Hjem og familieKæledyr

De spiser rotter husdyr og vilde? Hvad kan og bør være, og hvad kan ikke spise rotter?

Ifølge den seneste zoologer største rotte ringere undtagen insekter. Nogle forskere mener, at gnavere endnu mere. Deres antal vokser støt, uanset landets rigdom, som de har valgt at bo. I samme Moskva, i henhold til grove skøn, for alle borgere, herunder vandrende arbejdstagere, der tegner sig for fyrre-rotte arter. sidste overlevelsesevne på grund af deres altædende (de spiser rotter - vi vil diskutere senere) og satsen for reproduktion. Men ikke mindre vigtig faktor er deres tilpasningsevne, opfindsomhed og intelligens. På grund af disse kvaliteter rotte temmelig overbevist passer ind i kategorien af husdyr, nogle gange viser en misundelsesværdig hengivenhed til sin herre, og evnen til at tage hensyn til deres ønsker. Og nu er alt i detaljer og i orden.

Funktioner rottefoder

Lav en liste over, hvad de spiser rotter, det er praktisk umuligt, fordi de spiser alt. De eneste undtagelser er helt uspiselige ting, selvom wiren og polyethylen kan tygges dem og dels indtagelse. Men på trods af sin promiskuitet, at fodre i de vilde rotter er temmelig rimelige. I naturen, de aldrig spise for meget, så fedme og de ikke ske. Hvis en rotte var heldig nok til at få et stykke af højt kalorieindhold, hun spiser mindre mad. Hvis det spiser rotter, er det tætte næringsfattig, volumen forbrugt henholdsvis stiger. Med en mangel på nogle mineraler eller vitaminer i deres krop, er disse gnavere på udkig efter produkter med et højt indhold af det ønskede stof.

Det skal bemærkes, at rotterne spiser (tamdyr eller vilde - ligegyldig) konstant. Hvis du glemmer at fodre dit kæledyr i mindst to dage, vil han dø. Derfor de vilde dyr er konstant på jagt efter mad og producere reserverne, når det er muligt.

Smagspræferencer af vilde rotter

På trods af den promiskuitet vi overvejer tingene, er der nogle fødevarer, rotter elsker mere end andre. Så hvis der er et valg mellem hvede og grahamsmel, vil blive foretrukket til sidstnævnte. Selv hvis kornet bliver våd eller blandes grundigt med den vegetabilske olie er lugtfri, opmærksomhed fordelt ligeligt mellem de to "retter".

Søde - det er, hvad de spiser rotter (både manuelle og gulv) med stor fornøjelse. Og uanset hvor nærende mad er, pasform og sødet med saccharin. Så i dette tilfælde er det vigtigt ikke kaloriefattige (og dermed en overlevelse faktor), nemlig mundfylde.

Bemærkelsesværdige er det faktum: at de hvide rotte spiser kategorisk kan afvises sine vilde slægtninge. For eksempel er det velkendt, at laboratoriet albino foretrækker fødevarer med tilsætning af anis og smørsyre, mens dens normal rotte omhyggeligt undgås. Og hvis testen kalvene fodres kun mad med tilsætningsstoffer, og derefter tilbyde en godbid uden dem, vil de ikke tøve med at ændre den pålagte kost. Forskerne mener, at hengivenhed af hvide rotter til disse "smag" genetiske, medfødt.

Hvad at fodre et kæledyr

Kosten af dyret skal beregnes manuelt og diversificere, fordi de spiser rotter dekorative alt, såvel som deres vilde slægtninge, men farten er mindre så, og fedme kan få. Og hvis de kommer til at gå glip af nogle element, finde det selv det ikke kan. De dyrehandlere sælger afbalanceret foder, hvis udvikling producenterne tager hensyn til, at de spiser rotter og kæledyr, hvad de har brug for de fleste. Men begrænset til sådanne produkter er ikke nødvendig, hvis du ønsker at have i huset af en sundt dyr, og ikke bære det regelmæssigt i dyrlægeklinik. Du er nødt til at give dit kæledyr kogt kød, skaldyr og kallun. Af den måde, selv egnet mad til killinger. Det er obligatorisk i kosten bør være til stede grøntsager (gulerødder, agurker, majroer, kål), frugter og bær. I stedet skal du blot en multivitamin regelmæssigt fodre kæledyr rotte greens - salat, blade af mælkebøtte og kløver, dild. Husk, at spise rotter i naturen. Korn, højre! Kornet kan gives i en almindelig form og kan spire. Særligt nyttige i denne henseende spirer af havre og hvede - om vinteren de er en værdifuld kilde til vitamin E.

terapeutiske produkter

Uanset hvor du prøver at beskytte deres kæledyr, kan det meget vel være, at de stadig syge. I dette tilfælde, du har mere at være opmærksom på det faktum, at spise rotter: nogle produkter vil hjælpe dem med at overvinde denne lidelse. Så hvis dit kæledyr allerede "alderen", ikke lider af gigt, tilsættes lidt mad i hvidløg og ingefær. Som enhver forebyggelse af virusinfektioner kan give de løg, svesker, tranebær, jordbær. Hvis et kæledyr har brug for antibiotika før jagende ham medicin, foder patienten bedre bananer, aubergine, hindbær, blommer, alle af samme hvidløg og løg. Du kan Desoldering dyr bouillon echinacea.

Grøntsager, frugt og andre produkter, der er gradvist

Diskuterer, at spise rotter (samtale adfærd udelukkende på kæledyr), bør præcisere, ikke kun kvaliteten af bestemmelsen, men også dens mængde. Så du har brug for at vide, hvad mad kan skade kæledyr, hvis de vil modtage det regelmæssigt og i store doser. Blandt disse produkter er:

 1. Pærer. Er monteret, så lad os ikke mere end en gang hver anden uge.
 2. Druer. Kan "pull" for en gæring.
 3. Roer. Diarré er næsten garanteret, men hvis første gang ikke blev observeret - kan gives, fordi det er nyttigt. Bare ikke overdrive det!
 4. Æg. Vær sikker på at tilberede vagtler er bedre at købe og tilbyde ikke mere end en gang om ugen.
 5. Smetana. Kun som en godbid, langsomt og med samme frekvens.

giftige ukrudt

Så, hvad at spise rotter, vi forstår. Men du er nødt til at have en idé endnu, og det er farligt for dem. Især hvis dit kæledyr er i stand til at bevæge sig frit rundt i lejligheden, og du - en elsker af hjemmet haven. Hvis kartoffel, kirsebær, tobak, Euphorbiaceae efterlader han kunne kun få ud af dine hænder (dvs. blot at kontrollere, at dyret ikke spise dem), så potteplanter til nibble det kan, og uden din viden. Giftigt for rotter efter potteplanter:

 • dieffenbachia;
 • Kala værelse;
 • azalea;
 • begonia;
 • Vedbend (enhver sort);
 • amaryllis;
 • alpeviol.

Den værste del er, at rotten ikke kan benægte der er blomster, godt, eller skjule dem, så det er op til dem at nå. Hvis dit hus har sådanne anlæg skulle holde dyret i et bur.

under et forbud

Nogle fødevarer generelt kontraindiceret hos disse dyr, men ikke så farlig som græs. Fra hvad du ikke kan spise rotter kraftigt i første omgang bør kaldes en blå ost. Og generelt, noget fedt ost og salt, så føre til fedme kæledyr. Men den "blå" og betyder kan forgifte dit kæledyr.

Grønne bananer nedbryder stivelse fordøjelighed. Disse frugter bør gives til rotter kun modne.

De grønne dele af kartofler er sammensat af solanin - en temmelig stærk gift for rotter. Den kogte det mindre farligt, kan være dødelig i en ost.

Rå bønner og ærter er næsten garanteret at inspirere dyr luft i maven og som en konsekvens, tympanon.

Røget bacon (især salt), stegt kød, pølse - uden det dit kæledyr vil koste utvetydigt. Konsekvenser af regelmæssig podkarmlivaniya sådanne produkter kan være meget trist.

Chokolade, slik, kager og bagværk, også bør udelukkes fra kosten af rotter. Ønsker du at behandle hende velsmagende - give et stykke frugt.

rotter krig og mus

Mange mennesker holder gnavere i hjemmet, spekulerer på, om musene spiser rotter. I naturen, i mangel af andre fødevarer - ingen tvivl. Men hvis der er et valg, vil rotten spiser hendes måltider mere interessant, selvom musen kill - som en konkurrent. Men hvis i det område der er rotter, behøver mus forlade det og gå at kigge efter alternativ indkvartering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.