Mad og drikkevarerOpskrifter

Ristning kylling i ovnen. Opskrifter til fjerkræ og kød

Ristning kylling i ovnen tager normalt ikke mere end en time. Men det er kun den endelige smag kan være anderledes. Alt vil afhænge af den dygtighed, talent og kulinariske opskrift værtinde. De papirudgaver af kogt fjerkræ (kylling og ænder) vil blive tilbudt, samt svinekød i ovnen.

"Kylling fyldt med svesker" opnået simpelthen enestående. Gør det bør svare til den traditionelle kylling med æbler. Du bliver nødt til at forberede sig på forhånd slagtekroppen og marinere med sojasauce og peber. Den næste dag, hæld kogende vand over svesker, grundigt vride ud og skæres i store skiver. Bland det med fløde og stramt fylde kylling resulterende blanding. Abdomen sy, sætte fuglen op igen. Så er det nødvendigt at grundigt frakke med honning. Ristning kylling i ovnen skal vare mindst en time. Nyd en unik fad: saftig og smagfuld.

"Kylling med overraskelse," en meget god pasform til ferien bordet. For det vil være nødvendigt at marinere kroppen ved hjælp af peber og salt i et par timer. På dette tidspunkt det vil være nødvendigt at foretage en overraskelse. Til dette svampene chop plader, fint tern løg og peberfrugt. I en stegepande bliver nødt til at stege grøntsager, ti minutter tilsæt svampe. Alt sat ud i et stykke tid, og derefter tilføje en meget tung creme. Ved høj varme til fordampning af væske og lidt køligt. Efter at denne blanding blev blandet med anbefalet groft revet ost. Du har brug for en lille trække huden fra kylling, for at undgå at rive det. De resulterende huller sætte blandingen, forsøger at distribuere det hele under huden. Kylling Ristning ovn skal være mindst en time. Men i den første halve time, dæk med folie, og derefter fjerne det, og hele slagtekroppen behovet for at belægge med en blanding af sennep og mayonnaise. Næste du nødt til at koge, indtil fuldt kogte.

Ristning kylling i ovnen, og kan være meget simpelt. At gøre dette ville simpelthen marinere slagtekrop. Marinaden kan være en hvilken som helst. Vi kan tilbyde følgende valgmuligheder.

Marinade til gyldne kylling. Du bliver nødt til at blande soya, honning, peber og lidt salt. Før du sender slagtekroppen ind i ovnen, bliver nødt til at smøre overfladen af ekstra honning.

Marinade til fastfood kylling. Du bliver nødt til at blande saft af flere citroner, peber og salt. Denne fugl er kogt meget hurtigt, men få en meget smagfuld.

Marinade til saftig kylling bliver nødt til at forberede yoghurt, knust hvidløg, peber, salt. Hvis det ønskes, kan du tilføje lidt mayonnaise.

Marinade til kylling i tomatsovs. At koge det bliver du nødt til at blande knust hvidløg, ketchup og groft formalet peber.

Marinade til akut kylling bør fremstilles ud fra en blanding af akut ketchup, honning, sennep og balsamic eddike. Nu er du nødt til at røre denne blanding med rød peber og finthakket løg.

Marinade til "berusede" kylling fremstillet ved anvendelse af hvidvin, hvidløg, olivenolie, urter, oregano, salt og peber.

Marinade "grønne" kan fremstilles af mayonnaise, hakket dild, persille, peber og salt.

Marinade "Spicy" vil blive udarbejdet under hensyntagen til smagen. Fremragende balance vil føje til den sædvanlige salt-peber blanding af urter og krydderier. For eksempel knust hvidløg, karry, oregano urt og så videre.

Opskrift foreslået som motion ristning ænder i ovnen, kan være et stort antal. Det vigtigste er, at de kan anvendes til fremstilling af næsten enhver kød og fjerkræ. Bare bage svinekød i ovnen eller en and vil kræve en længere tid. Desuden er det nødvendigt at tage hensyn til, at det meste af ænder forbereder en helhed, men svinekød er bedst skæres i portioner og at frastøde.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.