HjemlighedKonstruktion

Ekspanderet ler blok: egenskaber, dimensioner, priser. Byggeri betonblok

Byggematerialer med hvert år mere og mere perfektioneret. Dette er dikteret af behovet for at reducere omkostningerne og forbedre kvaliteten af arbejdet med opførelse af bygninger. Blok ekspanderet ler - er et særligt materiale, der bruges i byggeri og isolering af bygninger. Dette produkt er meget populært, fordi det har en masse fordele.

Hvad er en blok?

Præsenteret element består af flere helt naturlige og sikre komponenter, brændt ler, sand, vand og cement. Det bruges oftest i opbygningen af lave bygninger. Anvende sådanne materialer kan være næsten overalt, uanset de klimatiske forhold.

betonblok kan have en anden form og størrelse. For eksempel højden af et element i området fra 19 til 24 cm, bredde - fra 7 til 50 cm, længde -. 12 til 45 cm inde i blokken af ekspanderet ler har hulrum tilvejebragt ved hvilken lethed og varmeisolerende egenskab af elementet. Til hurtig og nem installation på hvert produkt omfatter tilstedeværelsen af riller og kamme.

materielle fordele

Nu er det nødvendigt at overveje, hvilke fordele har en blok af ekspanderet ler. Så kan vi fremhæve de fordele, som produkter:

1. Den lave varmeledningsevne. Det vil sige, blokkene for at være en fremragende isolator, som er i stand til at holde på varmen i rummet.

2. En tilstrækkelig høj grad af styrke.

3. En god lydisolering. Derfor kan dette materiale anvendes til opførelse af huse, som vil blive placeret i nærheden af stærkt trafikerede veje.

4. Letvægts. Denne fordel gør det muligt selv at bygge to-etagers struktur på jorden er ikke særlig stærk.

5. Hurtig og nem behandling.

Til 6. Modstandsdygtighed over for kemikalier, fugt, temperaturændringer og andre negative faktorer.

7. Det æstetiske design.

8. favorabel pris.

9. Brandbestandighed og rådne.

10. Den høje styrke og holdbarhed.

11. Økologisk renhed.

betonblok størrelse gør det muligt at blive brugt til opførelse af de mest usædvanlige bygninger i arkitekturen. Og dette materiale kan "ånde". Og størrelsen af den betonblok gør det muligt at reducere udgifterne til opførelse.

Hvad er ulemperne er materialet?

Der er dog et par ulemper:

- Høj grad af skrøbelighed. Derfor er det ikke nødvendigt at bruge blokke alt til fonde og højhuse strukturer.

- Den mindre styrke sammenlignet med andre typer af materiale.

Imidlertid er disse mangler let elimineret. Et stort antal fordele gør materialet relevante.

Typer af betonblok

Nu er det nødvendigt at overveje, hvilke typer af disse produkter er. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at afgøre valget af byggemateriale. Således ekspanderede ler blokke, prisen spænder fra 0,25 til 0,60 cent per aktie, kan være:

1. Hollow. Det omfatter en ikke særlig stor densitet af opløsningen i fremstillingen af komponenter. Brug sådan blokke kan for opførelse og vedligeholdelse af energibesparelser i hjemmet.

2. En fyldig. De har en høj densitet. Sådanne elementer kan anvendes til konstruktion af bærende konstruktioner eller kælder. I sidstnævnte tilfælde tages hensyn til, er en god termisk og lydisolering, til negative driftsbetingelser stabilitet.

tekniske egenskaber

Enhver konstruktion materiale har visse tekniske kriterier, der hævdes af producenten. De er afhængige af, hvilken type produkt, der skal foretages. Hvis du ønsker at starte opførelsen af betonblok, er det nødvendigt at være opmærksom på følgende karakteristika:

- massefylde: 350-1800 kg / m3.

- Frost: fra 100 til 500 cyklusser.

- Trykstyrke: 0,5 - 50 MN / m2.

- Dimensioner: højde - 138-188 mm, bredde - 90-288 mm, længde - 90-590 mm.

Og blokke næppe sidde.

materielle Egenskaber

Jeg må sige, at de produkter, der præsenteres er meget populære. Det er alt sammen på grund af deres egenskaber. For eksempel:

- Under installationen næsten ingen kamp. Og efter bygningen næsten sidder.

- Når densiteten af elementerne, hvilket er 600 kg / m3 og giver en høj isolering kvalitet murværk er det nødvendigt, at tykkelsen deraf ikke var mindre end 50 cm.

- Det skal også bemærkes, lav risiko for revner i vægge foret med beton blok. Det faktum, at elementerne har en høj bøjningsstyrke.

- På grund af de kamme og riller materialet er meget let at installere. Samtidig udlægning viser sig meget stærkt.

- Anvend den medfølgende materiale kan være til konstruktion af sådanne strukturer, som ikke vil blive opvarmet. Det forhold, at blokkene har en lav fugtoptagelse.

- Prisen for dette materiale er acceptabel. Det er derfor, den betonklods hjem bliver stadig mere populære. Især tidspunktet for deres konstruktion er reduceret betydeligt.

Specifikke af materiale

Til fremstilling af produkter indsendt, vil du har brug for en hel del af materialet. Som alle er naturlige, så miljømæssige sikkerheds -produkter er garanteret af producenten. At arbejde du har brug for sand, cement, vand og ekspanderet ler (brændt ler i form af små kugler). Desuden et vigtigt kriterium er en brøkdel af materialet. For eksempel til faste elementer taget betonblok, der ikke overstiger 2,1 cm, hule - 0,5-1 cm.

Proceduren Hele produktionen består af visse faser:

1. Fremstilling af blandingen. Det er vigtigt at overholde alle proportioner.

2. Udhældning i forme og stampning blanding.

3. Dampning blokke.

4. Tørring elementer. Det tager omkring 1-2 uger.

Med hensyn til teknologisk støtte, behøver du ikke nogle meget dyrt udstyr til betonblok. Det er vigtigt, at det var en ordentlig og kvalitet. Til produktionen, kan du købe en automatiseret linje. Hvis du endnu ikke har penge nok på det, kan du købe et par nødvendige værktøjer: en anordning til at blande ingredienserne, et vibrationsbord til komprimering løsning, dampende ovn elementer. Og du skal bruge et sted at tørre de færdige blokke.

På overholdelse af alle teknologiske normer afhænger direkte af produktkvalitet. For eksempel, for at gøre materialet mere holdbart, kan tilsættes til en opløsning af polystyren (opskummet).

Brug dette materiale kan være til opførelse af kældre, bade, lave bygninger, fundamenter og kælder lokaler. Da produktionen af betonblok ikke er meget kompliceret, kan det organisere du ejer.

Fremgangsmåder til stableklodser

Til struktur var stærk, og stod i mange år, er det nødvendigt at bygge korrekt. Naturligvis de særlige produktionsenheder gør det muligt at gøre erektion hurtigt og uden problemer. Men metoderne til stabling endnu kender omkostningerne. Der er kun et par stykker:

1. I én længde med ligering. isolering af væggene er således obligatorisk. Denne metode er ideel til konstruktion af små strukturer og bade.

2. Tykkelsen af et enkelt element. Den ydre side af væggen samtidig er underkastet isolering og indre - pudsning. Det er bedst at bygge på en sådan måde forretningslokaler.

3. ligeringsprodukter elementer og mellemrum derimellem. Rummet skal fyldes med isolerende materiale. Det er denne metode er bedst brugt til opførelse af private huse og hytter.

om teknologi

I princippet er der ingen særheder. Stablede elementer som og mursten. At arbejde kræver ingen specialværktøj. Det er nødvendigt at forberede kun niveauet roulette murske, lod, en gummihammer, og enhver beholder til opløsning. For at styrke murværket kan anvende forstærkende net.

Naturligvis bør den base for en udlægning allerede være forberedt og justeret. Yderligere opføre den første række af blokke. Han lagde det på vinklen. Dette nummer placeres og vandtætning opløsning, hvis tykkelse bør ikke overstige 30 cm.

Efter det første lag er komplet, skal det omhyggeligt kontrolleres niveau. Blokkene skal stables med forskudte sømme. Dette er for at sikre pålideligheden og styrken af væggene. Vertikale samlinger kan yderligere fiksering af en blanding tomt. På grund af rillerne gennem spalterne vil ikke.

Gnid løsningen skal være et nyt element, i stedet for en murske. Dette vil gøre murværket mere ensartet. Det er alle funktionerne i betonblok. På grund af sine fordele, dette materiale fortsætter med at være i efterspørgslen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.