem Gladkovym, Maksimom Dunaevskim og dræbte Viktorom Reznikovym. Mikhail Boyarsky, hvis billeder blev offentliggjort i hundredvis af publikationer, betragtes som en af de mest talentfulde russiske sangerinde. Rækken af hans kreative præstationer langt overstiger kapaciteten af sine vestlige kolleger. Skuespiller og nu giver koncerter, der udfører sine bedste sange.

Udendørs aktiviteter

Skuespiller Boyarskiy Mihail kalder sig en stærk tilhænger af monarkiet og en trofast konservativ. Han var stærkt imod kommunistiske ideer. Kunstner er en tilhænger Vladimira Putina. I 2012, den 6. februar, Gorbatjov blev officielt registreret som en administrator af den kommende formand for landet. Sidste politisk handling med deltagelse af kunstneren - en underskrift på et andragende russiske kulturpersonligheder til støtte for Putins politik i Krim og Ukraine.

Hvor gammel Boyarsky i øjeblikket? Nok til at have alt deres egen dømmekraft. I modsætning til udtalelse fra mange, har skuespilleren støttet opførelsen af "Ohta-Center" på den historiske Okhta Bridge. Gorbatjov brugt en masse tid og kræfter reklame for projektet, men opførelsen af den storladne skyskraber ikke fandt sted. Også, Mikhail Boyarsky er en varm fortaler for rygning. Han - Co-grundlagt i 2012 bevægelsen "For rettighederne for rygere", og sammen med ligesindede kæmper med regninger, der overtræder, efter hans mening, ret til at ryge elskere.

Personlige liv

Mikhail Boyarsky mange år gift med skuespillerinden Luppian Larissa Reginaldovne. Ægtefælle fødte ham to dejlige børn: søn Sergei (1980) og datter Lisa (1985). Skønhed Elizaveta Boyarskaya fortsatte handler dynasti og er nu en af de mest berømte og populære russiske skuespillerinder. For to år siden, at pigen havde en søn, Andrew (2012). Michael er meget stolt af hans barnebarn og hele hans mindelig og store familie.

konklusion

Som konklusion kan vi sige, at det ikke betyder noget, hvor gammel Boyarsky i dag. På trods af, at kunstneren er ved at vende 65 år, er han stadig en af de vigtigste skikkelser i russisk biograf. Levetiden for den berømte skuespiller - et eksempel på hengivenhed til varm favorit årsag. Denne mand har en unik kreativ individualitet, mandlig karisma, uudtømmelig charme, ubestridelig talent. Han bliver aldrig væk, har en aktiv position i livet og altid når frem til målet. Kunne noget for at få skuespilleren til at ændre sin tro? Denne udvikling er svært at forestille sig. Næsten lige så svært som at se, at Boyarskiy Mihail uden hat vist sig offentligt. Siden 1992 har dette tilbehør er blevet en fast del af billedet af en berømt skuespiller. Vi ønsker Mikhail Sergeyevich lang levetid og nye kreative resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.