LovStat og lov

Hvad skal jeg gøre, hvis bilen fælde et træ: en algoritme af handlinger

Bilen har længe ophørt med at være en luksus vare. Hertil kommer, som et middel til transport er det ofte nødvendigt, så i tilfælde af en nødsituation personen bliver fuldstændig hjælpeløs. Derfor konsekvenserne af enhver ulykke, du har brug for så hurtigt som muligt at eliminere. Især en masse tid i inddrivelsen af "jern hest" gemme viden om hvad man skal gøre, hvis bilen fælde et træ, søjle, istap eller et skilt. Desværre er det ikke sådan en sjælden begivenhed, som det kan synes. Men, for første gang konfronteret med et fald i auto noget, ejerne er ofte tabt, og begynde at panik. Ikke værd: chancerne for at løse situationen i deres favør ganske store.

Hvis et træ faldt på bilen, der har skylden?

Borgere til tider naivt tror, at alle, men bygningerne omkring dem, generelt. Så, uden opsyn. Men det er grundlæggende forkert opfattelse. For hvert træ, billboard eller pæl højspændingsledning hæfter eller en organisation eller enhed. I nogle tilfælde har vi at beskæftige sig med de private erhvervsdrivende. Og hvis din ejendom er beskadiget som følge af uagtsomhed fra ejeren, må han svare for materielle skader.

Vanskeligheden er at finde ud af hvem der har skylden foran dig. Og det kan være DES, og ejerlejligheder, og boligafdeling og ejeren af parkeringspladsen og den kommunale afdeling af byen. Så gør dig klar til en lang retssager og bureaukrati.

Den nemmeste vej ud af situationen, hvis du har fuld kaskoforsikring. I dette tilfælde, se efter det ekstreme bliver forsikringsselskabet, og det har at gøre meget mere kapacitet og erfaring, end en privatperson. Men i mangel af forsikring (eller tilstedeværelsen af ufuldstændig) er ikke nødvendigt at give op for tidligt, når et træ faldt på bilen. Det vi vil fortælle dig, og så alt vil afhænge af din udholdenhed.

vagttjeneste

Den mest grundlæggende ting er at huske at bilens ejer, hvis ejendom er berørt: der var ikke noget, han skal ikke røre, fjerne eller flytte bilen før ankomsten af kompetente personer. Selv hvis du er blokeret fra at forlade håndbremsen eller trafikken på den travle gade, udsætte "trekant", herunder nødhjælp bande og ikke bevæger sig fra deres pladser.

Og nu om hvor man kan ringe til, hvis bilen fælde et træ. Valg af ønskede antal afhænger af de omstændigheder, hvorunder hændelsen indtraf. Hvis du er på dette tidspunkt at ride i bilen, få trafik. Hvis maskinen var at ringe til politiet.

Hertil kommer, at have en forsikring, så ring til repræsentant for virksomheden. Eller i det mindste lade hendes kontor om, hvad der skete. Mange forsikringsselskaber kræver deres ekspert undersøgelse af køretøjet.

I efteråret et træ på taget af bilen, stod på den officielle parkeringsplads, insistere på ankomsten af dens ledelse. Desuden, hvis parkeringspladsen nær supermarked, restaurant eller park, hun er ansvarlig for lederen af denne institution.

Hvis ulykken skete i gården af en lejlighed hus, du har brug for en regional ingeniørvirksomhed. I hovedstaden, er deres kontakter lagt ud på den officielle hjemmeside for den Moskvas Statsuniversitet IS. I andre storbyer har også lignende sider.

indledende foranstaltninger

Bare vent forårsaget - forgæves spild tid. Jo mere det, fordi de ikke er primchatsya kvarter. Dase én gang, er der en liste over hvad man skal gøre, hvis bilen fælde et træ.

Kig efter mennesker, der så episoden. Jo mere, jo bedre. Tvivl ikke, mange vil acceptere at afgive forklaring: træder i kraft kørsel broderskab. Vent folk vil sandsynligvis ikke være i stand til, men det vil give dig deres kontaktoplysninger, og derefter i farver taler om hændelsen til de kompetente personer.

Skyd, alle: bilen fra forskellige vinkler, med erobringen af et træ mærkning retningslinjer, Break tønden - og den del, der faldt på bilen, og en, der er forblevet i form af hamp (etiketter med adresseoplysningerne betydningsfulde bygninger og så videre.). Nylige vil, hvis det er nødvendigt, ved dendrologists billederne var i stand til at identificere årsagen til at bryde træ.

Advarsel, clearance!

Og politiet og færdselspolitiet er godt klar over hvad de skal gøre, hvis bilen fælde et træ. Men du for godt til at være opmærksom på. Hvis du ankommer Highway Patrol, det er en standard-protokol af ulykken, men synderen indikerer træet. Hvis du engageret i politiet, det trækker op en protokol plus inspektion certifikat. Under alle omstændigheder, alle dokumenter, inden han underskriver læse meget omhyggeligt. De bør opliste alle modtagne skader på maskinen. Desuden insisterer på at gøre korrektioner vedrørende mulige skjulte skader, der senere, efter de er identificeret, de er uden for reparation på grund af den skyldige. Ikke dårligt også indtaste i protokollen for omtalen af tilstedeværelsen af billeder (video) scene og tilgængelige vidner. Dette vil i høj grad forenkle sagsbehandlingen med hjælp fra erfarne advokater modstander.

Vi samler beviser

Den næste ting at gøre, hvis bilen fælde et træ - kontakt den uafhængige gennemgang at vurdere tilstanden af maskinen og udgifter til reparationer. Det er bedre at bruge virksomhedens ydelser, vel vidende enkelthederne. Eksperten udpeger inspektion dato. Det skal også være til stede EF stat medarbejder eller ejer af det område, hvor det skete. Specialist præsenteret kun berørte biler, et væltet træ, naturligvis bære med dem er ikke nødvendig. Efter skadesvurdering ekspert vil beregne den omtrentlige pris af maskinen opsving. Da rapporten er bedre at fjerne et par eksemplarer, og forsikre dem af en notar.

Umiddelbart efter udarbejdelse af rapporter og sideløbende med etableringen af den skyldige (som regel alt afvise) læse og skrive skridt er at anmode om en oversigt over den meteorologiske vejr dag for ulykken. Og vi skal tage svaret på tryk og på de tilsvarende frimærker, så efter ikke at lytte til fortællinger fra Indklagede om orkaner, tornadoer og jordskælv.

Når retten ikke kan undgås

I 70 procent af tilfældene, når begivenheden kommer til private personer eller juridiske enheder, i tilstedeværelse af alle de dokumenter og beviser for gerningsmanden refundere skader. Men ofte og den situation, hvor ejeren af område ikke føle sig skyldige over det faktum, at et træ faldt på bilen på hans hjemmeside. Retligt praksis viser, at påstandene fra ofrene ofte stadig er opfyldt. I dette tilfælde er omkostningerne ved at opfylde sagsøgte også betaler. Hvis din påstand ikke er tilfreds, så bliver du nødt til at betale. Og husk: Det er nødvendigt at anvende tidligt. Hvis du ignorerer mere end en måned, gå til domstolene.

Uden forsøg og kan ikke gøre i det tilfælde, hvor kompensationen skal betale EF geografiske betegnelser. Ansøgningen om tilbagebetaling her er det nødvendigt at skrive det samme, så snart du har indstillet, at synderen af dine tab - kommunen.

I nogle tilfælde, du er skyldig

Hvis du på et tidspunkt gik på at forsikre din bil fra alle onder, når omhyggeligt læse politikken. Faldet i taget eller hætten af et træ kan tilskrives en række forskellige risici. En af dem er en naturkatastrofe, den anden - faldet af fremmedlegemer. Ideelt set bør du angives begge grunde. Hvis der kun er ét selskab kan tilskrives en episode af dine andre risikokategorier.

Hvis du ønsker at modtage kompensation fra ejeren af træet, vil du forblive uden kompensation for anerkendelse af force majeure. Stærk storm anerkendt meteorologiske centre, henviser specifikt til dem, og i dette tilfælde vil bilen skulle genoplive deres egen.

Uden kompensation til dig vil forblive i sagen, hvis bilen var parkeret på steder, der ikke er beregnet til parkering. Og under sådanne omstændigheder i de penge vil du give op og forsikringsselskabet - du har brudt vilkårene i kontrakten.

Finesser, som du har brug for at vide

I efteråret et træ, er ikke ledsaget af skader og død flere mennesker, vil undersøgelsen blive gennemført på din regning. Omkostningerne kan senere indgå i regningen for reparation af maskiner. Hvis nogen er kommet til skade, at indlede en straffesag, og politiet vil foretage inspektion.

Bemærk, at hvis du har brug for at reparere en sum større end halvdelen den aktuelle værdi af bilen, anses det for uøkonomisk. Og så forsikringsselskabet eller gerningsmanden er forpligtet til at betale den fulde pris for bilen (selvfølgelig under hensyntagen til afskrivninger). Du ophører med at være ejer af de berørte biler.

Hvordan man ikke at falde under angreb

For ikke at tænke, hvad de skal gøre, hvis bilen fælde et træ, er det bedre at være i overensstemmelse med den elementære konstant på vagt. Promise en stærk vind (mere end 13,9 m / s) - sætte "jernhest" i fri luft, væk fra træer og bygninger (fra taget også kan meget vel ankomme mursten eller istap). Må ikke parkere ved siden af de gamle træer (især pil og poppel med alderen blive skør og hul indeni), og din maskine vil tjene trofast i årtier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.