SundhedMedicin

Spinal anæstesi: for eller imod?

Dag, er enhver operation udført under anæstesi, hvilket i høj grad letter enhver operation. Spinal anæstesi - et relativt nyt begreb i moderne medicin, men det er udbredt og har positioneret sig som en af de mest effektive og økonomisk overkommelige metoder til anæstesi i kirurgi.

Så spinal anæstesi - en procedure, hvor rummet inde rygmarvskanalen er fyldt med en opløsning af en lokalbedøvelse, og du skal udføre en dyb punktering tæt shell omkranser rygmarven. Denne manipulation i en vis tid "off" smertenerver i de ønskede områder, og for at bedøvelsesmidlet administreres til rygdel om en egenskab ved disse nerver, og proceduren er næsten smertefri og ikke forårsager ubehag.

Men noget nyt og endnu ikke er fuldt bekendt med, spinal anæstesi har sine tilhængere og glødende modstandere, og det er ikke overraskende, fordi en sådan metode til anæstesi har, som de materielle mangler og håndgribelige fordele. Vi begynder naturligvis med det gode.

Først og fremmest skal det præciseres, at denne procedure ikke på nogen måde skade rygmarven, som en injektion udføres lidt under det, minimere risikoen for skader. Endvidere behager dens ydeevne, fordi allerede efter 7 minutter efter emissionen af opløsningen sker en midlertidig blokering af nervefibre. Dette gælder især for gravide kvinder, hvilket gør spinal anæstesi under kejsersnit, fordi efter dosering patienten føler varm og fuld lempelse af musklerne i de nedre ekstremiteter og ingen smerter selv under fødslen. Også efter denne procedure, er der ingen forgiftning af kroppen, så vi trygt kan sige, at spinal anæstesi komplikationer er næsten. Kort sagt, er proceduren acceptabelt, at kroppen reaktion observeret ved en moderat dosis af bedøvelsesmiddel, og konsekvenserne efter det er ganske befordrende for et svækket immunsystem. Men ikke alle så rosenrødt, da denne metode af anæstesi har sine ulemper, som heller ikke må overses.

Som det fremgår af medicinsk praksis, sjældent set patologiske komplikationer, når du udfører spinal anæstesi, men det hele afhænger af hvert klinisk tilfælde, da hver patient har de funktioner i organismen, som pludselig kan spille en negativ rolle. Det hele afhænger af detaljerne i det vidnesbyrd, blandt dem er sværhedsgraden og sygdommens art, såvel som allerede imyuschiesya sygdom, patientens alder, hans almene tilstand og tilstedeværelsen af skadelige vaner. Bør kvalitativt gjort spinal anæstesi, kan virkningerne af hvilke også skyldes sådanne begivenheder i anæstesiologi at installere et centralt venekateter, blodtransfusioner, og yderligere produktiv behandling. Men du behøver ikke gå i panik, fordi de erfarne sygeplejersker kender deres job og vil gøre alt for for succes i en sådan begivenhed.

Stadig, fra tid til anden er der meget uønskede reaktioner på indførelsen af fremmede stoffer. Dette kan være en alvorlig hovedpine, som opstår på grund af en stigning patient immobilitet. Et lignende fænomen finder sted i de fleste tilfælde i løbet af dagen på egen hånd eller med hjælp af særlige lægemidler tvungent. Også uønsket virkning er en dramatisk reduktion i tryk, som eliminerer rigelige drikke eller intravenøs opløsning. I sjældne tilfælde kan patienten klage over urinretention, men en lignende nuance ofte ikke kræver nogen behandling, samt rygsmerter i den første postoperative dag. Nogle gange sådan smerte kan "slukke" tablet acetaminophen eller diclofenac. Ekstremt sjælden neurologisk lidelse, men de også gå efter den første dag.

Det er vigtigt at huske, at alle de fine nuancer af følgende advarsel og præ-forhandle med specialisten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.