SundhedPræparater

Sådan skal du tage til forebyggelse "TSikloferon"?

I koldt vejr mange ignorere disse ubehagelige symptomer såsom ondt i halsen, løbende næse og hoste. Den sædvanlige, ved første øjekast, kan en almindelig forkølelse være influenza. Sent behandling fører til alvorlige maltning, såsom gigt eller lungebetændelse. For ikke at blive syg om vinteren, er det nødvendigt at foretage forebyggelse. Det er værd at spise, sove mere og være udendørs. Endvidere bør det tage medicin for forebyggelse. "TSikloferon" - et populært stof, der hjælper til at overvinde influenza.

Frigivelse og sammensætning

Ofte er det administrerede "TSikloferon" til forebyggelse af influenza. Sådan skal du tage medicinen, er angivet i vejledningen. Medikamentet fremstilles i form af tabletter og opløsning til intravenøs eller intramuskulær administration. Aktiv komponent er meglumin akridonatsetat. Derudover tabletterne anvendes stoffer såsom calciumstearat, en copolymer af methacrylsyre, propylenglycol, polysorbat. Sammensætningen indbefatter vandopløsning. Lægemiddel "TSikloferon" for forebyggelse i de fleste tilfælde administreres i tabletform.

Det stof har antiviral og immunstimulerende effekt. Medicin viser høj effektivitet mod herpes virus og influenza. Medicinen kan bruges i pædiatri. Under kolde vejr anvender "TSikloferon" tabletter til forebyggelse af virussygdomme.

Farmakokinetik

Efter indtagelse gennem 3 timer, og når den maksimale koncentration af aktiv bestanddel i en patients blod. I løbet af dagen stoffet er næsten helt forlader kroppen. Hvis det tages til forebyggelse af "TSikloferon" i doser anbefales specialist, er skabt betingelser for ophobning i kroppen.

Indikationer og kontraindikationer

I de fleste tilfælde betyder det "TSikloferon" til forebyggelse af influenza. Sådan skal du tage medicinen? Det hele afhænger af den form, hvori det anvendes. I den kombinerede terapi i voksne patienter kan medicinen administreres til akutte luftvejssygdomme, hermetiske infektioner, influenza. "TSikloferon" er et immunstimulerende middel. Forebyggelse af influenza kan udføres i patienter over 4 år.

Som med andre immunstimulerende midler, til forebyggelse af "TSikloferon" kan ikke altid anvendes. Der er en række af kontraindikationer. Disse indbefatter cirrose, leversvigt, nogle sygdomme i det kardiovaskulære system. Før ordinere behandling, skal lægen foretage en fuldstændig undersøgelse af patienten.

Sådan skal du tage "TSikloferon" til profylakse under graviditet? Eksperter siger, at på dette tidspunkt, er det ønskeligt at opgive de immunstimulerende stoffer. Aktive komponenter kan forårsage abnormiteter i fosterudviklingen. Stand til at skade medicin og en ammende baby. Derfor profylakse under amning er ikke ønskeligt.

Medicinen er en aldersgrænse. Han blev ikke givet til patienter under 4 år. Hvordan til at drikke "TSikloferon" til forebyggelse af børn, vil blive beskrevet nedenfor. Tablets unge patienter bør anvendes strengt under opsyn af en voksen.

I sjældne tilfælde kan patienter udvikle overfølsomhed over for nogen af narkotika komponenter. Hvis der observeres allergiske symptomer, er det nødvendigt at stoppe med at tage tabletterne og læge kontaktes.

"TSikloferon" til forebyggelse af influenza. Sådan skal du tage?

Medikamentet kan anvendes til at starte med indtræden af de første frost om efteråret. Tabletter tages en gang om dagen, 30 minutter før et måltid. Daglig norm fastsættes individuelt afhængigt af egenskaberne hos patienten. Børn under 6 år ordineret en tablet (150 mg). "TSikloferon" midler til forebyggelse af børn under 12 år: to tabletter (300 mg). Daglig norm for en voksen patient kan være op til 900 mg. Dosis vælges i overensstemmelse med kropsvægten.

Hvis patienten allerede viser symptomer på influenza, bør behandlingen påbegyndes med det samme. Sådan skal du tage "TSikloferon"? Til forebyggelse af lægemidlet anvendes i en reduceret dosering. Hvis en voksen patient føler hovedpine, body ømhed, influenzalignende symptomer forekommer, er det nødvendigt i den første dag til at tage seks tabletter. En fuld behandlingsforløb for influenza - tyve tabletter. doseringen beregnes individuelt, når Hermetisk infektion. Fuld naturligvis kan være fyrre tabletter.

Brug af stoffet i opløsningsform

Til forebyggelse af "TSikloferon" kan administreres intravenøst eller intramuskulært. Denne teknik bruges i tilfælde af, at personen havde kontakt med influenza. Fremstillingen kan indgives én gang. Hvis infektionen allerede har fundet sted, bestemmes doseringen af lægen i overensstemmelse med form af sygdommen, samt den enkelte patient. I de fleste tilfælde af influenza lægemidlet administreres intramuskulært hver anden dag. Behandlingsforløbet - 10 dage.

Når herpesinfektion terapi udføres også i 10 dage. Patienten indgives dagligt ved 250 mg lægemiddel. Lægemidlet kan udpeges i den komplekse terapi og i akut viral hepatitis. Behandlingen i dette tilfælde ikke er mindre end 14 dage. Patienten indgives dagligt ved 500 mg agent "TSikloferon".

Forsigtig

Det stof må ikke anvendes uden først at konsultere din læge. Vær på vagt udpege patienter med sygdomme i fordøjelsessystemet betyder "TSikloferon" til forebyggelse af influenza. Sådan skal du tage piller, hvis forværringen er et sår? Eksperter anbefaler, at i denne periode, til at opgive forebyggende foranstaltninger. Hvis du har brug for behandling for influenza, er det bedst at bruge et lægemiddel i opløsning formular.

Med omhu ordinere et lægemiddel til mennesker, der lider af sygdom i skjoldbruskkirtlen. Beslutningen om at udnævne tabletter eller løsning, må terapeuten tage sammen med endokrinolog. Du skal muligvis rekruttering af andre immunstimulerende midler.

lægemiddelinteraktioner

Før drikke "TSikloferon" til forebyggelse, er det nødvendigt at informere lægen om eksisterende kroniske sygdomme, der kræver medicin. Dette er for at sikre, at specialisten kunne forstå, om visse lægemidler interagere med hinanden. Drug "TSikloferon" er kompatibel med alle de lægemidler, der anvendes i behandlingen af infektioner influenza og herpes. Dette er en anden antivirale midler, antimikrobielle midler og antipyretika.

Det skal erindres, at den vigtigste komponent "TSikloferon" Tabletter kan forværre virkningerne af interferoner og nukleosider. Desuden lægemidlet reducerer bivirkninger af kemoterapi.

opbevaringsbetingelser

Medikamentet opbevares tørt sted, beskyttet mod børn ved stuetemperatur til dannelse af tabletter. Det stof ikke mister sine egenskaber i to år efter endt uddannelse. Injektionsvæske, opløsning, eksperter anbefaler opbevaring i køleskabet. I processen med at transportere medicinen er frosset. Det har ingen effekt på den helbredende egenskaber af lægemidlet.

Efter optøning kan opløsningen opbevares i lang tid ved en temperatur på ikke over 25 grader Celsius. Holdbarhed fra fremstillingsdato - tre år.

Hvad kan erstatte "TSikloferon"?

Der er en række af immunstimulerende midler, som anvendes ikke kun til behandling af influenza, men også til forebyggelse. Populær blandt terapeuter er "Amiksin" piller. Denne antivirale middel er en inducer af interferon-syntese. Aktiv komponent tilaksin. Yderligere anvendes i sammensætningen af stoffer, såsom kartoffelstivelse, cellulose, calciumstearat. Medicinen har de samme indikationer som p-piller "TSikloferon". Forebyggelse af influenza udføres i en periode med koldt vejr, og i tilfælde af at havde kontakt med patienten. Tabletter "Amiksin" er ikke ordineres til gravide kvinder og patienter yngre end 7 år gammel.

Hvad andet kan erstattes med stoffet "TSikloferon"? Til forebyggelse af voksen kan anvende en række forskellige lægemidler. Og her er en liste over medicin er begrænset til børn. Mange børnelæger anbefaler, at forældre bruge stoffet "Anaferon børn." Denne medicin er perfekt aktiverer antiviral immunitet. På grund af barnets krop perfekt modstår influenza. Det stof har næsten ingen kontraindikationer. Ikke ordinere det kun babyer op til 1 måned. I sjældne tilfælde udvikler børn særhed.

"Galavit" - en anden populær immunstimulerende præparat, der er til rådighed i form af tabletter og stikpiller. Den aktive bestanddel er natrium aminodigidroftalazindion. Yderligere anvender talkum, lactose, calciumstearat, stivelse. Stearinlyset sammensætning indbefatter yderligere glycerol. Medicinen er fremragende til at forebygge influenza. Ikke kun egnet medicin gravide og ammende kvinder. I form af stikpiller medicin kan gives til børn fra de første dage af livet.

Udtalelser

Mange hævder, at betyder "TSikloferon" tjener som en glimrende beskyttelse mod influenza i løbet af efteråret og vinteren kold. Effektivitet kan kun blive vaccineret. Mange gode anmeldelser kan høres også om alternativerne beskrevet ovenfor. Men før du bruger medicin bør læse instruktionerne. Korrekt anvendelse - nøglen til succes. Eksperter siger, at bivirkningerne er mere tilbøjelige til at udvikle det, hvis den forkerte dosis beregnes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.