Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød skind: appetitvækker opskrift, middag roll

Når du køber kød, er folk ofte kasseres efter at skære en meget værdifuldt produkt, uden selv at vide det. Dette refererer til flæskesvær. Opskriften til deres fremstilling i mellemtiden er kendt for at mange nationer på jorden; i nogle lande i måltider skind betragtes som en reel delikatesse. Vi tilbyder alle læsere til ikke at forklejne denne slagteaffald, og sørg for at det er værd respekt. Prøv at tilberede en af de retter, som involverer svinekød skind: opskrifter med billeder viser tydeligt, hvordan lækker de er fremstillet. Chancerne er, at en af mulighederne blive en favorit i din familie.

Chicharrones mexicanske øl

Selv hvis du allerede købe opskåret kød, butikken sælges separat og svinekød skind. Opskriften kom fra fjerne Mexico, vil give dig en vidunderlig snack, der kan pohrustet og ligesom det, endsige en skummende drik og hun gjorde store.

Huden i butikken solgte en sammenrullet. Der er behov for at udvide, vaske og tørre. Så det skærer et biprodukt temmelig store plader (de roast væk meget under bagningen, så granulatet er ikke nødvendigt), saltet og krydret med krydderier. Du kan tage din favorit, men den vigtigste ingrediens - Peppers, i det mindste rød, men snarere en blanding heraf. Pladerne er vist på bageplade væk fra hinanden og anbragt i ovnen. Hvor meget gør de ophold der afhænger af tykkelsen. Målet for 3 timer, men lejlighedsvis kontrollere for tilgængelighed. skarp, sprød og rosenrødt "crackere" skulle vise sig.

"Gryderet" på russisk

Hvis du ønsker at anvende som svinekød hud, vil recepten se anderledes ud. Udvidet produkt er trimmet af overskydende fedt (hvis du ikke har noget imod fedt, kan du springe dette trin), er skåret og tørret op kant udskrivning dyrlægekontrol. Sandpapir fyrre minutter brygget med tilsætning af salt og peber, ærter. I parallelle, hakkede løg, kan være pladser, kan du halvcirkler. Af det er stegt; efter Solen i gryden hældes halvt glas øl. Ligesom koger, er bare et stykke plade fjernet fra varmen, og indholdet af en stabel af aromatiseret ris eddike. Podvarennaya hud vaskes med koldt vand, anbringes i en form; den indre del vågner løg ottsezhenny fra væske hakket hvidløg, peber og salt (om nødvendigt). Derefter huden er foldet i halvdele og fyldt med marinaden fra boven, som tilsættes honning. Formen fjernes i en ovn; gennem den tredje time af huden vender hvert femte minut, det hældes marinaden. Samlet tilberedningstid - en halv time.

Sandpapir med bønner og kapers

Der er flere hele måltider, som er den vigtigste ingrediens bare svinekød skind. Opskrift mest velsmagende og appetitvækkende er vist nedenfor.

 1. Glas bønner gennemblødt koldt vand, indtil opsugning, vasket og kogt indtil blødgjort.
 2. Længden af skind til to hundrede gram parboiled og trimmet med en kniv.
 3. I en dyb pande opvarmes lidt olivenolie; det er lavet af hakkede stegte løg.
 4. Det skal tilføjes et stort hakket tomat.
 5. Efter fem minutters barer er kastet skind lagt ske kapers og hæld vand - om et glas.
 6. Under dække af skålen er stuvet i omkring ti minutter.
 7. Senest hæld bønner og hakket dild.

Femten minutter senere, er en gryde fjernes fra pladen, lidt mad og brygget serveret ved bordet.

Salat i Korean

Alle er bekendt salat med svinekød ører. Men endnu mere lækker denne skålen, som er involveret svinekød skind. Opskrift: Marinerede strimler af tang plus biprodukt. De resterende komponenter kan vælges på egen hånd. De vigtigste ting - korrekt lage pels. Her er hvordan.

Et pund skind trimmes af overskydende fedt, fyldt med vand og placeret på ilden. Efter kogning, er skummet fjernes, ilden er slået, tilføje nogle salt vand, og indlejret sprukne hvidløgsfed. Hud vil blive kogt i to timer. Køle det skal være ret i bouillon, derefter fjernet, afpudset for fedt re-cut og ikke tykke strimler. I skålen af et biprodukt gnides med et fed hvidløg og lidt ingefær. pour:

 • øse af flager af rød chili;
 • den samme mængde paprika;
 • salt (hvis det forekommer, at utilstrækkelig saltning skindene).

svulme:

 • Skeen ris eddike;
 • Tre spiseskefulde sojasovs;
 • tsk fiskesauce;
 • stor ske risvin;
 • skefuld sesamolie;
 • halv øse af flydende honning.

Efter omrøring af marinaden hakkede løg pen, indholdet af skålen kommer i vejen igen, og hun placeret kulden i en halv dag. Efter dette tidspunkt kan skindene blive spist bare sådan, drysset med sesamfrø, eller du kan sætte i mere sofistikerede salat.

Svinekød skind: opskrifter. Roll på bulgarsk

Vasket og flået læder skære forholdsvis brede bånd. Kødet skæres i lange tynde strimler. Huden opdeler på bordet "ansigt" ned på det er placeret et stykke svinekød og generøst krydret med salt vågner. Peber i en sammensætning bør omfatte obligatorisk. Rul stramt og rullet stramme tråden. Emnerne er fyldt med saltvand og kål gryderet tyve minutter. Efter slukning ilden, er de tilbage i saltlage for endnu en halv time, derefter fanget og afkølet i køleskabet. Færdige ruller slippe af tråd og skæres i skiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.